Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=hWcOviYtt1Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Dünkü bölüm cok iyiydi izleyin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 said: metin: pardon ya. o zaman hediyesini ver de kadının morali yerine gelsin (üzerinde yozgart yazan bir kart) anne: ne bu böyle? ali: yozgat'taki belediye otobüslerine indirimli binmeni sağlayacak kart, yozgart. anne: napacağım ben bunu? metin: bir işe yarıyor ki bize verdiler, biz de sana veriyoruz. yozgat'ta kullanırsın. anne:iyi de niye yozgat'a işim düşsün benim? ali: o kadar insanın işi düşmüş ki yozgat diye bir memleket olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 daha yeni ilk bölümü izledim de, muazzam ya resmen. özellikle "mega yapılar" muhabbeti iyiydi sadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 YOZGART gerçek mi of asdfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ehueh emrah çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Son bölüm çok çok iyiydi valla tadı damağımda kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 bu bölüm iyiydi epey. bikaç bölüm önce anneye falan çok odaklandılar, o profösör rolündeki kadınla aralarındaki muhabbetler falan çocuklar duymasın seviyesine geldi ne gereği var efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 başlarında falan baya güldüm son bölüm ama sonunda da üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 her sahnesinde güldürüp sonunu böyle getirmesi, abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 hakikaten sonu için abv dedirtti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Okul sahnesi en iyiydi bence bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 "emrah i am the most complete fighter in the world" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 emrah'la kavga ettikleri sahnede street fighter gondermesi var mı acaba bana mı oyle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 toggie said: emrah'la kavga ettikleri sahnede street fighter gondermesi var mı acaba bana mı oyle geldi? direk uzak doğu filmleriyle tssk gecmisler, havada dönerek ucmak ne sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 sondan başladım diziye hiç olmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Vecihi Hürkuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 ya startv hicbirseyi oynamiyor bende nedendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 ulan anıra anıra güldüm bütün bölüm. sonraki bölüm böle yas havasında geçmez umarım. abi dizi çok komik lütfen drama falan gitmesinler hiç. hemen geçiştirsinler böle o işlemleri sonra bi anda 2 ay sonra falan gibi bişi olsun en çok bağırdığım bölümlerden biriydi bu arada sanırım. ter attım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 2 komik 1 trajedi haci, turkish styla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 gerek yok işte o trajediye. illa arabesk olmak zorunda değil ki. hiç arabesk değildi şimdiye kadar. zorlarlarsa boku çıkar gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 eda'yi ramazanin ilk gununden, bayram namazina kadar tartarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 birikmişti yine izledim fdhdf,babaya yazık oldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 ulan bi de haydar soyletmisler sonuna, allahsizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar