Ren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 mesela bir arkadaşım var. kendisi breth pit değil, hani yanından da pek geçmez böyle göbekli, iyi bir insan. neyse. abi bunun bir kız arkadaşı var. kızın yanakları burnunun iki yanına tavuk yumurtası konmuş gibi. böyle ön araba camı sileceği paralelliğinde simetrik gamzeleri var. araba lastiği genişliğinde kolları ve bacakları var çocuğa birşey diyemiyorum. nasıl hoşlandıysa artık büyü mü yapılmış bilmem, çocuk seviyor gibi. fotoğraflar çektirmeler falan. başka ortak arkadaşımıza dedim abi bana mı öyle geliyor yoksa müdahale mi edelim olm bu ne diye. olur mu öyle şey lan ayıp, sevmiş işte sana ne terbiyesizlik yapma dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 sanane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 uzun bi aradan sonra sex hayatı başlamıştır adamın dokanmayın,kese kağıdıyla takılsın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 karaktersiz said: sanane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 said: başka ortak arkadaşımıza dedim abi bana mı öyle geliyor yoksa müdahale mi edelim olm bu ne diye. olur mu öyle şey lan ayıp, sevmiş işte sana ne terbiyesizlik yapma dediler doğru demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Hadi hadi yeme bizi, kızda gönlün var di mi çakal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 olm kız bir de leopar desenli falan giyiniyor ya böyle kızda gönlüm olsa vücudumu parçalar çiğ olarak kendimi yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Sanane amk.Yani dünya güzeli olsa bile sanane.Sanane lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 çok net bir şekilde sanane amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 arkadaşımın iyiliğini isteyemez miyim lan. çıksam söylesem senin sevgilin yok benim var ben mutluyum diye konuşuyon di mi lan ibibik diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 arkadaşının adı seçkin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 al sictin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 tutsa götüm tutuşmuştu da, değil. afadgjahkadhda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 çocukta gönlün var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 pics or gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 kendine guvensiz erkekler, cirkin kizlarla birlikte olur. Garanticidir kesin o arkadasin, hayatinda, o yuzden risk almayip, kendisine hayir diyemiyecek bir kiz bulmus. bazisi 10 tane tasa yazar 1 tanesi tutar, 9 tanesi reddeder, bazisi reddilme korkusu ile direk en garantiye oynar. seninki garantiye oynamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 senko sende bir degisiklik var son gunlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ne degisikligi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 yaptigin aciklamalarda bana oyle gelmiste olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 hayirlisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 senko tatlı sevimli bi adamdı öyle hatırlıyorum ben de fistan kaçmış içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Bence yaşam koçu. Arkadaşının çıktığı kızın çirkin olmasının onun kötülüğüne değil bile.Adama güzel geliyordur kız. Lisede bi arkadaşım vardı.Çocuk kaslı yakışıklı falandı.Bildiğin kaslıydı lisede amk.Çocuğun çıktığı kız 150 kiloydu yarım dünya ya.Kimi de bıngıl bıngıl seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Yakışıklı erkek/çirkin kız birlikteliği mühendislik fakültesi klasiği oluyor genelde, büyük çoğunluğu yokluktan hep benim gözlemlediklerimin. Zira ortalama bir erkeğin kendi standartının altında birine bakması bence de saçma ama tam olarak öyle de değil. İnsanın kimi seveceği belli olmuyor ama işte sen de ortaya sunduğun olaya bakacak olursan. Tek taraflı olmak kötü sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 pics or gidaaaak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 abi nasıl tanımlama yapmışsın ya hiçbir şey canlanmadı resmen gözümde. hayır olayın etik olup olmamasını geçtim, ne başarsız tasvirin var arkadaş senin. benzeyen foto atsan daha az tepki çekerdin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar