PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 pm attım. yarı yolda bırakmam aga benimki bitse de gel sen kullanmıyorum o pcyi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Gordum pm i :) Bu arada vendorumuzu aldik efenim vesper bolgesinde. Ancak son ingot ve log fiyatlarini, bow fiyatlarini bilmiyorum yardim lazim Summon moriarty said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 nujelmde var bi vendor paticik diye, arkadaş sömürmüş onda ne var ne yok sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Efendim. Vendorumuzda şu an olan ürünleri yazıyorum (stokları farklı her birinden bir tane yok). Malzeme farmı ve fiyat araştırması sonrası ürünler eklenecektir. Mevcut olanlar; Spell book 25k Siyah mage robe 10k Shadow set 50k Agapite set 65k Verite set 105k (tam emin olamadım bak) Small house 190k Ship Cannon 10k 15 at 40k 10 lama 50k Gravestone 15k 500 Arrow 30k Silver katana/kryss/war mace: 6k Geeel vatandaş!!! Eklenecekler: TP pack Normal ve renkli loglar Bowlar Saksı Cannon ball Iron ve renkli ingotlar Eğer eklenmesini istediğiniz cp istemeyen şu skillerde eşya varsa yazın elimizden geldiğince yapalım; insc/bs/tinker/carp/stonecraft/glassblow/alch/bowcraft/tailor Moriarty tekrar teşekkür vendor yeri desteği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Vendor mu aldın lan totoş. Gel senin paranı vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 geliorum. bu arada stealda bir objeyi tıklıyorum. 2. kez denemek için use stealing - wait for target dan sonra last object de last target da işe yaramıyor? nedir bu macro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Dworgian said: Gordum pm i :) Bu arada vendorumuzu aldik efenim vesper bolgesinde. Ancak son ingot ve log fiyatlarini, bow fiyatlarini bilmiyorum yardim lazim Summon moriarty said: hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 trinsic banka gel, 340k veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 toggie said: trinsic banka gel, 340k veriyim. ok geliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 moriarty said: Dworgian said: Gordum pm i :) Bu arada vendorumuzu aldik efenim vesper bolgesinde. Ancak son ingot ve log fiyatlarini, bow fiyatlarini bilmiyorum yardim lazim Summon moriarty said: hayırlı olsun :) saol kardeş. sayende elimiz ekmek tuttu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 fiyatlar çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 hayırlı satışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 at alacaktım.vesperdeki vendorları dolandım bulamadım. adı sanı nedir nerdedir yer bildirinde paramız dokunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 atlar bitmiş. stoklar farm a göre güncellenecektir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ismi ne vendorun.ss koy bari bilek hacı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 dur şimdi gidip koyucam :D buyrun vesper altı vendorumuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 selam beyler, baslayayım dedim, baslangıc icin söyle boostlamak maksatlı 3-5 gönlünüzden ne koparsa vermek isteyen var mıdır? :) Robert Poche nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 oyundamısın 20 k verem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 evet, brit bankın oralardaım. uo loop calısmıyor bu arada var mıdır muadili ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 brit atçıda bekliyorum, 200 ateşlerim helalinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ben de banka onundeim göremedim seni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Karakterinin adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 somon troll abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 bir tane adam yok mu şurada hırsız macrosunu söyleyecek. araya wait for target mı koymamak lazım nedir? bu arada 3 hırsızlık denememde 2 ölüm oldu meh 100 steal 100 snoop 100 dex ama işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 olm KYLE kim ahahahahaaha geçen bizim terran ile pancho partye almışlar onu skypea falan, YANLIŞLIKLA an mani manyağı yapmış bizim terranı pk ya vuruyorum sanmış ahahahaha ulan koptum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar