Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 RaidenXelRu said: wrestling + anatomy stun tokati icin :D wrestling + armslore disarm etmek icin , rakibin silahini cantasina dusuruyorsun hemen cekemiyor, tabi armslore arttikca sansinda artar ama 80 ile idare ediliyor diye oyle biraktim eveeetttt. slot açılmış gelsin bakalım wrestler mage :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 arkadaslar yeni connectormu geldi? ben giremiorm. siteleride calimo bi zahmet olmazsa upload edermisiniz biyere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 bende giremi,yorum server kapalı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Raiden vendor'u satıyo musun? ÖM'ye cevap ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 açın lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 komple bütün servisler kapalı, makinenin fişini çekti biri heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Dün gece oyundayken "connection lost" dedi, gidiş o gidiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 adminlerle iletişime geçilemiyor mu skype'dan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 foruma giriliyo ama acıklama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ben ona da giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 http://forum.nebula.web.tr/index.php?board=2.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 dün karakteri gm lerdim be. ama kaldı işte. tak diye gitti server. anahtarını isticem ben gece açarım ya. zamanında gece server gidince silencer veya hopefull aranır server restart ettirilirdi be. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 beyler kaleye banka taşı alindi, hadi pk akalım artık lag sorunuda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 gültte adam kalmadı ki bi pyro var o da 24 saat para kasıyor kalede lamalarla ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Oha banka tasi olayi super olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 +lı olmayan sılahlar bonus ıslıyor yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Kaleye banka taşını kim aldı yahu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 giriliyor mu servera şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 dolu galiba. düştüm giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 runebook yaptım ama öyle lol bir çözüm bulmuşlar ki geçen gün yaşanan sorun ne idiyse, runebook u yapıyorsun çift tıklayınca yeni hale convert edio. ama şu an o da çalışmıo. karaktere runebook yaptım verdim içine rune koyamıyorum lolbula :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 500 kullanıcı sınırı falan mı getirdiler? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Evet 500 kullanıcı sınırı koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 lag yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 your account credentials are invalid. check you user ID and PW and try again. abi bu yanlış şifre yada kullanıcı adı girme hatası degil mi? sınıra takılınca da bu uyarı mı çıkıyor? yanlış şifre falan girmedigimden eminim yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar