Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 kedi : ben kayboldum fuck logic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 çoktan kapmıştır biri evine. ya da malesef sokaklarda hayatta kalamamıştır. kedi beslemenin birinci kuralı eve sineklik yaptıracan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ama sahibi için üzücü tabi. başıma gelse bütün gün sokaklarda gezerdim aramak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Valla ben sahibi adına onun paylaştığı fotografı rica üzerine buraya koydum logic mogic anlamam. Onun dışında 8.5 yaşında zaten yavaş hareket eden, arada bi evde iki tur atan yaşlı kedi nası atlamış ergen gibi camdan ben de anlamadım. Normalde saklanır ederlermiş böyle durumlarda korkup ama etrafta görememişler. Belki biri sevabına alıp kliniğe falan götürmüştür diye umuyoruz. Yarın da mahalle sakinlerine el ilanı falan dağıtıcaz bakalım bir umut. Teşekkürler ilgilenenlere bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 cok tatlıymış inşallah bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 bu kedi bulundu mu ya noldu. bu arada bizim kedi şu yuvarlak ince balkon demirinin üzerinde yürüyor yüzde yüz düşecek. her orda gördüğümde kalp krizi geçiriyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 biri almıştır o kediyi gg,azcık delikanlıysa geri verir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Geçenlerde bembeyaz bir ankara kedisi gördüm sokakta. Az daha alıp bizimkine arkadaş olsun diye eve getirecektim. Sonra anlaşamazlarsa tekrar sahiplendirmek zor olur diye vazgeçtim. 2 gün sürekli günde 3 öğün besledim. Tam eve almaya karar verdim ortadan kaybolmuş. Kesin benim gibi düşünen biri almıştır. Sizin kedinin de birisi tarafından alınması çok yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 8 yasinda kedi yasli mi oluyor? Normalde 15i devirdikleri 24yasina kadar da cikabildigi dusunulurse daha omrunun baharinda imis yazik olmus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır diyelim kapatalım konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Fistan said: kedi : ben kayboldum fuck logic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 50 yasına faln denk geliyor insana göre orantılayınca cok da ömrünün baharı sayılmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Peki sen 50yasinda camdan atlarsin o zaman ne diyim :) Yasli kedi degil gayet eskiden nasilsa ayni guce sahip o yasta sonucta. Kedi kopek vs son 2-3 yila girmeden ben yaslandim demiyor pek huy bakimindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 3 gün önce azgınlık sebebiyle dayanamayıp atladı bizimki de camdan. ertesi gün akşam 2-3 sokak ötedeki apartmanın garajındaki bi jipin tekerleğinin içinde bulduk. etrafında 3 tane godaman erkek. sıkıntılı durumlar ya umarım bulursunuz. eğer dişi ise, çevredeki diğer kedilerin hareketlerini gözlemleyin. böyle 2-3 tane erkek bi arada hızlıca biyerlere koşturuyorlarsa sizin kediyi kovalıyor olabilirler. ben bizimkini o şekilde buldum. yoksa çok zor iş. girebileceği milyon tane delik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Apartmanı çatıdan bodruma arayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Xenocide said: böyle 2-3 tane erkek bi arada hızlıca biyerlere koşturuyorlarsa sizin kediyi kovalıyor olabilirler. bunu gözümde canlandırdım da epey komik bir sahne. önde senin kedi, arkada 3 tane erkek kedi ve onların arkasında da sen sokakta koşuyorsunuz lol. neyseki bulmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Bizim kedi de 1 hafta önce falan yuvasına döndü. Pek pis falan değildi zaten 3 hafta dışarda dayanmış olamaz tek başına, muhtemelen birisi aldı sonra bıraktı tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar