Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 vay arkadaş. iyiymiş. taam %5 al sen. akşam halledelim o vakit
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Almam lan saka yaptım. Sen beni siyaha boya ben senin satacagın ne varsa koyarım vendora. Ama takibini sen yap, satılmıs paramı ver falan de. Farkında olmadan harcarım falan :p
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Ahahaha. olm tmm bu akşam ne kadar zerzevatın varsa topla boyayayım siyaha. Hatta vendor a o tube u da koyayım diyorum. Ben günlük takip ederim satılmış mı diye sen merak etme hiç :)
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Dworgian said: şşş bizim ürünleri de senin vendorda satsak ya. myth seti mesela oraya koysam? bir de double balcony ev var onu koysam. olur mu pampa? su evin tam adı yada resmi varmı. bide nekadar dicen bana ?
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Abi hiç fikrim yok şu an, akşama bakar tam adını, fiyatını fln söylerim. Bırakan arkadaştan gelen ganimet olduğu için (teşekkürler kendisine hem), fiyatını fln hiç bakmadım daha.
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 yav ben ne paradarbe vurabiliyorum ne bişi bunu aktif etmek için bişi mi yapmak lazımdı acaba? fence tactic anatomy 100 o konuda bi problem olmaması lazım. spear ve ss ile arkadaşa defalarca vurdum bana mısın demiyor..
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 yok normaldi silahlar. şimdi +6 pitchfork aldım attan düşürebiliyorum onda sıkıntı yok. paradarbeyi çözemedim.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hmmmm. paradarbenin bir olayı olmaması lazım. disarm desen menüde seçenek var ama
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 magical olmayan hiçbir silah bonus vurmuyor dostlar sorunun bu sdf
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bu konuda en şanslı wrestler. wrestler mage maşalla sersemletio disarm yapıo lkasjdaslkj
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 lj'de de *ekstra hasar blabla* çalışmıyor magical olmayınca evet yalnız ljli charla +9 ornate axe denedim baya iyi sfsdf
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ornate axe iyiymiş evet. edineceğim ben de sw için. şu hırkız br bitse. artmıyor diye gelip gelip ağlamak istiyorum
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ornate axe'i de dün mezarda random bi adama paralyze attım silver set ve +9 ondan çıktı işte sdvkjsdv adamın ölürken tek sorduğu "tp nasıl patlıyor???" idi. free diyorum çalışmıyor diyo. cesedi açtım baktım tp falan yok.
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Dworgian said: ornate axe iyiymiş evet. edineceğim ben de sw için. şu hırkız br bitse. artmıyor diye gelip gelip ağlamak istiyorum hırsız yerine gidiyorsun vespere falan mavi charınla makroldakileri kovalıyorsun böyle tek başına kenarda duran falan, selam yazıyorsn yokluyorsun bi. sonra üzerinde 3-5 regten başka bişi olmayan pk charına gate açıp kal vas ile kestiriyorsun regleri scrolları flaan toplayıp gidiyorsun sfds adam dün 300 ressurectimi aldı cesedim patladıktan sonra oyuna bi baktım adam ne var ne yok topluyo :'( hırsızın da keyfi ayrı tabi sfdsf
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 abi hırsız single karakter. öyle gate açtır, macrocu kovala fln meh. arkadaş chest açanlara yardıma gitti, açtıkları chestte çıkan magicalleri heycanla toplarlarken 3 tanesini de çaldı mesela geçen ssdjsaldksja
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Dün gece dc yemişim ben macrodan sonra tekrar koydum 63 filan olmuş birinin diğerinin 58 olmuş bakalım hayırlısı.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 sen zaten bir gittin daha da gelmedin. benim 61.9 olmuş anca. gece gitmiş zaten saçma
Voys Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Akşam geri dönüyorum sahalara, öncelikli hedef olabildiğince az res kill yiyip bulduğum her newbie ı kesmek
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ben, llama, dwo, spomas, suark, pyro, moriarity, bellow. birkac kisi daha vardır.
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ben de varım. matsuyama nicki ile noobluk yaparken görebilirsiniz safdas
Öne çıkan mesajlar