PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Baradrun said: Valla hacı o runebook ları doldurucam diye çektiğim çileleri biseniz ağlarsınız yeminle. Olay sadece git gel markla olsa ;) mesela marklamak için dün destard girişine recal oldum anda 3 gate açıldı. Dedim noluyoz bi anda ortam şenlendi öle böle değil.. 3 yada 4 guild birbirine girdi orda kafadan 100 kişi vardı abartıyo olabilirim rakamı sen gözünde canlandır artık. Bende öle invis mark yapıcam diye cebekleşiyodum hehe ;) mark dediysem 20 runebook için 20 tane destard markı.. Vendora koyarken içim cız etti o derece.. ne edebiyat parçalamışsın bugün koştura koştura bütün sosaria'yı markladım bi bok olmadı anasını satim sdfjksndv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 markladım hepsini sdfs brit banktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 işte dostluk kardeşlik utanın utanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 markladık gittik öldük 2 pk geldi sfsdfsdf gece geç saatlerde gitmek en yisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 oh bu gece barbuttan 1 blackrock set 3 invul kaldırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Aga bütün koyun markları ,deri markları ,dungeon markları ,şehir zart zurt sorsariadaki bütün piç yerleri runebook halinde teslim edilir .Bütün bu hizmet için slm napıyon lan demeniz yeterli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 paralyze uus jux ile fizzle olmuyor mu lan ahahahahah vay anasını arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ozel robelar var sanırım lvl 1 buyulerı yemeyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Lithran said: Aga bütün koyun markları ,deri markları ,dungeon markları ,şehir zart zurt sorsariadaki bütün piç yerleri runebook halinde teslim edilir .Bütün bu hizmet için slm napıyon lan demeniz yeterli . Aksam senin vendor'un orda bulusalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Lithran said: Aga bütün koyun markları ,deri markları ,dungeon markları ,şehir zart zurt sorsariadaki bütün piç yerleri runebook halinde teslim edilir .Bütün bu hizmet için slm napıyon lan demeniz yeterli . şu adamı da guilde alın ya lazım bi arkadaş kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 guildimizin bi fonksiyonu yok wala.. coğu guild toplaşıp actionun dibine vuruyuyor.. çıkmayı düşünmüyor değilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 moriarty said: oh bu gece barbuttan 1 blackrock set 3 invul kaldırdım parası olanın hali farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Lithran said: Aga bütün koyun markları ,deri markları ,dungeon markları ,şehir zart zurt sorsariadaki bütün piç yerleri runebook halinde teslim edilir .Bütün bu hizmet için slm napıyon lan demeniz yeterli . slm napıyon lan akşama alayım böyle full+full bi book senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kubat damage yalan oldu zaten. anca herkesi atıp dışardan adam alınması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Aynen kubat dmg ın hiç bir anlamı kalmadı. bence kale ve guild stone satılıp, "hem başta para veren hem de hala oynayanlar" arasında bölüştürülmeli. (mesela ben bu küme içinde yokum öyle kendine yontma gibi algılanmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 o degil de incicilere server mı açtırsak lan amma komik olur düşündüm de şimdi sdafasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 toggie said: Lithran said: Aga bütün koyun markları ,deri markları ,dungeon markları ,şehir zart zurt sorsariadaki bütün piç yerleri runebook halinde teslim edilir .Bütün bu hizmet için slm napıyon lan demeniz yeterli . Aksam senin vendor'un orda bulusalım :) Evet bi ölümlüyü runeebooku ile kavusturdum isteyenler pm atsin lafı bile olmaz sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Minoc, Brit ciftligin orası ve Ocllo dışında farmer vendor nerelerde var bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Bucs banka yanı deyu bilineyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ufuk la banada ayarla o zaman full runebook şehir+dancın+terzi+mageshop+güselsexiyerler felam + koyun markları ,deri markları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Lithran said: Aga bütün koyun markları ,deri markları ,dungeon markları ,şehir zart zurt sorsariadaki bütün piç yerleri runebook halinde teslim edilir .Bütün bu hizmet için slm napıyon lan demeniz yeterli . Selam hocu akşam kaç gibi geliyim yanına:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Ben de hazırım, haber bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 pyramid de oynayan var mı? nebulaya giremiyorum ben. limite mi takılıyorum yoksa yurtdışı engeli falan mı var bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 limit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Red said: kubat ın önünde başka gült kurmaya çalışıyorlar lan adam castle dikicek 1 ekran öteye sdfs Kurdular bile yahu, 70'e yakın kişi var Kubat'ta ama oyunda aktif olarak denk geldiklerim 5-10'u geçmiyor. Bişiler yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar