BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Benim en yakın dostumda hiç sevmediğim bi hatunla beraber. Her fırsatta söylüyorum haz etmediğimi ama bi halta yaramıyor. Ağustosta evleniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 unut abi o arkadaşını. karısı > en iyi arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 evleniyorlarsa geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Belki kızın güzel arkadaşları vardır. Cirkin kızların genelde guzel arkadaşları vardır Olaylara iyi tarafından bak. asdf benim de güzel arkadaslarim var ordan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Doğru ya, senin bi sürü güzel arkadaşın vardı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Abi kadın milleti bi azmetti mi 100 kilo birden verir. Zayıflasa güzel olabilece bi potansiyel varsa çocuk buna yatırım yapmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 o verilen kiloların aynı sürede geri gelme tehlikesi de var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Bir arkadaşım paylaşmış. http://www.lolsotrue.com/rules/748.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 aktiftablet said: Abi kadın milleti bi azmetti mi 100 kilo birden verir. Zayıflasa güzel olabilece bi potansiyel varsa çocuk buna yatırım yapmış olabilir. ben sevgili olup kilo veren kiz gormedim hep aliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Abi kızın kendisi zayıf ama karakteri de zayıf. He evleniyor kendine evleniyor bana giren çıkan yok ama işte kardeş belleyince birini istemeden düşünüyorsun her şeyini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Çok kafiyeli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 BalisticGel said: Abi kızın kendisi zayıf ama karakteri de zayıf. He evleniyor kendine evleniyor bana giren çıkan yok ama işte kardeş belleyince birini istemeden düşünüyorsun her şeyini. şunu açsana az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 dylanN said: Belki kızın güzel arkadaşları vardır. Cirkin kızların genelde guzel arkadaşları vardır Olaylara iyi tarafından bak. asdf benim de güzel arkadaslarim var ordan biliyorum bunu demeye geldim. albüme iki rus resmi koyarmisin. arsivlik lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Arkasından çokta atıp tutmak istemiyorum şimdi. Arada kızıp söyleniyorum böyle ama hoş değil yaptığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 senko said: kendine guvensiz erkekler, cirkin kizlarla birlikte olur. Garanticidir kesin o arkadasin, hayatinda, o yuzden risk almayip, kendisine hayir diyemiyecek bir kiz bulmus. bazisi 10 tane tasa yazar 1 tanesi tutar, 9 tanesi reddeder, bazisi reddilme korkusu ile direk en garantiye oynar. seninki garantiye oynamis. http://www.youtube.com/watch?v=860_1U0PCS4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 BalisticGel said: Arkasından çokta atıp tutmak istemiyorum şimdi. Arada kızıp söyleniyorum böyle ama hoş değil yaptığım. ohooo. tam dram geliyor diye mısırı fln aldık kestin hikayeyi. olmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Kızı niye sevmiyorsun ki? neyini gördün? ne yaptı sana? veya neden zayıf karakterli dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ahahah bilyoner reklamı hahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 JestersTear said: Kızı niye sevmiyorsun ki? neyini gördün? ne yaptı sana? veya neden zayıf karakterli dedin? abi hala anlamadın m? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ben de anlamadım küheylan açsana azıcık anladıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 senko said: kendine guvensiz erkekler, cirkin kizlarla birlikte olur. Garanticidir kesin o arkadasin, hayatinda, o yuzden risk almayip, kendisine hayir diyemiyecek bir kiz bulmus. bazisi 10 tane tasa yazar 1 tanesi tutar, 9 tanesi reddeder, bazisi reddilme korkusu ile direk en garantiye oynar. seninki garantiye oynamis. belki kız yatakta bir cılgındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 aklıma tek bir şey geliyor ama umarım öyle(dir) değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 BİZİM ÇOCUK KIZDAN HOŞLANMIŞ ZAMANINDA, KIZ DA YÜZ VERMEYİNCE BOK ATIYOR KIZA İŞTE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 sen hala ispartada misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 hea gelcen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar