Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya beyler bi el atsanız da beni de knight online bölümüne mod yapsak :/

o kadar mesaj attım ettim atminlere ama yapmıyorlar, çok emek veriyorum ben o bölüme, yakışacağımı düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Killer said:

çok şişmek istemiyorumcularla
bired pit fayt kılap vücudu isteyen

ARKADAŞLARI DA hadi hoş görüp mesaj atıcam sessiz sakince başka bi bölüme geçelim

forum zaten isteyen istediği yere yazar yamıhaa

Neyimizi hoş görüyon lan.Şişmek istemiyorum arkadaşım traş olurken kolumu kıstığımda jilet yüzüme değsin istiyorum.
Mesaj tarihi:
olm istesen de öyle olaman kasma. kassan da olaman hiç bişekilde olaman. insanlar olamıycakları şeyleri baştan istemediği için tepki gösteriyorum ben

boyum 1.80 75k kaslı plaj vücudu istiyorum diyene laf eden yokki. herkes aygır olmak isticek diye bişey yok

OHAUAHAS ŞİŞMEK İSTEMİYOUM YAE 15 cm kolla bunu diyenlere lafım var

yap fit vücut takıl yani
Mesaj tarihi:
basketbola basladim ama jordan gibi olmak istemiyorum cok sicriyor, futbola basladim ama messi gibi olmiyim ronaldo yeter, golf e basladim tiger gibi olmiyim ama..

olamassiniz korkmayin kasli abiler gibi.

anca belki skim pitt:)
Mesaj tarihi:
tamamen zamana ve insanın disiplinine bağlı bir şey için nasıl isteseniz de yapamazsınız diyorsuınuz yahu sdfs

sanırsın uzay mekiği tasarlıyorlar.
Mesaj tarihi:
egoyla alakasi yok be.

yillardir sure gelen spora yeni baslamis arkadaslarin ben kaslanmak istemiyorum, su adamlar gibi olmak istemiyorum laflarina bir esprili gonderme. ne kadar da alinganmissiniz.

su adamlar dedikleride

http://mbmag.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/03/MB0313PeakPerform.jpg

bunlar.
Mesaj tarihi:
http://body-world.net/wp-content/gallery/kai-greene/kai-greene-10.jpg

hani soldaki zaten suradaki kimse oyle degil. bir jagger ama oda daha lean daha bir atletik.

abim sagdaki gibi olmak istemiyor, soldaki oldu yetti basardi onu sagi istemiyor.
  • Yeni Oluştur...