mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 kobo glo almıştım hepsiburada'dan. 1 hafta oldu geleli. keşke daha önceden alsaymışım şu aleti. resmen devrim ya bu. acayip hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Gergenin burda ve divxplanette kobo glo konusunda baya paylaşımı var bakmanı tavsiye ederim.disk dünya serisine rastlayan olursa e-kitap formatında paylaşırsa sevinirim. Ingilizcesinede razıyım.40 yıldır ogrenmedigim ingilizceyi şu seri için öğreneceğim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 abi attım içine 5 game of thrones kitabınıda. 1 sene götürür zaten beni bunların hepsi :D ekstra özellik olarak bişi aramıyorum ztn. ışığı mışığı var işte. fontunu boşluğunu falanda ayarladım. tamam yani çok kurcalamaya gerek yok :D ayrıca zaten başta gerge'ye sormuştum burda fikir almak için onun sayesinde buldum bende glo'yu. saolsun yardımcı oldu çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Kobo'cular baksin: http://forum.paticik.com/read.php?6,8128483 Turkce'de hep cok uzun kelimeler oldugu icin kaliteyi arttirdi epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Kobo Glo 3.17.0 icin all-in-one yama: http://drop.muratcansimsek.com/3-17-0_Yama.zip Normal yamalamayi yapiyor, yaninda Turkce heceleme, daha kaliteli Ingilizce heceleme ve gece okuma modu ekliyor. 3.17.0'i yama olmadan kullanmayin ama. Kobo yeni bir ozellik katti cihaz 10 saniye takildiginda tekrar baslat diye. Bu cok fazla false pozitive veriyor ama, bu yama 10 saniyeyi 30 saniyeye cikartiyor, sorun duzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 abi bi sorum var. bu e-book reader icin turkiyede her turlu kitabi bulabiliyor muyuz ? edit. aa kendi soruma kendim cevap verdim. idefix dr vs ymis. ben yalnizca tabletler icin diye biliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Yabanci kitaplari da Google ve Kobo satiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Benimde bir sorum olucak. Benim reader almakdaki amacım çalıştığım kurumdaki sınavlara hazırlanmak için. Kitapları pdf formatına çevirmişler ama bunları düzgün bir şekilde bu readerlarda okuyabilirmiyim ? Sayfalar normal kitap formatından büyük ve resimler ve grafikler var. Mesea bu kobo glo yu alsam işimi görürmü. şekilleri yazıları birbirine karıştırırmı? Yoksa tabletmi tavsiye edersiniz bu iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Bu arada enpara ve babil kitap sitesi ayın sonuna kadar anlaşmalılar,turkce ekitap için kaçırmayın ındırımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 delihan said: Benimde bir sorum olucak. Benim reader almakdaki amacım çalıştığım kurumdaki sınavlara hazırlanmak için. Kitapları pdf formatına çevirmişler ama bunları düzgün bir şekilde bu readerlarda okuyabilirmiyim ? Sayfalar normal kitap formatından büyük ve resimler ve grafikler var. Mesea bu kobo glo yu alsam işimi görürmü. şekilleri yazıları birbirine karıştırırmı? Yoksa tabletmi tavsiye edersiniz bu iş için. Tablet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 GERGE said: delihan said: Benimde bir sorum olucak. Benim reader almakdaki amacım çalıştığım kurumdaki sınavlara hazırlanmak için. Kitapları pdf formatına çevirmişler ama bunları düzgün bir şekilde bu readerlarda okuyabilirmiyim ? Sayfalar normal kitap formatından büyük ve resimler ve grafikler var. Mesea bu kobo glo yu alsam işimi görürmü. şekilleri yazıları birbirine karıştırırmı? Yoksa tabletmi tavsiye edersiniz bu iş için. Tablet of çok heveslenmiştim bu readerlara .. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Kobo glo'yu nerden alabilirim? TR'de Kobo Aura buldum bir fiyatı pahalı geldi. GLO'nun fiyatı göremedim gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Kobo Glo sayilmiyor artik, sinlar satista olan modeller: Glo HD Aura H2O Aura Ucu de farkli cihazlar. Glo HD glo ile ayni fiyata ama satani gormedim daha burada. Gorsem ben de alacagim. En dusuk model Aura artik, $99 oldu onun fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Aliexpress'de Glo var ama şu anda Glo alınır mı peki? Yoksa yeni modelleri mi almak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Yeni modeli Glo'su olan icin gerekli bir guncelleme degil, o kadar buyuk fark yok. Olmayan ama onu alsa daha iyi tabii. 216 ppi Glo, 300 ppi Glo HD. Ama ppi olayi bu cihazlarda normal ekranlarda oldugu kadar anlam ifade etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 yunusemre said: Aliexpress'de Glo var ama şu anda Glo alınır mı peki? Yoksa yeni modelleri mi almak lazım? her türlü alınır... ebay'da 75 dolara fln. var kobo glo'lar. Her zaman diyorum ingilizce&ingilizce sözlük senin için önemli değilse kobo glo al yoksa paperwhite al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 eee ne bktan bi durum istedigim bir iki yeni cikan kitap var e-kitapta yok. bi de ne o oyle d&r in sayfada hala ayni kitaplar var. aylar oncede ayni kitaplar vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 idefixte durum nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 ali de 50 dolares kobo ? lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 idefix soyle boyle yine d&r'dan iyi. abi ruslar bile asmislar olayi ya. ne bicim e-kitap siteleri var hem orjinal hem de guncel. ulan bi de iyiyiz diyoruz. eksigimiz cok boyle zamanlarda empati yapinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 abi yok okumayi sevmiyoruz..-hos soyle bir bakinca bir herhangi birseyi sevmiyoruz..bi arada bir kendimizden hoslanir gibi oluyoruz ama o da kisa suruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 hatta adamlarin projesi var. illa kitap almak isteyenler internetten alisverislerini yapabilirler ve ya devlet kutuphanelerinden yararlanabilirler bir cok kitap yayinevlerinin e-kitaba donmeleri icin destek verecegini bile soyluyorlar hele ki su krizlerde falan boyle konular gidiyorsa tehey. turkiyede yok ya ih olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 caktirma da telif konusunu saibeli-klasik eserlerin kultur bakanliginda e kitaplari olsa bile cok fazla sey degisir..-belki vardir kim bilir.. ha onun yerine ebu bilmem ne seyhinin menkibeleri vardir kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 dr idefix'i satin aldi, arsivleri farkli olmasa gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 xwhiplashx said: idefix soyle boyle yine d&r'dan iyi. abi ruslar bile asmislar olayi ya. ne bicim e-kitap siteleri var hem orjinal hem de guncel. ulan bi de iyiyiz diyoruz. eksigimiz cok boyle zamanlarda empati yapinca abi arz talep, moskovaya son gittiğimde teyzelerin elinde denk geldim ebook okuyuculara. bizimkiler daha cep telefonunu çözemedi :) türkiye için bi 10 senesi var daha bu işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar