Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşların Sevgilileri

Ren

Öne çıkan mesajlar

mesela bir arkadaşım var. kendisi breth pit değil, hani yanından da pek geçmez böyle göbekli, iyi bir insan. neyse. abi bunun bir kız arkadaşı var. kızın yanakları burnunun iki yanına tavuk yumurtası konmuş gibi. böyle ön araba camı sileceği paralelliğinde simetrik gamzeleri var. araba lastiği genişliğinde kolları ve bacakları var

çocuğa birşey diyemiyorum. nasıl hoşlandıysa artık büyü mü yapılmış bilmem, çocuk seviyor gibi. fotoğraflar çektirmeler falan.

başka ortak arkadaşımıza dedim abi bana mı öyle geliyor yoksa müdahale mi edelim olm bu ne diye. olur mu öyle şey lan ayıp, sevmiş işte sana ne terbiyesizlik yapma dediler.
Sosyal ağlarda paylaş

kendine guvensiz erkekler, cirkin kizlarla birlikte olur.
Garanticidir kesin o arkadasin, hayatinda, o yuzden risk almayip, kendisine hayir diyemiyecek bir kiz bulmus.

bazisi 10 tane tasa yazar 1 tanesi tutar, 9 tanesi reddeder,
bazisi reddilme korkusu ile direk en garantiye oynar.

seninki garantiye oynamis.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence yaşam koçu.

Arkadaşının çıktığı kızın çirkin olmasının onun kötülüğüne değil bile.Adama güzel geliyordur kız.

Lisede bi arkadaşım vardı.Çocuk kaslı yakışıklı falandı.Bildiğin kaslıydı lisede amk.Çocuğun çıktığı kız 150 kiloydu yarım dünya ya.Kimi de bıngıl bıngıl seviyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yakışıklı erkek/çirkin kız birlikteliği mühendislik fakültesi klasiği oluyor genelde, büyük çoğunluğu yokluktan hep benim gözlemlediklerimin. Zira ortalama bir erkeğin kendi standartının altında birine bakması bence de saçma ama tam olarak öyle de değil.

İnsanın kimi seveceği belli olmuyor ama işte sen de ortaya sunduğun olaya bakacak olursan.

Tek taraflı olmak kötü sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...