KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ristehonur said: Bu şahsiyetime lakırdı yapanları teker teker şikayet ettim siz bundan anlıyorsunuz adama deli etmeyin aslanım korktuk kardeş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Hersez değil herkes olucak. Ben de seni şikayet ettim TDK'ya. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 la bebe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 herkeş bi akkıllı ossun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Esnaf said: 1 hafta veriyorum max 2-3gün abi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ABOW ŞİKAYET BUTONU Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Fin said: al sana habitat çıkma buranın dışına sdgfdsfd şuna az sesli güldüm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 şikayet buttonunu bulduysa yeni üye filan değildir bu aga net :) ahhaah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Aslanım diyen ağzını yerim ayol. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ristehonur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Eğer üst üste hemen hemen bütün üyerleri 15 kere bilemediniz belki defeatle şikyetimi bildirdim eğer bu forumla ilgilenen yoksa çok insanın kalbi kırık birdaha bu foruma gelmezler neden burası böle anlamış değilim nasıl bir insanlar nasıl bir yönetim neden lakırdı yapanlar hiçmi sabreden dervişten korkmazlar Allah aşkına çok kaşınan şu forumda yer edeinceğini sanıyorsa yanılıyor bu hesapların şahsıma karşı hakaret edilern bu mesajlar bir forum üyersinin bana gönderdiği özel mesajla yönetimi ismini bilmek süreti ile hepsinin defterini dürmesi için şuan hazırlık yapıyor afaki konuşmuyoprumz yönetim ilgileneceketir bu konuşmalara kayıtsız kalıcak bir yönetim yada forum görmedim şu şahsiyete hakaret edenler hesabınıza elvede diceksiniz yarım saat sonra ha silmedilermi hesabınızı o zaman ben ilgilenicem sizinle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ...............,,,,,,,,,,,, Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 fake. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 elvede Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ristehonur said: Eğer üst üste hemen hemen bütün üyerleri 15 kere bilemediniz belki defeatle şikyetimi bildirdim eğer bu forumla ilgilenen yoksa çok insanın kalbi kırık birdaha bu foruma gelmezler neden burası böle anlamış değilim nasıl bir insanlar nasıl bir yönetim neden lakırdı yapanlar hiçmi sabreden dervişten korkmazlar Allah aşkına çok kaşınan şu forumda yer edeinceğini sanıyorsa yanılıyor bu hesapların şahsıma karşı hakaret edilern bu mesajlar bir forum üyersinin bana gönderdiği özel mesajla yönetimi ismini bilmek süreti ile hepsinin defterini dürmesi için şuan hazırlık yapıyor afaki konuşmuyoprumz yönetim ilgileneceketir bu konuşmalara kayıtsız kalıcak bir yönetim yada forum görmedim şu şahsiyete hakaret edenler hesabınıza elvede diceksiniz yarım saat sonra ha silmedilermi hesabınızı o zaman ben ilgilenicem sizinle dostum çok haklısın burası gerçekten at çiftliği gibi serbest koşan atlardan oluşuyor. şunların haline baksana. utanmıyorlar hiç. saygı yok sevgi yok. boş ver sen bunları. sonuna kadar arkandayım senin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 elvede lel. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Uye olurken cep tel tc no girenler yandi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 cep tellere elvede :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Defeatle! Defeated? Ninja olmasın bu? Detective Level 10. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 kermit said: ristehonur said: Eğer üst üste hemen hemen bütün üyerleri 15 kere bilemediniz belki defeatle şikyetimi bildirdim eğer bu forumla ilgilenen yoksa çok insanın kalbi kırık birdaha bu foruma gelmezler neden burası böle anlamış değilim nasıl bir insanlar nasıl bir yönetim neden lakırdı yapanlar hiçmi sabreden dervişten korkmazlar Allah aşkına çok kaşınan şu forumda yer edeinceğini sanıyorsa yanılıyor bu hesapların şahsıma karşı hakaret edilern bu mesajlar bir forum üyersinin bana gönderdiği özel mesajla yönetimi ismini bilmek süreti ile hepsinin defterini dürmesi için şuan hazırlık yapıyor afaki konuşmuyoprumz yönetim ilgileneceketir bu konuşmalara kayıtsız kalıcak bir yönetim yada forum görmedim şu şahsiyete hakaret edenler hesabınıza elvede diceksiniz yarım saat sonra ha silmedilermi hesabınızı o zaman ben ilgilenicem sizinle dostum çok haklısın burası gerçekten at çiftliği gibi serbest koşan atlardan oluşuyor. şunların haline baksana. utanmıyorlar hiç. saygı yok sevgi yok. boş ver sen bunları. sonuna kadar arkandayım seninkardeşim kermit arkandaysa ben de kermitin arkasındayım, bundan sonra tam destek, gerekirse modluk da ayarlarız, bölüm de açarız, hatta avatar için bile konuşabiliriz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ben de synthesizer ın arkasındayım aramızda yastık var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 synthesizer said: kermit said: ristehonur said: Eğer üst üste hemen hemen bütün üyerleri 15 kere bilemediniz belki defeatle şikyetimi bildirdim eğer bu forumla ilgilenen yoksa çok insanın kalbi kırık birdaha bu foruma gelmezler neden burası böle anlamış değilim nasıl bir insanlar nasıl bir yönetim neden lakırdı yapanlar hiçmi sabreden dervişten korkmazlar Allah aşkına çok kaşınan şu forumda yer edeinceğini sanıyorsa yanılıyor bu hesapların şahsıma karşı hakaret edilern bu mesajlar bir forum üyersinin bana gönderdiği özel mesajla yönetimi ismini bilmek süreti ile hepsinin defterini dürmesi için şuan hazırlık yapıyor afaki konuşmuyoprumz yönetim ilgileneceketir bu konuşmalara kayıtsız kalıcak bir yönetim yada forum görmedim şu şahsiyete hakaret edenler hesabınıza elvede diceksiniz yarım saat sonra ha silmedilermi hesabınızı o zaman ben ilgilenicem sizinle dostum çok haklısın burası gerçekten at çiftliği gibi serbest koşan atlardan oluşuyor. şunların haline baksana. utanmıyorlar hiç. saygı yok sevgi yok. boş ver sen bunları. sonuna kadar arkandayım seninkardeşim kermit arkandaysa ben de kermitin arkasındayım, bundan sonra tam destek, gerekirse modluk da ayarlarız, bölüm de açarız, hatta avatar için bile konuşabiliriz imzamızı sistem özelliklerimiz ile değiştirmeliyiz. önce. arkadaşın gitmemesi için forumdan kampanya başlatıyorum. çok büyük oyunlar oynandı üzerine. haksızlıktır bu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 arka arkaya piramit yapmayın yassah! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ben de ponti'nin arkasındayım, koli bandı bağladım sorun yok. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Dostum nasi bir adammissin sen tum forumu trene soktun, saygilar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.