bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 burgerstop kız arkadaşım öve öve bitiremedi, istinyeden parktan söylüyormuş onlar, bizim buradakinden sipariş verdik. patateslerinden hamburgerine kadar rezalet geldi. soğuk falan böyle ıyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 abi istinye park'ta burgerstop yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yoksa ben farklı bir şeyden mi bahsediyorum lan dur sorayım acaba dedim istinyepark değilde başka bir yerden mi söylüyor o semt içinde sonra burgerstop diyince bir farklı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 burger house dur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 butik burger eve söylenmemeli abi zaten. burgerhouse un patatesi baya imba yerinde yiyince. eve bi geliyo bildiin donmuş anne patatesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Burgerstop sadece tesvikiyede var. eve soyledigin zamanda tek kotu yani restorandaki cesit cesit soslarin olmamasi. kirintida yedigim burgerden sonra en iyi diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kırıntı ne olm sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 burgerhouse un şu an bulunmayan hardalını tek geçerim. burgerstop deneyeyim dedim ama eve söylemekten de caydım yoruma istinaden. gidip deneyeyim bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Esh said: kırıntı ne olm sdfsa kırıntı rock'n roll burger ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kirintinin burger'ı mı iyi? hiç denemedim, saçma sapan şeyler yedim gittiğimde hepsi iyiydi ama öyle yıkılmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Rockn roll baya iyi lan haa bide sey var beevesin burgeri bak bu 3u istanbulda en iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 beeves'e hiç denk gelmedim, banada çok uzak değilmiş gideyim bu haftasonu olmadı. kırıntı artık yalan oldu tabii, bostancı nere kırıntı nere sadasd. orada ev kiralıyodum antalyada yaşarken haftasonları falan güzel oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 caddede var la kırıntı bostancıya çok uzakta değil. beeves ile aynı mesafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bingildak said: beeves'e hiç denk gelmedim, banada çok uzak değilmiş gideyim bu haftasonu olmadı. kırıntı artık yalan oldu tabii, bostancı nere kırıntı nere sadasd. orada ev kiralıyodum antalyada yaşarken haftasonları falan güzel oluyordu. şaşkında abi kırıntı? asıl kırıntı hatta. bevees erenköy ışıklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 oha lan caminin hemen ordaymış, orada bir saat bibuçuk aradık bulamadık geçen hafta sadsadsad kırıntının burgeri de deneyim hemen asdasdas SONRA NEDEN KİLO VEREMEDİM SONRA KARDIO SEVMİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 DEĞİŞİK İSLİ BİRASI VAR KIRINTININ ONDANDA İÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Esh said: bingildak said: beeves'e hiç denk gelmedim, banada çok uzak değilmiş gideyim bu haftasonu olmadı. kırıntı artık yalan oldu tabii, bostancı nere kırıntı nere sadasd. orada ev kiralıyodum antalyada yaşarken haftasonları falan güzel oluyordu. şaşkında abi kırıntı? asıl kırıntı hatta. bevees erenköy ışıklarda. ben teşvikiye'ye gitmiştim, bilmiyordum anadolu yakasında olduğunu bile asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 anadolu yakasında hayatında ilk defa yaşayıp 4. ayını dolduran biri olarak o kadar köylü bir yer olmadığına kanaat kıldım. baya köylü olacağından emin, ekonomik sebeplerden gelmiştim adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 olm anadolu yakası avrupadan daha modern amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 abi gece hayatı bakımından köylü. geri kalan herşey için 10 kat daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 akşam hamburger yapim abv topik in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Esh said: abi gece hayatı bakımından köylü. geri kalan herşey için 10 kat daha iyi olabilir. benimde gece hayatım kalmadı abi zaten yerinde olmuş o zaman asdasd öyle dımtıs müzikli mekana gitmeyeli 1 yıl falan oluyor herhalde. ancak bar mar içip muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bebe misiniz neyin dımtıs müziği ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 aptal saptal gerizekalılar için yapılan dubstep veya dumtıs müzikleri sevmiyoruz o yüzden sakin bi yerde oturup sohbet etmek daha mantıklı geliyor akıllı insanlar olduğumuz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 dubstep falan değil ya bahsettiğim, jolly joker gibi mekanlar işte. sing alonglar, hoplayıp zıplamalık müzikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar