Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Hype #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baradrun said:

Valla hacı o runebook ları doldurucam diye çektiğim çileleri biseniz ağlarsınız yeminle. Olay sadece git gel markla olsa ;) mesela marklamak için dün destard girişine recal oldum anda 3 gate açıldı. Dedim noluyoz bi anda ortam şenlendi öle böle değil.. 3 yada 4 guild birbirine girdi orda kafadan 100 kişi vardı abartıyo olabilirim rakamı sen gözünde canlandır artık.
Bende öle invis mark yapıcam diye cebekleşiyodum hehe ;) mark dediysem 20 runebook için 20 tane destard markı.. Vendora koyarken içim cız etti o derece..

ne edebiyat parçalamışsın
bugün koştura koştura bütün sosaria'yı markladım bi bok olmadı anasını satim sdfjksndv
Mesaj tarihi:
Aga bütün koyun markları ,deri markları ,dungeon markları ,şehir zart zurt sorsariadaki bütün piç yerleri runebook halinde teslim edilir .Bütün bu hizmet için slm napıyon lan demeniz yeterli .
Mesaj tarihi:
Lithran said:

Aga bütün koyun markları ,deri markları ,dungeon markları ,şehir zart zurt sorsariadaki bütün piç yerleri runebook halinde teslim edilir .Bütün bu hizmet için slm napıyon lan demeniz yeterli .

Aksam senin vendor'un orda bulusalım :)
Mesaj tarihi:
Lithran said:

şu adamı da guilde alın ya
lazım bi arkadaş kendileri
Mesaj tarihi:
Lithran said:

slm napıyon lan

akşama alayım böyle full+full bi book senden
Mesaj tarihi:
Aynen kubat dmg ın hiç bir anlamı kalmadı. bence kale ve guild stone satılıp, "hem başta para veren hem de hala oynayanlar" arasında bölüştürülmeli. (mesela ben bu küme içinde yokum öyle kendine yontma gibi algılanmasın)
Mesaj tarihi:
toggie said:

Lithran said:

Aksam senin vendor'un orda bulusalım :)

Evet bi ölümlüyü runeebooku ile kavusturdum isteyenler pm atsin lafı bile olmaz sdfd
Mesaj tarihi:
Lithran said:

Selam hocu akşam kaç gibi geliyim yanına:)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Red said:

kubat ın önünde başka gült kurmaya çalışıyorlar lan

adam castle dikicek 1 ekran öteye sdfs

Kurdular bile yahu, 70'e yakın kişi var Kubat'ta ama oyunda aktif olarak denk geldiklerim 5-10'u geçmiyor. Bişiler yapmak lazım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...