Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arcane said:

Esh said:

kız resmi yok çünkü bizim kızlarımız spor yapmıyo.

adam tümdengelim yöntemiyle foruma mod olmaya hak kazandı

öyle dendi işte aksi resimlerle kanıtlandı o topikte. kapak oldu.

killer sen komple yanlış anlamışsın. arşiv yapalım gibi bir önerim yoktu. sporcu kadınlarımız da gelsin bölüme, katkıda bulunsunlar. yoksa kimse senin yoga pants, datass klasörlerini dumplamanı istemiyor yani. modluk kıstasımız bu değil. bunu anladığın zaman mod olursun belki sdfsd.

ak hala mod diyo bana dsfd

dylan geldi kıza orospu dediler. zaten 3 4 kız var forumda. kim gelsin lan buraya sgasd. senin düşüncen ütopik olmuş

burda mı demişlerdi
Mesaj tarihi:
arcane said:

Esh said:

kız resmi yok çünkü bizim kızlarımız spor yapmıyo.

adam tümdengelim yöntemiyle foruma mod olmaya hak kazandı

öyle dendi işte aksi resimlerle kanıtlandı o topikte. kapak oldu.

fake olm o kız sdfs
Mesaj tarihi:
Mod iyi boyle..

Ne taktiysam , cop dolsun bolum eglenelim gulelim.

Ihtiyaci olanda pm atsin ya da eski konulara baksin elli kere cevaplandi ayni sorular zaten.

Google yetiyor zati herseye info icin.
Mesaj tarihi:
Killer said:

ya biyerde toplandınız beni sinirlendirmek için böyle yazıyosunuz

ya da aptalsınız (bu uzak bi ihtimal df)

ya da ilk posttan mod olmak istediğimi çıkardınız

yok abi ben olayım demiyorum zaten. seçseler de olmiyim. sen ol bölüme bakan biri olsun. kanuni olsun diyorum ben. olmadı +1 mod olarak gelsin

EL PİRESİDENTE

ilki
Mesaj tarihi:
asıl sorun 'spor genel' adlı bölümü sadece body build ve kas yuvasına cevrilmesi bence.

spor genel bölümü altında sadece kimin kimden 2 santim fazla kolu var, kimin bacagı kalkmıyor kimin kalkıyor, kim daha fazla kilo kaldırıyor degil de; genel olarak futbol ve basketbol dışında kalan sporların konusulması tartısılması için açılan bir bölüm.

yani bu bölüm altında bir tenis, bir rally, bir formula 1 falan filan konusulması gerekirken olay sadece vucutcularTr.com'a dönmüş durumda
Mesaj tarihi:
çünkü onla ilgilenen insanlar daha çok. zorla oluşturulmuş bişey değil ki bu. doğal süreç böyle yapmış spor geneli. konunun ne ile alakalı olduğu önemsiz. ralli topiği açılır hayatında hiç ralli izlememiş bilmeyen 10 tane insan 2şer alakasız post atsa açılan konu bok olur.

mod da gider karalama defterine yazı yazar o sırada.

he adamın işi gücü vardır belki bilmiyorum da, BÖLÜME bakan biri olsun, işin ciddiyetini arttırsın biraz. atlhte +1 gelsin biri falan.
Mesaj tarihi:
konular sadece spor genel bölümünde mi bok oluyor ?

son 1.5-2 senedir açılan her başlık ilk sayfadan sonra amacından sapıyor zaten, gereksiz troller falan yüzünden sadece bu bölümde olan bişey degil.

yeni mod gelsin, vücüt geliştirme başlığını trolleyenler uzaklaşsın bölümden ee diğer sporlar trollenmeye açık olsun bu mu olay :D

bence patinin su troll zihniyetini düzeltmesi gerek, lan kocaman adam oldu herkes
Mesaj tarihi:
Toplasan 10 kişiyi anca geçiyorsunuz layt :D Herkes 100 kilo ağırlık kaldıracak diye bir şey yok ki hocam. Ben gelir 5 kilo ile çalışırım genetiğim senden çok daha iyidir senin kadar şişerim ya da kendimi iyi hissedecek kadar şekillenirim bana yeter o. Sen niye insanları aşağılamaya çalışıyorsun ki gelmiş 5 kilo kaldırıyor bana falan diye?
Mesaj tarihi:
Killer mod olsun. Ama bölümden banlama yetkisi olmasın. Her bired pit mesajında parmaklarını yesin, bi taraftan da alan yetkilisi olmanın getirdiği sorumlulukla sorularımızı cevaplasın falan.

AHAHAHAHA çok eğlenceli olur lan
Mesaj tarihi:
vücut geliştiriciler olarak siz çok sahiplendiniz bu Spor Genel bölümünü, yani vücut geliştiriciler değil de, bir satranç klubü filan olsaydınız kesin atarlanırdım size
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Toplasan 10 kişiyi anca geçiyorsunuz layt :D Herkes 100 kilo ağırlık kaldıracak diye bir şey yok ki hocam. Ben gelir 5 kilo ile çalışırım genetiğim senden çok daha iyidir senin kadar şişerim ya da kendimi iyi hissedecek kadar şekillenirim bana yeter o. Sen niye insanları aşağılamaya çalışıyorsun ki gelmiş 5 kilo kaldırıyor bana falan diye?

5 kilo dumble agir gelmesin usta? 3 falan dene
  • Yeni Oluştur...