Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Hype #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Almam lan saka yaptım. Sen beni siyaha boya ben senin satacagın ne varsa koyarım vendora. Ama takibini sen yap, satılmıs paramı ver falan de. Farkında olmadan harcarım falan :p
Mesaj tarihi:
Ahahaha. olm tmm bu akşam ne kadar zerzevatın varsa topla boyayayım siyaha. Hatta vendor a o tube u da koyayım diyorum. Ben günlük takip ederim satılmış mı diye sen merak etme hiç :)
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

şşş bizim ürünleri de senin vendorda satsak ya.

myth seti mesela oraya koysam? bir de double balcony ev var onu koysam. olur mu pampa?

su evin tam adı yada resmi varmı. bide nekadar dicen bana ?
Mesaj tarihi:
Abi hiç fikrim yok şu an, akşama bakar tam adını, fiyatını fln söylerim. Bırakan arkadaştan gelen ganimet olduğu için (teşekkürler kendisine hem), fiyatını fln hiç bakmadım daha.
Mesaj tarihi:
yav ben ne paradarbe vurabiliyorum ne bişi bunu aktif etmek için bişi mi yapmak lazımdı acaba?

fence
tactic
anatomy

100 o konuda bi problem olmaması lazım. spear ve ss ile arkadaşa defalarca vurdum bana mısın demiyor..
Mesaj tarihi:
ornate axe'i de dün mezarda random bi adama paralyze attım silver set ve +9 ondan çıktı işte sdvkjsdv

adamın ölürken tek sorduğu "tp nasıl patlıyor???" idi. free diyorum çalışmıyor diyo. cesedi açtım baktım tp falan yok.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

ornate axe iyiymiş evet. edineceğim ben de sw için. şu hırkız br bitse. artmıyor diye gelip gelip ağlamak istiyorum

hırsız yerine gidiyorsun vespere falan mavi charınla makroldakileri kovalıyorsun böyle tek başına kenarda duran falan, selam yazıyorsn yokluyorsun bi. sonra üzerinde 3-5 regten başka bişi olmayan pk charına gate açıp kal vas ile kestiriyorsun regleri scrolları flaan toplayıp gidiyorsun sfds adam dün 300 ressurectimi aldı cesedim patladıktan sonra oyuna bi baktım adam ne var ne yok topluyo :'(

hırsızın da keyfi ayrı tabi sfdsf
Mesaj tarihi:
abi hırsız single karakter. öyle gate açtır, macrocu kovala fln meh.

arkadaş chest açanlara yardıma gitti, açtıkları chestte çıkan magicalleri heycanla toplarlarken 3 tanesini de çaldı mesela geçen

ssdjsaldksja
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...