Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 onu anladım da o zaman vendor almayayım sen bana parayı ver daha kolay ben de onu diyorum sadklja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 geyik bir yana, bakıcam vendor satan akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ha tamma öyle ypaalım pampa bi dışarı cıkıp geliyorum 1 saate online olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 vay arkadaş kimse ofiste çalışmıyor mu. akşam 7 den sora görüşürüz bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Bloodless said: Hangi sunucuda oynuyorsunuz heves yaptım bir an :D up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 nebulada oynuyoruz. ph acılmıstı 1-2 ay once herkez kastı charlarını.gecen pazar ph kapandı. gain %100 den %20 ye indi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kasılıyor yine ya. young'ı tekrar açarlar bir ara herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kasılıyorda gain az artık forumda yazıyor %20 ye ınmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 %20 cok iyi bi oran yalnız. nebula ilk donemlerinde benim gm skillim yoktu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Hangi versiyon t2a mı nedir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ortalama oyuncu sayısı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 the turkish age abi versiyon sdlkvjsdvs pre-t2a ama renaissance desen o da değil... prime-time'da 450-500. sabahın köründe 200~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 uvv o kadar dolu oluyor mu yahu :D gerçi çoğu makrocudur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 makrocular zamanı 800 civarıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 aynen. multi veya iki pc+gold pieces ile hırsız kasmak yalnızca bir bekleme meselesi bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 hırsız kasmak en zahmetsiz islerden biri. evde res de olabiliyosun, temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Dworgian said: HotLine said: Valla direk scrollu verirsen de olur :))))))))) evet malzemeler icin yardim gerekiyor. Papua da aradim abi reaper saga sola yukari assaga heryone kostum 1 tane ceset buldum a corpse yaziodu ondanda bi bok cikmadi. cesedin kendisi bu WoW daki tree of life miydi neydi night elflerin oldugu mekanlardaki yuruyen agaclara benziodu ehuaehjef FD için earth elemental ve liche keseceksin. Her mezarda var licheler. EE için de despise a git mesela en yakın. Bende olan FD ları veririm sana np. DW için de bir LJ karakter lazım. Normal ağaçları kazdıkça çalı çırpı düşüyor. O çalı şırpıyı skinning knife ile keserden DW oluyor direk tesekkur ederim adamim. dediklerini bi denicem hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 moriarty said: sen 500k versen boyamıyorum abi gıcığım cunku alla alla. dude doyamadim senin bitmek bilmeyen ergen attitudena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 yavhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kol benim damar benim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 moriarty sen bunlarla kavga edip banlanmadın mı? yeniden mi kasmaya başladın o kadar esip gürledikten sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 @hotline http://i.imgur.com/Tmme8oa.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bingildak said: moriarty sen bunlarla kavga edip banlanmadın mı? yeniden mi kasmaya başladın o kadar esip gürledikten sonra? özür dileyip kaldırdılar akşam banı benim yanlışlık olmuş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 eveeet bellow ve moriarty nerelerdeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 abi hemen brit banka geliyorum cıkıcam sonra evden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar