Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rutubet giderici


Mal

Öne çıkan mesajlar

rutubet giderici bişeye ihtiyacım var. mesela pirinç deniyor ama etkili olur mu? ayakkabı kutularının içinden çıkan minik poşette minik toplar var. do not eat yazıyo üstünde. silika jelmiş adı koca odaya yararı dokunur mu nerden bulunur? denediğiniz, bildiğiniz bu iş için kolay bulunabilecek etkili bişey var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bişey var mesela

http://www.sabanshop.com/Nemson-1-Kg-Nem-Alici-Aparat,PR-58.html

70m küp diyor. ortalama bi odaya yeter heralde. ama ne kadar etkilidir nerde bulunur.

bide kristal kedi kumu varmış. içinde silika jel oluyomuş. onu kaba koyup odaya bıraksam etkili olur mu acaba
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 yıl sonra ...

saban ın rutubet aletini kullanıyorum ben yarım kiloluk olan. havadaki nemi topluyor mu? evet topluyor. dibinde biriken suyu ara ara boşaltıyorum. denize yakın yerde oturunca çok lazım bu alet.

ama mesela sallıyorum banyo tarafından yan odaya su sızdığı için rutubet yapıyordur. yok bunu düzeltmez. banyoya fix çekmek lazım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İzmir de denize çok yakın müstakil bir ev aldık. Bodrum katını tv, bilgisayar kütüphane odası olcak asıl yaşam alanı yani. Sıfır ev ama 1 seneden fazla olmuş yapılalı. Usta bile getirdim baktı yalıtımı iyi dedi babamda anlar bu işlerden. Bir sorun olsa gösterirdi kendini diye. 1 aydır tadilat var dün eşyaları taşıdık ve bodrumun bir duvarında rutubet gördüm böyle tüylenmiş gibi bir şerit halinde inanılma moralim bozuldu. Bir kaç hafta önce afet gibi yağmur yağdı ama sonradan mu etki etti anlamadım. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...