Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Hype #4

toggie

Öne çıkan mesajlar

nasıl bulduk adam hala arkadaşın accountında pin tahmin etmeye çalışıyordu yakalattık sdfksmnvdkmds

adam ihtimali olmayan bir şey yaptığını söylüyor daha fazla uğraşmadım. yüzsüz bi de pini söyleyin biraz bakayım diyor ajdfhajdhcvad

diyor ki benim elimde 20 tane account vardı sahipleri kendi vermişti onlardan buldum girdim. revodayken almıştım diyor. ama imkansız işte sdkmsdf. niye vereyim zaten elin adamına account'ımı ya hiçkimse bilmiyor. revo'ya üye olduğum zamanlar bu arkadaşı bile tanımıyorum, arkadaş da revo'da oynamadığını söylüyor. hadi oldu oynamış olsun binlerce account'ın arasından aynı gün aynı saatte ikimizi mi buldun be adam. zaten imkansız yani de olsa bile sayısal loto ak.

gerçek accountını falan da bulmadılar. şifreyi değiştiremiyoruz adam kurcalamasın diye kendimizi banlattık hatta düzelene kadar. hey yarabbim.

bunun yüzünden paranoya yaptım o kadar antivirüsler falan filan
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl hacklendiğimi de öğrenemedim ki. söylediği şekilde yapmış olması imkansız yani. öyle iddia ediyor ama öyle bir şey değil. başka bir iş var çözemedik.

ve evet kar kaldı gayet. lan hadi yaptın runebooku niye alırsın evi niye kaldırırsın diyorum. evet hataydı o pardon diyo laskdmalkdvmad. paralarla da binek almış kendine. üstünde tepinir o binekler inşallah :(
Sosyal ağlarda paylaş

fail ile tabi ki skill gelmiyor. iki char acıcan use skill steal, last target marosu yapıcan. target olarak diger char'ın uzerine tıklayacaksın. cantadaki item'a degil. useskill steal yapıp adama tıkladıgında cantasındaki itemlardan random olarak bir tanesini calmaya calısıyor.

newbie item bulundurma bu yuzden. bosa sallamamıs olursun hic.
Sosyal ağlarda paylaş

gündüz şart ya, inscript için 300er mat dolu bag hazırlıyo arkadaş akşamdan, ofiste habire scroll basıyorum arkada :D bi bag bitiyo hemen boxa atıp öteki bagi alıyorum kaldığım yerden devam dsfd sonra akşama paralar silahlara gidiyo ölüyoruz ve yatıyoruz. ertesi gün aynı senaryo :D
Sosyal ağlarda paylaş

satılıyor diye biliyorum. her türlü elden çıkar yahu.
ben şu ara madenlerden çıkan taşları bilete çeviriyorum. 84 biletmiş lan 1 taş. bankada biriktirmişim Allah'tan. heh.

Liebe said:

gündüz şart ya, inscript için 300er mat dolu bag hazırlıyo arkadaş akşamdan, ofiste habire scroll basıyorum arkada :D bi bag bitiyo hemen boxa atıp öteki bagi alıyorum kaldığım yerden devam dsfd sonra akşama paralar silahlara gidiyo ölüyoruz ve yatıyoruz. ertesi gün aynı senaryo :D

aynen abi. aynı taktik. akşama kadar para kasıyorum, bazen vakit bulunca gidip madenlerde kazı yapıyorum, gündüz boş oluyor. bazen 1 seferde 3 sos bottle çıkardığımı bilirim. mis gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...