Buzx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 1 aydır vendor vendor diye dilimizde tüy bitti. adamlar gitmiş minoc sol taraftaki vendorlara 1 KİŞİ İÇİN vendor koymuslar. yok abi boyle skm bi server olmaz iyice sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Buzx said: 1 aydır vendor vendor diye dilimizde tüy bitti. adamlar gitmiş minoc sol taraftaki vendorlara 1 KİŞİ İÇİN vendor koymuslar. yok abi boyle skm bi server olmaz iyice sinirlendim. Grisword'dan bahsediyorsan o benim ve onun için .market kullandım. Forum kapanmadan önce belirtmiştim casual takılan tipler için çok zor vendor sahibi olmak diye. Adminle iletişime geçip hallettik sorun yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 abi markette vendor yokki. nasıl hallettiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 çok ilginç 10 dkdır oyuna giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Ya ben aynen böyle bir başlık açmiştim işte .market'e vendor da eklensin diye sonra işgüzarın biri beni "gelecek dönemde .marketten beklentileriniz" diye bir konuya yönlendirdi. Orada da derdimi anlattım. Arada sırada giren tipler için .market'te vendor satın diye. Sonra Gou'ld(adı böyle miydi?) Benle skype'den iletişime geç dedi(öm'den). Sonrasında .marketten 30 kredi yükledim ve aldım vendoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Ya o değil de bu .makelast'ı kullananlar sanki hide kulalnıyormuş gibi sürekli adları yıpıl yıpıl ediyor ekranda. Sizde de öyle mi? Mesela adamın paperdoll'u açiyorsun adam scribe ile yazmaya başlayınca paperdoll kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 abi kusura bakmayın ama şu 30 tl karşılığı vendor satma işini forum açılır açılmaz yazıcam ben. herkesin vendoru olmasın, tl ile satmayın, sınırlı sayıda olsun diye bas bas bağırdık biz de, gidip tl ile el altından vendor satıyor hala adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 adam resmen parayla edit yapmış lan? sistemde bile yok anasını satim. ne demek sorun yok ya ahaha işine geldi diye bu kadar olur yani. iyi ben de markette olmayan şeyleri istim ne bileyim 5m isteyeyim goauld pm atsın parası neyse vereyim alayım anasını satim. lag var ayrıca gayet yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 2 3 gün önce acc aldım yükledim ben. bir kere baglanamadım daha oyuna. sildim bu gün, umudumu yitirip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Bugün niye böyle az kişi var? Flap diye girdim ilk seferde,300 küsür kişi online gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Karatan iyi niyetli yoksa zaten söylemezdi ama 1 aydır vendor vendor derken, market sadece görsel derken o vendoru orada gördüm bir anda oyun zevkimi sıfır oldu. Demekki el altından neler satıyolar.Simdi limiti 500 e cektiler premium account cıkarıcaklar limite takılmadan girmek istiyosan 20tl 30tl diycekler. Bunlar işi ticarete dökmüş nebula ile alakası yok artık bu işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 cmrownz said: abi kusura bakmayın ama şu 30 tl karşılığı vendor satma işini forum açılır açılmaz yazıcam ben. herkesin vendoru olmasın, tl ile satmayın, sınırlı sayıda olsun diye bas bas bağırdık biz de, gidip tl ile el altından vendor satıyor hala adamlar vespera bir ton vendor koydu adamlar bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Dark_Soul said: Bugün niye böyle az kişi var? Flap diye girdim ilk seferde,300 küsür kişi online gözüküyor. tam restart atılınca girmişsin abi ondan @buzx: ben kötü niyetli demedim zaten. eskiden direk paralı olmuştu abi öyle olsa nolcak sdfsg asıl mevzu başkasına markette sunmadıkları imkanı sırf o istedi diye pm falan atıp vermiş olmaları yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 markette vendor diye bi şey yok. o zaman bende 300 tl vereyim brit bankaya kurayım vendor direk özelden konusup öyle iş mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 hah işte onu diyorum ben de. yapmışlar ama yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ne safsiniz lan siz sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 #direnebula lel http://thgtr.com/wp-content/uploads/2009/12/internetkafe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bunlar kınaytçı abisi dsfdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 aksam akıomuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Steal ,snop nerden teachliyoduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 teachlemeyin abi steal snoop :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ulan ya rune paylasım dıe logout oldum gıremıorm sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Vendorla ilgili, Arkadaşlar burada öyle aman aman çok haksızlık olduğunu düşünmüyorum. O admin arkadaş bile pek gönüllü değildi hatta bana şubat başında vendorların ekleneceğini istersen onları bekle dediğini hatırlıyorum skype'da. Eğer real paranız varsa 70 tl karşılığı mare alıp oyunda 5m'ye okutabilirsiniz. Ya da kale guild alıp aynı şeyi yapabilirsiniz ki bunlar da .market'te halen var. Ben basitçe bir ricada bulundum staff'tan ve akla yatkın geldi istediğim onu uyguluyorlar. Parayı bastır istediğini al uygulaması benimle gerçekleşmedi yukarıda dediğim gibi isterseniz siz de gerçek paranızı gp'lere dönüştürebilirsiniz. Ama meselenin bu olmadığını anlamışsınızdır umarım. Hem servera katkı babında 30tl değil 50'lik bir şey aldığımı da belirteyim. 20 kredi de duruyor öyle boşta. Aslında biraz da bu tarz oluşumları desteklemek gerek diye düşünüyorum. Lütfen kendinize haksızlık edildiğini düşünmeyin ve kafanız rahat olsun keyifle oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 git viking sword topla diye bi guest aldım bi trülü bulamadım bu viking sword nerde satılıyo bileninz warmı? yoksa satılmıyoda yapcasmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Craft görevlerini nerden alıyoduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar