ivan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Çok güzel bi film. Sizi hiç sıkmıyo. Mark Wahlberg ve Edward Norton cidden baya güzel oynamış. Zaten Charlize Theron'un güzelliği yine on numara :) Gidin, baya güzel bi film[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 sırf edward norton ıcın gıdersem gıderım zatı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 abı Italian Job!! (şu tag ı yaptıgımda bıkerede downlaod cıkmasın ya)[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bugün gitmekle gitmemek arasında kaldık arklarla vazgeçtik sora .. ben bi dipnot düşeyim edward norton bu filmde kontratı gereği istemeden istemeden zorla oynamış ona rağmen filmin en iyi performansını çıkardığı söylenmekte böyle de aşmış bi adam bizim bu norton jason statham falan var zati .. bu arada filmin orijinali 69 yapımıdır ondan iyi olmadığı ama ona rağmen işte oyuncuların öne çıktığı vasatı biraz aşan aksiyon diye duydum[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Kamyonu soyma olayına deli oldum süper birşey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mini Cooper'lar süper ses çıkarıyo filmde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Film genel itibari ile iyi bir aksiyon. Fakat bariz bir Mini Cooper sponsorluğu var. Bu bazen gercekten rahatsız edici bir durum oluştursa da yine de kesinlikle Mini Cooper' in iyi reklamı yapılıyor. Rol bence Edwar Norton' in zaten cok gonullu olmayacağı bir rol. Çünkü çok yakışmamış ama yine de o rolu ütüne oturmayı iyi bilmiş. Filmin ilk yarım saati gerçekten çok iyi. Sonrasında biraz mini reklamı kokusu insanı rahatsız edebiliyor. Bu arada filme gidenler Charlize Yengenizin olduğu sahnelerde gözlerini kapatsınlar. Hayran hayran baktığınızı duyarsam yakarım valla alayınızı. Daha önce de belirttiğim gibi yengeniz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Baba Sutherland'i de filmin basinda ufak bir rolle de olsa gormek guzeldi. Edward Norton'in kontrati geregi oynadigini bilmiyordum dogrusu, ama yinede bisekilde rolunden ve orda olmaktan memnun olmayan bir adam oldugnu hissetmistim izlerken. Basarisiz diyemem ama nerede bir american history x nerede fight club'daki edward norton. Tamam o filmler senaryo olarakta bu filmden ustundu diyeceksiniz, Red Dragon'da da cok basarili bulmustum ben, ayni senaryo'nun[kuzularin sessizligi] artik suyunu cikarmalarina ragmen.. yinede begendim, guzel vakit gecirdim. Dediginiz gibi Mini Cooper bazen filmden uzaklastiriyor, bu kadar da yapilmaz diyorsunuz, zira ancak bir reklam filminde bu kadar uzun gorebiliriz mini'yi.. Yinede bos vaktmiz varsa ve sIkIlIyorsak gidelim gorelim. 5.8/10 veriyorum ben.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Ne zaman girdi vizyona?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 dün girdi estel[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: ghaldszar, 11 October 2003 04:04 tarihinde demiş ki: Bu arada filme gidenler Charlize Yengenizin olduğu sahnelerde gözlerini kapatsınlar. Hayran hayran baktığınızı duyarsam yakarım valla alayınızı. Daha önce de belirttiğim gibi yengeniz olur. ghaldszar bak sana cila getirdim boynuzlarını parlat diye.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 dün gitme fırsatım oldu oyunculuklar güzelde senaryoyu o kadar beğenmedim açıkcası bu kadar oyuncuya bu kadar banel bi film iyi olmamış[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 hem gittim hemde wap.oyunparki.com dan oyununu yükledim.[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: Ra_d, 11 October 2003 23:20 tarihinde demiş ki: ghaldszar bak sana cila getirdim boynuzlarını parlat diye Neden sen gözlerini kapatmadın da yengene hayran hayran baktın diye mi? Boynuz olması için onun bakması lazım senin değil. Zaten senin bakmandan da bir şey olmaz. Ama yine de ben seninle bir ara ilgilenicem. Şu anda notunu aldım. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 İzlenmesi gereken bir film kesinlikle izleyin bence oyuncularin davranışları süfer hele o hacker bir sahnesinde handsome rob ile cablotv kiz arasindaki diyaloğu manyaq seslendirdi süfer abi........[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ben çok sevdim. aslında küçük de bir açık yakaladım ama şimdi spoiler etmeyeyim film çok yeni... ileri de soracağım sizlere de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 küçük spoiler :) edward norton yine hırsızlık işinde kazık atıyo yine kasa kapısının arasında cam var edward norton yine üçün birini alıyo film sonunda hmm the score filmini hatırlattı bana bu 3 şey :) eheh en güzel sahnelerden biride o iri yari herifin yanına gittiklerinde zencinin bakışlarıydı lol[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=41918 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 nedir bu olay yaaaa, başka bir konuya girdim ahanda diye linkle buraya geldim, şimdi burada da bir link :-) Bİr yerden sonrahangi filmdeydin onu kaybedicem herhalde :-P[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Begendim filmi,aksiyon rules zaten[hline]Finalleeee...Başarmak zorundayız ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 hankimiz istmiyoruzu?[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: fizban, 12 November 2003 15:17 tarihinde demiş ki: mini-cooper-isti-yorum![hline]kendimi kendimden çıkarsam sıfır kalmaz. ulan sen önce biraz kısal, küçül de öyle gir arabaya bu arada hakkaten de film den sonra nnedense bi sempatik gelmeye başladı cooperlar hel böyle modifiye çekileibliniyorsa...[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 hade leyn! kim nereye okdar modifiye yapıyomuş bence filmdeki o modıfıye olayları baya kolpa... ulann mınnacık arabaya bı ton altın koy araba gene kus gıbı gıdıyo hade leyn![hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 charlie adlı karekteri kim oynuosa rezil bi oyunculk sergiliye bana göre çok yapmacık filmn komusu içeri filan hepsi çok güzel norton filme seyirci çeksin die oynuo bence ama film genel anlamda güzel[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 filmin ilk cd'sinin divx'ini üniversite networkunde rastlantısal olarak buldum, biraz izledim. beyaz saçlı adam kim diyordum, tanıdık geliyor ama ben bu filmi daha önce izlememiştim. meğersem "Konya Dublaj" ekibinin dublajlarında rastladığım bir karaktermiş ehehe. Donald Sutherland imiş adı, unutmuyum not düşeyim. Bir de filmde çok tanıdık bir karakter var, Jason Statham a.k.a. Turkish ehehehe. Snatch'deki aksanına hasta olduğum bir karakterdi, bu filmi de bu adam için izliycem kesinlikle. Euro Trip'te Vinnie Jones'u gördüğümdeki kadar sevindim filmde Jason'u görünce. şimdi 2. cd'sini nerden bulucaz onu araştırmak lazım :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar