Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhaba :)

seismicbeat

Öne çıkan mesajlar

Herkese Merhaba,

EVE Online oynamaya yaklaşık 3.5 ay önce başladım. Oldukça detaylı ve içerisinde onlarca ayrıntı barındıran keyifli ve farklı bir oyun. Neden oyunu piyasaya çıktığı ilk zamanlarda denemedim diye kızdım kendime... :) Neyse, geç olsun güç olmasın diyelim. Elbette oyunda yapacak bir çok şey bulunuyor, ancak oyun oldukça "skill intensive" olduğu için bunları gerçekleştirmeden önce karakterin en azından ilk etapta core ve fitting skill'lerini yükseltmek gerekiyor. Şu anda Minmatar Faction'a bağlı olarak Hurricane ile level 3 Mission yapıyorum. Bir yandan da geçimimi sağlamak amacıyla zaman zaman high sec alanlarda (0.8 ve 0.9) semi-afk mining yapıyorum. Combat üzerine yoğunlaşan bir karakter ile solo mining yapmak ne kadar eğlenceli derseniz, "hiç" diyebilirim. :) Sadece karakteri retriever kullanacak kıvama getirdim, hepsi bu. :) Bir de Level 4 Mission'lar için BS (Maelstrom) kullanabilir duruma geldim. Sadece bazı Gunnery, Engineering ve tank skill'lerimi 5'e yükseltmeye çalışıyorum. 2-2.5 ay kadar Amerika-İngiltere ve Kanada menşei oyuncuların bulunduğu bir corporation'a dahil olmuştum. Orada ki 1-2 tecrübeli oyuncu (en azından bana kıyasla) core ve tank skill'lerinin önemli bir kısmını 5'le ve o şekilde Level 4 Mission yap demişti. Bu nedenle 3-4 hafta sonra çok daha iyi bir şekilde Level 4 mission yapabilirim diye düşünüyorum. Sadece weapon'ları(projectile turret) tech 2 kullanamayacağım. Onu level 5 yapmak 17 gün sürüyor. Artık Level 4 Mission'lara başladıktan sonra bir yandan onu da train ederim. Skill training kısıtı bulunmayan faction turret'lar var ancak şu anda benim için muazzam pahalı oldukları için o opsiyonu unuttum bile. :) 3-4 hafta sonra skill plan'ım bittiğinde bu sefer "Cheetah" kullanabilmek için bir plan çıkaracağım. Exploration oldukça ilgimi çekiyor. En azından high sec alanlarda biraz exploration yapabilirim. DED Complex, Anomaly vs. gibi combat site'lar ve relic & data site'lar ile ilgili bir çok şey okudum. Keyifli gözüküyor. Ancak, Cheetah ile high sec dahi olsa hepsini manage edemem gibi gözüküyor. Neyse, bu ayrı bir konu. Girmiş olduğum corporation kısa bir süre önce dağıldı. Şu an için belki low sec'e gidebilecek kadar kalifiye bir karakterim yok. Aynı şekilde benim de henüz low sec tecrübem yok. Ancak, oyunun farklı yönlerini de keşfetmek istiyorum. Bu nedenle aktif, newbie friendly (PVP tecrübem olmadığı için) ve zaman zaman kendi içerisinde farklı OP'ların düzenlendiği bir corporation bulmak istiyorum. Yerli ve yabancı hiç farketmez. :) Hatta tüm bunların yanında bir yandan ufak ufak PVP eğitimi de alabileceğim bir ortam olur ise seve seve dahil olmak isterim. Bu arada oyunda iken genelde Merkez kanalında oluyorum. In-game nick: Thanduril Silveroak. Belki görenler de olmuştur.

Çok teşekkürler,
Selamlar
seismicbeat
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar,

Uzun ve bir solukta yazılmış olan mesaj için kusura bakmayın lütfen. (: İş yerinde iken yazdığım için patron yakalamasın ve "Adam forumlarda geziyor" demesin diye giriş, gelişme ve sonucu harmanlayarak verdim. (:

@Captain Logar,

İlginiz için teşekkür ederim.

İyi akşamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...