Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 arcane said: Esh said: kız resmi yok çünkü bizim kızlarımız spor yapmıyo. adam tümdengelim yöntemiyle foruma mod olmaya hak kazandı öyle dendi işte aksi resimlerle kanıtlandı o topikte. kapak oldu. killer sen komple yanlış anlamışsın. arşiv yapalım gibi bir önerim yoktu. sporcu kadınlarımız da gelsin bölüme, katkıda bulunsunlar. yoksa kimse senin yoga pants, datass klasörlerini dumplamanı istemiyor yani. modluk kıstasımız bu değil. bunu anladığın zaman mod olursun belki sdfsd. ak hala mod diyo bana dsfd dylan geldi kıza orospu dediler. zaten 3 4 kız var forumda. kim gelsin lan buraya sgasd. senin düşüncen ütopik olmuş burda mı demişlerdi
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 arcane said: Esh said: kız resmi yok çünkü bizim kızlarımız spor yapmıyo. adam tümdengelim yöntemiyle foruma mod olmaya hak kazandı öyle dendi işte aksi resimlerle kanıtlandı o topikte. kapak oldu. fake olm o kız sdfs
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 bence mod killer disinda biri olsun
barbu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 MOD OLAYIM HER KONUYA 1 KIZ MESAJI ***Vote for barbu***
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 abi 2 mod da olabiliyo bi bölüme. fantazi olsun diye bütün kaslıları mod yapabiliriz.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mod iyi boyle.. Ne taktiysam , cop dolsun bolum eglenelim gulelim. Ihtiyaci olanda pm atsin ya da eski konulara baksin elli kere cevaplandi ayni sorular zaten. Google yetiyor zati herseye info icin.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Leopar ne iyiymis breh.. Tuneyesim geldi yuvasina:)
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 topic açalım. ihtiyaç halinde mesaj atabilirsiniz diyelim. tüm muhabbet özelden dönsün. herkes kurtulsun
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1501668_664652406906981_1277840420_n.jpg
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Killer said: ya biyerde toplandınız beni sinirlendirmek için böyle yazıyosunuz ya da aptalsınız (bu uzak bi ihtimal df) ya da ilk posttan mod olmak istediğimi çıkardınız yok abi ben olayım demiyorum zaten. seçseler de olmiyim. sen ol bölüme bakan biri olsun. kanuni olsun diyorum ben. olmadı +1 mod olarak gelsin EL PİRESİDENTE ilki
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 asıl sorun 'spor genel' adlı bölümü sadece body build ve kas yuvasına cevrilmesi bence. spor genel bölümü altında sadece kimin kimden 2 santim fazla kolu var, kimin bacagı kalkmıyor kimin kalkıyor, kim daha fazla kilo kaldırıyor degil de; genel olarak futbol ve basketbol dışında kalan sporların konusulması tartısılması için açılan bir bölüm. yani bu bölüm altında bir tenis, bir rally, bir formula 1 falan filan konusulması gerekirken olay sadece vucutcularTr.com'a dönmüş durumda
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 çünkü onla ilgilenen insanlar daha çok. zorla oluşturulmuş bişey değil ki bu. doğal süreç böyle yapmış spor geneli. konunun ne ile alakalı olduğu önemsiz. ralli topiği açılır hayatında hiç ralli izlememiş bilmeyen 10 tane insan 2şer alakasız post atsa açılan konu bok olur. mod da gider karalama defterine yazı yazar o sırada. he adamın işi gücü vardır belki bilmiyorum da, BÖLÜME bakan biri olsun, işin ciddiyetini arttırsın biraz. atlhte +1 gelsin biri falan.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 konular sadece spor genel bölümünde mi bok oluyor ? son 1.5-2 senedir açılan her başlık ilk sayfadan sonra amacından sapıyor zaten, gereksiz troller falan yüzünden sadece bu bölümde olan bişey degil. yeni mod gelsin, vücüt geliştirme başlığını trolleyenler uzaklaşsın bölümden ee diğer sporlar trollenmeye açık olsun bu mu olay :D bence patinin su troll zihniyetini düzeltmesi gerek, lan kocaman adam oldu herkes
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Toplasan 10 kişiyi anca geçiyorsunuz layt :D Herkes 100 kilo ağırlık kaldıracak diye bir şey yok ki hocam. Ben gelir 5 kilo ile çalışırım genetiğim senden çok daha iyidir senin kadar şişerim ya da kendimi iyi hissedecek kadar şekillenirim bana yeter o. Sen niye insanları aşağılamaya çalışıyorsun ki gelmiş 5 kilo kaldırıyor bana falan diye?
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 aga senin bugün kafa iyi değil bi soğuk su iç gel sen. konunun bunla ne alakası var ? öbür topicte de rıdvan dedin bana
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 hepimiz rıdvanız !!!! rıdvanı niye banladınız lan
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ayıplı konuştu rıdvan o yüzden banlandı :( iyi yapmışlar ama orası ayrı konuşmasaydı..
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 tek ayıp konusan o zaten koca forumda dimi :D yine paticik adalet sisteminin ikiyüzlülüğü
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ben her cümlenin sonuna nokta niyetine vajinalı küfür ekliyorum mesela. insanı rahatlatıyo
axedice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Killer mod olsun. Ama bölümden banlama yetkisi olmasın. Her bired pit mesajında parmaklarını yesin, bi taraftan da alan yetkilisi olmanın getirdiği sorumlulukla sorularımızı cevaplasın falan. AHAHAHAHA çok eğlenceli olur lan
RRa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 vücut geliştiriciler olarak siz çok sahiplendiniz bu Spor Genel bölümünü, yani vücut geliştiriciler değil de, bir satranç klubü filan olsaydınız kesin atarlanırdım size
axedice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 barbu said: killer'a çok yüklenmeyin. sakatlanıyor sonra. HASPDPFSLSDFSJ
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 wastyrx said: Toplasan 10 kişiyi anca geçiyorsunuz layt :D Herkes 100 kilo ağırlık kaldıracak diye bir şey yok ki hocam. Ben gelir 5 kilo ile çalışırım genetiğim senden çok daha iyidir senin kadar şişerim ya da kendimi iyi hissedecek kadar şekillenirim bana yeter o. Sen niye insanları aşağılamaya çalışıyorsun ki gelmiş 5 kilo kaldırıyor bana falan diye? 5 kilo dumble agir gelmesin usta? 3 falan dene
Öne çıkan mesajlar