Lithran Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Araç tekerlerinin içine yeşil bir jel dolduruluyor.Önce havasını indirip 1 şişe jeli entegre ediyorsunuz.Sonra havayı basıyorsunuz.Teker patlamıyor diye bas bas videoları var bir ürünün. Şu linkteki gibi bu baska bir marka. http://www.lastikzirhisatis.com/ Bu tarz birşeyi deneyen oldumu hiç.Acaba bir etkisi olurmuki.Dağda bayırda motosikletle kalmak istemiyorum.Geçenlerde çarşıda teker patladı tamirciye kadar 160 kilo crusier ittircem diye 2 kilo verdim. Birde şu var teker patlayınca,iç lastiğe köpük gibi birşey basıp şişiriyor tekeri CRD Bigbond 400 ML Lastik Tamir Edici-Şişirici Sprey VE türevleri gibi şeyleri dneyen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 patlamayan lastik muhabbeti bilmiyorumda. tamir köpüğü için geçenlerde biyerlerde şöyle bişey duymuştum. lastik patlıyo uyguluyosunuz bu köpüğü lastikte ağırlık farkı yarattığında ciddi balans bozulmalarına sebebiyet veriyo ve bu köpük sizi belli bi yere kadar götürüyo günün sonunda lastiği değiştiriyosunuz demişlerdi. ben dinlediği yerin yalancısıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Var köpükler de içine sıkılıp hazırda bekleyeni bilmiyorum. Homojen dağılmazsa balans sıkıntısı yaratır bu arada evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Selam, Benim araçla beraber verilen Continental'in tamir kiti vardı. Küçük bir pompa ve polimer esaslı bir sıvı. Pompaya bağlıyorsun sıvıyı açıp, sonra hava basıyorsun. Azcık ilerleyip tekere 4-5 tur attırıyorsun ve havasını kontrol edip lastikçiye kadar gidiyorsun. 1 kere kullandım. lastiğin tamirini falan olumsuz etkilemedi. Renault'u aradığımda sıvının yenisine 160TL gibi bir rakam söylemişlerdi ki resmen 205/55R16 ucuz lastik parası... akabinde Fransa'dan stepne vincini getirtip taktım ve sac jant alıp kendime stepne yaptım :D ContiSeal var ama o teknolojiye sahip lastiği alman gerekiyor. Bak benimkinin yeni tipi çıkmış: ContiComfortKit ahan da pdf'i Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 böyle bisiklet lastikleri vardı, yeşil jel sıvılı falan lastiğin havasını söndürürsen hatta jel çıkıyordu kabız bir şeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 is it possible to learn this power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Aliyorsunuz rft topuk destekli jant. Bir set rft lastik. Hic dusunmuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 lastik tamir kitini kullandım gayet işe yarıyor. ama patlamayan lastik için sıktığınız o sıvı balansı bozabilir. lastik tamir kiti için kullanılan tipin balansa etki edeceğini zannetmiyorum zira tamir için lastik söküldüğünde gördüm nasıl birşey olduğunu. süt renginde, kremden daha sulu bir sıvı. hava ile temas ettiği an katılaşıyor ve deliğin içini dolduruyor. lastiğe uyguladıktan sonra hemen aracı hareket ettirip hızlıca ilerlemek gerekiyor ki sıvı lastik içinde homojen sağılsın ve deliği bulup kapatsın. Sonra hava ayarını yapmak lazım lastik tamircisine gitmeden evvel. temizlemesi 2-3 dakika sürdü. lastik içindeki sıvı miktarı çok çok azdı ve çok ince bir zar tabakası vardı lastiğin içinde belli noktalarda okadar. dediğim gibi balansa etki edeceğini zannetmiyorum. İş grüyor mu fazlasıyla görüyor. Tabi lastiğe girmiş olan çivi, çakıl, ıvır zıvır ne ise önce onu bulup çıkarmanız lazım uygulamadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Zaten tamir kiti balansı etkilese de bi sorun yaratmaz çünkü nihayetinde lastik tamircisine gidene kadar kullanılan bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Selam, +1 Balans dert edilecek son nokta :) Lastikçi dırdır da etmemişti temizlerken, demek ki temizlenmesi zor bir şey değil :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Hım demekki lastikçiye kadar şu hem hava hem köpük basan alet yeterli olabilir.Ben alim o aman ondan dursun motosikletin yan çantada kullanırız zaten 10 kaat bişi saolun eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 2 lastik için 38 tl 4 lastik için olan 79 tl heriflerin matematik next lvl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Selam, Şöyle bir sorun var, piyasada satılan (Sonax dâhil) birçok ürün bir işe yaramıyor. O saç spreyi ambalajında satılan 'hem şişiririm hem de yamarım abi' mesajıyla satılan ürünler. SOnax'ı alıp üzülmüştüm, oradan biliyorum. USA malı SLIME yeşil zımbırtı işe yarıyormuş. Onun da çalışma mantığı Continental ile aynı. USA için Continental tamir kiti(pompa falan) $80, yedek tamir sıvısı da $28 civarında. Bu arada Lasstik Zırhı'nın fiyatlandırması bende de ürün güvenini temelden sarstı :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=pD4W_VMOVUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Böhü böyle gerçekleri okuyuncada yolda kalma fobim git gide artıyor.En iyisi bir tamir kiti ve pompa sanırım yaw .Mantıken 10 liralık bişeyinde ne kadar stabil olabileceği muallakda olsada insan kanıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar