karatan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 HocaEfendi said: var tanırım kendısını noldu ? Nebula'da var mı şu an aktif olarak oynuyor mu? Kendisi quann'da Lycann topluluğundaydı ve tanıdığım birkaç ender kişiden biridir. Başlamışsa yine görüşmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 BeIlow said: Ya ben hep bir anda ölüyorum kaç kere oldu bugün sinirlerim bozuldu en son artık. 100 canım var adamın üstünde corp por yazıyor canım çat diye 20 ye iniyor adam vuruyor ölüyorum. Parti desen bugün orc lord ile partiye girmeye çalışıyoruz başkası o atarken parti atıyor onla giriyorum yanlışlıkla filan. Bildiğin peşimde Gm vardı bütün gün taşşak geçip eğlenmek için. Şimdi corp por vurup 100'den 20'ye canımızı indirenleri bırakalım da Chrome ile birlikte 3'ümüzün dungeon macerasını mı anlatsak? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 karatan said: HocaEfendi said: var tanırım kendısını noldu ? Nebula'da var mı şu an aktif olarak oynuyor mu? Kendisi quann'da Lycann topluluğundaydı ve tanıdığım birkaç ender kişiden biridir. Başlamışsa yine görüşmek isterim. lycan nickyidi. Karembeu Ailesi idi. 1 ay önce bıraktı.. charları bende. vasıfsız Karembeu nickim oyunda görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 HocaEfendi said: karatan said: HocaEfendi said: var tanırım kendısını noldu ? Nebula'da var mı şu an aktif olarak oynuyor mu? Kendisi quann'da Lycann topluluğundaydı ve tanıdığım birkaç ender kişiden biridir. Başlamışsa yine görüşmek isterim. lycan nickyidi. Karembeu Ailesi idi. 1 ay önce bıraktı.. charları bende. vasıfsız Karembeu nickim oyunda görüşelim. Ona bu resimleri göster özellikle sondakileri... Amon Vega ile kendisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 http://i.imgur.com/25f8WMy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 @karatan linki c/p yaptım faceden bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 BeIlow said: Ya ben hep bir anda ölüyorum kaç kere oldu bugün sinirlerim bozuldu en son artık. 100 canım var adamın üstünde corp por yazıyor canım çat diye 20 ye iniyor adam vuruyor ölüyorum. Parti desen bugün orc lord ile partiye girmeye çalışıyoruz başkası o atarken parti atıyor onla giriyorum yanlışlıkla filan. Bildiğin peşimde Gm vardı bütün gün taşşak geçip eğlenmek için. nerdesin abi client çkötü anca girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 başladık hype'a gelipte sokim ne rezalet ve boktan bir serverdır bu, kaç gündür zaten sövüyordum da şimdi zirve ypatım. Tailor kasayım dedim, kumaşları yüklü topladım. 1400 parça işte, ağırlığı vs. zaten taşıyamam. Bankaya kal ort oldum, baktım ne çantadan ne de bankadan hiçbir şeyi oynatamıyorum bile. Ağır diye kalıyor. Kumaşları ayıklayamıyorum, bandaj yapacağım en son sinirlenipte yine ağır gelecek... en son gel şu kumaşları bankaya at, hiçbir şeyi oynatamıyorum diye page attım. hayır şunu bile düşünüp ayar çekmemişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 sokarlar, 6 page attım içi küfürle karışık hakaret dolu. banlarlar artık, bok gibi server oynamayın boşu boşuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 uo asist çalışıyomu nebulada? yada çantadaki zilyon tane dagger ı eritmek için makro vs bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 lol ragequit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 abi 1400 parça nedir ya aahaha maks 300 kumaş falan taşıyabiliyorsun. adamların ne suçu var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 orc_lord said: BeIlow said: Ya ben hep bir anda ölüyorum kaç kere oldu bugün sinirlerim bozuldu en son artık. 100 canım var adamın üstünde corp por yazıyor canım çat diye 20 ye iniyor adam vuruyor ölüyorum. Parti desen bugün orc lord ile partiye girmeye çalışıyoruz başkası o atarken parti atıyor onla giriyorum yanlışlıkla filan. Bildiğin peşimde Gm vardı bütün gün taşşak geçip eğlenmek için. Şimdi corp por vurup 100'den 20'ye canımızı indirenleri bırakalım da Chrome ile birlikte 3'ümüzün dungeon macerasını mı anlatsak? :D Ahahahaha 3 kişi temiz res kill yedik dragondan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Karşılıklı çalma işi yapabileceğim hırsız adayı arkadaşlar arıyorum. Şu ana dek UO geçmişimde kasmadığım tek char idi. Onu da yapayım bakayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 home home home calısmıo yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 carpenter'lara mezar taşı yaptırt evine dik, o şekilde çalışıyor. evde resurrect yaz, bankanı aç devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ev yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 karatan said: Karşılıklı çalma işi yapabileceğim hırsız adayı arkadaşlar arıyorum. Şu ana dek UO geçmişimde kasmadığım tek char idi. Onu da yapayım bakayım... ben yaparım var mı hırsız makrosu hazırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 benle tailor bs olan bi acc paylaşabilcek var mı pine de gerek yok arada kalede bi kaç şey craft ettiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 edit ozel msj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Red said: abi 1400 parça nedir ya aahaha maks 300 kumaş falan taşıyabiliyorsun. adamların ne suçu var sdfs hacı her serverda yapıyordum, geliyordum bankaya 200-200 ya da 100-100 koyup kasıyordum sonra burada yaptım yine, kal ort oldum. Çantadan bir şey oynatamıyorsun, bankayı açıyorum oradan da oyantamıyorsun. Bildiğin takılı kaldım. Burada 2 seçenek ver ya stafftan biri gelecek bunları bankaya atacak ki daha önce hnagi serverdı unuttum yaptılar ya da gelip biri GZ de beni kesecekti. Hayır makas vs. de yok üstümde bandaj yapamıyorum kumaşları kesip, ağırlık vs. düşürmek için... neyse oynamak istemiyordum bahane oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 brit banka gelsin birisi de şu guildi devredeyim kaç haftadır üstümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ordamısın hala gülte alın benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 arkadaşlar, stealing macro lazım? uoloop la mümkün mü? ghost mouse loop a aldırtmıyor da bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 use skill stealing last target targette çantasında çalınabilcek itemler olan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar