Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ebook Reader #2

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

abi attım içine 5 game of thrones kitabınıda. 1 sene götürür zaten beni bunların hepsi :D

ekstra özellik olarak bişi aramıyorum ztn. ışığı mışığı var işte. fontunu boşluğunu falanda ayarladım. tamam yani çok kurcalamaya gerek yok :D

ayrıca zaten başta gerge'ye sormuştum burda fikir almak için onun sayesinde buldum bende glo'yu. saolsun yardımcı oldu çok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Kobo Glo 3.17.0 icin all-in-one yama: http://drop.muratcansimsek.com/3-17-0_Yama.zip

Normal yamalamayi yapiyor, yaninda Turkce heceleme, daha kaliteli Ingilizce heceleme ve gece okuma modu ekliyor.

3.17.0'i yama olmadan kullanmayin ama. Kobo yeni bir ozellik katti cihaz 10 saniye takildiginda tekrar baslat diye. Bu cok fazla false pozitive veriyor ama, bu yama 10 saniyeyi 30 saniyeye cikartiyor, sorun duzeliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde bir sorum olucak. Benim reader almakdaki amacım çalıştığım kurumdaki sınavlara hazırlanmak için. Kitapları pdf formatına çevirmişler ama bunları düzgün bir şekilde bu readerlarda okuyabilirmiyim ? Sayfalar normal kitap formatından büyük ve resimler ve grafikler var. Mesea bu kobo glo yu alsam işimi görürmü. şekilleri yazıları birbirine karıştırırmı? Yoksa tabletmi tavsiye edersiniz bu iş için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
delihan said:

Benimde bir sorum olucak. Benim reader almakdaki amacım çalıştığım kurumdaki sınavlara hazırlanmak için. Kitapları pdf formatına çevirmişler ama bunları düzgün bir şekilde bu readerlarda okuyabilirmiyim ? Sayfalar normal kitap formatından büyük ve resimler ve grafikler var. Mesea bu kobo glo yu alsam işimi görürmü. şekilleri yazıları birbirine karıştırırmı? Yoksa tabletmi tavsiye edersiniz bu iş için.

Tablet
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

delihan said:

Tablet

of çok heveslenmiştim bu readerlara .. Teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
hatta adamlarin projesi var.

illa kitap almak isteyenler internetten alisverislerini yapabilirler ve ya devlet kutuphanelerinden yararlanabilirler bir cok kitap yayinevlerinin e-kitaba donmeleri icin destek verecegini bile soyluyorlar hele ki su krizlerde falan boyle konular gidiyorsa tehey. turkiyede yok ya ih olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

xwhiplashx said:

idefix soyle boyle yine d&r'dan iyi.
abi ruslar bile asmislar olayi ya. ne bicim e-kitap siteleri var hem orjinal hem de guncel. ulan bi de iyiyiz diyoruz. eksigimiz cok boyle zamanlarda empati yapinca

abi arz talep, moskovaya son gittiğimde teyzelerin elinde denk geldim ebook okuyuculara.

bizimkiler daha cep telefonunu çözemedi :)

türkiye için bi 10 senesi var daha bu işin
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...