Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Camdan Atlayıp Kayıplara Karışan Kedi - Help

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

Valla ben sahibi adına onun paylaştığı fotografı rica üzerine buraya koydum logic mogic anlamam.

Onun dışında 8.5 yaşında zaten yavaş hareket eden, arada bi evde iki tur atan yaşlı kedi nası atlamış ergen gibi camdan ben de anlamadım.

Normalde saklanır ederlermiş böyle durumlarda korkup ama etrafta görememişler. Belki biri sevabına alıp kliniğe falan götürmüştür diye umuyoruz. Yarın da mahalle sakinlerine el ilanı falan dağıtıcaz bakalım bir umut.

Teşekkürler ilgilenenlere bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Geçenlerde bembeyaz bir ankara kedisi gördüm sokakta. Az daha alıp bizimkine arkadaş olsun diye eve getirecektim. Sonra anlaşamazlarsa tekrar sahiplendirmek zor olur diye vazgeçtim. 2 gün sürekli günde 3 öğün besledim. Tam eve almaya karar verdim ortadan kaybolmuş. Kesin benim gibi düşünen biri almıştır.

Sizin kedinin de birisi tarafından alınması çok yüksek ihtimal.
Sosyal ağlarda paylaş

3 gün önce azgınlık sebebiyle dayanamayıp atladı bizimki de camdan. ertesi gün akşam 2-3 sokak ötedeki apartmanın garajındaki bi jipin tekerleğinin içinde bulduk. etrafında 3 tane godaman erkek. sıkıntılı durumlar ya umarım bulursunuz. eğer dişi ise, çevredeki diğer kedilerin hareketlerini gözlemleyin. böyle 2-3 tane erkek bi arada hızlıca biyerlere koşturuyorlarsa sizin kediyi kovalıyor olabilirler. ben bizimkini o şekilde buldum. yoksa çok zor iş. girebileceği milyon tane delik var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...