bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Arkadaşımın babası astsubay. Hep anlatıyordu roof diye bi bar varmış. Bigün zorda olsa bende girmeyi başarabildim. Asker tanıdığım yakınım olmadığı için almadılar ama sonra gözyumdular. Çok fazla içtik. Çünkü bira:1 milyon (normal kutu bira) Rakı: 1.5 milyon viski 2 milyon teqila : 1.5 milyon çerez: 500 bin lira hal böyle olunca 12 bira 3 duble rakı 3 teq içtik. Gelen toplam hesap çerezlerle birlikte 27 miyon flm oldu. Benim şuurum tamamen kapalıydı o yüzden hesabı yarın hallederiz demiş arkadaş nasıl demişsse =) ama harikaydı yaww.. Ucuz içki rule...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ohass ne gzl be fiyatlara bak.. bira resmen sudan ucuz :D[signature][hline]Su olsam , Ates olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 orduevinde kutu içecekler 400 bin falandı en son:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Sen bide yemek yerken gör hehehe Harcadıkca harcıyası geliyo insanın her insanın bi kez denemesi gereken bişi =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ohaa ya süper ya grmek lazım oraya ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ayrıca ordu evınde dılım Pastalar 350 bın :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 askeriyede çay 75 bin lira :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Acaba ordan alıp sınırdan gecırıp ırak'a fln mı satsak esyaları :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bikaç sene önce cam şişe kolayı 150.000TL ye alıyodum, şimdi ne kadardır bilmiyorum...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 sımdı kutu kola 600 bın[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 askeriyede herşey böle ucuz...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Askerıye de pekı neden hersey bu kadar ucuz[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 sakız -10000tl[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ooo guzel sanırım ceyo terlık 4 mılyon[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 askeriye olduğu için. Kar amacı yok. herşeyi maliyetine satıyorlar...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Hmm anladım...[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 abartmışsın biraz :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 102) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 İhaleyle en ucuza kim veriyosa onunla anlaşıyorlar.Bu yüzden ucuz oluyor.Kar ediyorlarmı ediyorlarsa nedir ne deildir tam bilmiyorum.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya bende basta anlamasam mesela 400 dese dırek 1.400 cıkarırım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yok etmiyorlar ya. İhale değil diye biliyorum ben. Çünkü biz istanbul da onu araştırmıştık orduya bağlıymış. Sadece maliyeti çıkarıyorlar kar amacı yok. Zaten olsada çok saçma olur.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bmargera Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bu roof d.deredekimi bizde gitmi_tik ya eskiden kart fln sormuyolard1 kap1da s1md1 soruyolar bayram paralar1n1 orada y1yoduk :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Artık gırıslerde sıkı denetım yapıolar kart fln hep soruolar aıleden olmadan bırı zor gecıo kımlıgı yoksa[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Çok az bir karla satıyorlar. Elektrik, personel, kira v.b. şeylere para gitmediği için çok çok az kar yaparak satıyorlar. Mesela fenerbahçe lojmanlarının kantininde kutu kola alış fiyatı 550 bin ken satış fiyatı 600 bin gibi birşeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yine ordu evinde saç kesimi 250 bin di en son. beşiktaş balmumcu daki orduevi[signature][hline]trgdy, 04 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki: cartmanı ne kadar seviyosunuz:hrr: Estel_Anorien, 04 Kasım 2004 23:58 tarihinde demiş ki: 3 kilo seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: bmargera, 24 Aralık 2004 21:59 tarihinde demiş ki: bu roof d.deredekimi bizde gitmi_tik ya eskiden kart fln sormuyolard1 kap1da s1md1 soruyolar bayram paralar1n1 orada y1yoduk :p evet[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar