Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilek Agrisi

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Jagger bilebilir yada baskasi, dovus sporu yapan vs...

Boks idmaninda sol el bilegimi sakatladim.. Ters vurdum bilegin dis kisminda 10 gundur agri var. lisedeyken aynisi bilek guresinde saga olmustu yabanci degilim.

Kemik agrisi bana gore buna ne iyi gelir.,

Bilgisi olan ?

Bilegimi sikica sararak gidiyorum gene spora ama belki bir krem vardir bildiginiz..

Thx
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatim boyunca ne catladim ne kirildim kemik olarak, bilemiyorum belki berkildi diyebilirim .. Ayak bilegini cok burktum el bilegimi burkuldu ki dicem anca.. Neyse civi civiyi soker hesabi takilayim gene.. Kas kati bilegi ve yumrugu sikarsam agrimiyor. Ornegin sinavi el ayasi yerine yumrukla cekebiliyorum cunku bilek dik, eli acinca el ve bilek 90derece oluyor o zaman aciyor fena..

Yokmudur eklem kemik kikirdak agrisina iyi gelen krem ?

De krem nasil isliycek kemige:)
Sosyal ağlarda paylaş

Voltaren emulgel ağrıyı hafifletir ben ondan kullanıyordum elimi çatlattığımda falan :P Ayrıca ağrı hafifleyene kadar ağırdan alman daha iyi olur veya daha kalın sararsın bandajı sol eline.

Ayrı için Rheunon mu öyle bi ismi olan jel daha var mı ama bilmiyorum reçetesiz satılıyor mu.^w^;
Sosyal ağlarda paylaş

eli açıpta şınava yattığımda acıyo diyosun bak ben çatlattıgımdada doktor elimi açıp geriye bastırdı aynı o şınav şeklinde elin yere deydiği gibi kendimden geçtim resmen ağrıdan. tam el ile kolun birleştiği yerde eklemmi derler artık kıkırdakmı saçma sapan 3 5 tane küçük kemik var. onlardan birini çatlatmışım ben. kol düz durdugunda hiçbi problem yok yanlışlıkla kapı itmeye kalktıgımda falan inliyodum resmen. 3 gün sonra anladım ben çatlak oldugunu bi film çektir abi ona.
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi sen yazinca tekrar denedim agri sifir simdi o pozisyonda alla alla ilginc..

Catlak degil abi bu ha catlak ha kirik ikiside agriyi kesmez.. Agrir yani..

Su arkadasin soyledigi krem cok iyi gibi..

Klasik yumruk hatasiymis zaten baya var ayni durum cogu comezde..

Oncedende yasadim bunu zaten..

Yarin bi agirlik idmanina gireyim bakalim. Iki uc aydir ilk kez giricem tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...