Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 selam. şimdi bana bi telefon lazım. elimde bi samsung bişey var ne oldugunu bile bilmiyorum bunu atıcam bi köşeye. birincisi ben zorda kalmadıkça telefonda konuşmayan biriyim. her işimi mail ve im şeylerle yürütüyorum. onun için şekli şemali umrumda degil bu aletin. fakat olması gereken şeyler var cok iyi foto cekicek ekran cok kücük olmasın. bu kadar. aplıkesin fln pek umrumda degil.oyun oynamıycam kesinlikle. gmail gtalk facebook belki bide instagram kullanıcam. webdede rahat rahat dolasayım bide ne bileyim 2bucuk milyar olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 iphone 5 veya 5s öneririm. kullanması rahat ve dediğin özellikleri hızlı bir biçimde yapabiliyorsun. beklerim dersen sonbahara doğru iphone air çıkacak 5.7" ekran olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Nokia Lumia'ların 40megapixellik olanı işte, go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 paran varsa iphone, yoksa lumia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ekran ufak olmıcak diyor abi 4" ayfon da kör olucak adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Ya bi cekilin. Sadece Google product olmasi bile Nexus 5 icin yeter. F/p kismina girmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 aplikasyon umrumda degil resim çeksin yeter diyen adama yazılımcı adam telefonu önermek.. hmm iyiyimiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 iphone tam dedigin gibi olmus. ama pahali meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 JestersTear said: aplikasyon umrumda degil resim çeksin yeter diyen adama yazılımcı adam telefonu önermek.. hmm iyiyimiş.. yazılımcı adam telefonu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 daesu <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 google' nexusu dünyadaki yazılımcılara yollamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 LG G2 falan alabilirsin, kamerası iyi, ekran büyük, fiyatı muadillerinden 200-300 TL aşağıda. iPhone alıp tek parmağını koyduğunda ekranın yarısı gitmez en azından. Ha bir de iPhone ne ya, 2 milyara çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 fakirler yine toplanmış iphone'a laf atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Zikko said: fakirler yine toplanmış iphone'a laf atıyo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Sana Lumia gerek, hepsi benzer, fiyat ve ekran olarak begenip al. Kamera iyi, app da umursamiyorsan gider cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 eksperiya ze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Zikko said: fakirler yine toplanmış iphone'a laf atıyo fp olarak piyasanın en kötü telefonu ayfon işte, susun ve kabullenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 türkiyede yaşadığını unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Android iyi ama Sony, HTC ve Nexus olunca; otekiler alinmaz bence. Ama app kullanmam ana seyler disinda diyen insana Android onermek gereksiz bence. Alt seviye Android'ler o kadar iyi degiller Sony modelleri disinda bence. Sunlara bak derim, model de vermis olayim: https://www.bimeks.com.tr/urun/137463/sony-xperia-m-black.aspx http://www.bimeks.com.tr/urun/128130/nokia-lumia-520-black.aspx http://www.bimeks.com.tr/urun/129523/htc-z3-desire-500-single-sim-black.aspx http://www.bimeks.com.tr/urun/127783/nokia-lumia-720-red.aspx Pek tavsiye degil ama illa da buyuk ekran diyorsan f/p krali bu: http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_625-review-988p10.php 520 epey iyi fiyatina gore, hatta bence Xperia M ile birlikte en f/p telefonlari. Lumia'nin kamera daha iyi ama. Buradan sec derim ben: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5497&idPhone2=5322 625'in devasa ekran o kadar da gerekli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Adam pahali olmasin demis. Onerilen telefonlarin cogu 2+ hele iphone falan denmis guldum. Adam sadece standart seyler istiyorum dese tamam da, buyuk ekran istemis, pahali olmasin demis. Ilk olarak iphoneu eliyorsun zaten. Geriye lumialar ve sony,htc,nexus kaliyor. Sony de pahali kriterine takildi, lumialarin kaliteli telefonlari 1.2den basliyor. Lumiaya 1.2 vermektense aynisini androide vermek daha mantikli bence. Nexusu da kurcalamazsan(root falan) OPun gayet isteklerine cevap veren bir telefon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 1350 ye g2 aldı bi arkadaş. ben 5c al dedim dinlemedi. belki sen dinlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Çek bi sony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Esh said: 1350 ye g2 aldı bi arkadaş. ben 5c al dedim dinlemedi. belki sen dinlersin. Arkadaşın zeki çocukmuş sevdim ;););););)););) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 htc onexten sonra 2 hafta iphone kullandim, kor oluyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar