RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Llama said: biilet nasıl kasıyorlar oyunda Dungeon chestlerden çıkan magical armorları bilet yapıyor millet genelde. +6 chain falan. Bu arada karakterim hapisten çıkartıldıktan sonra evime gittim, evdeki yere sabitlenmiş olan Leather Dye ortadan kaybolmuş. Kendimi özel hissediyorum şu günlerde. Gidip hakkımı aramak gibi bir şeye tekrardan girişmek istemiyorum bile. Loglara bakın, benim doğru söylediğim loglara bakılarak anlaşılabilir dediğim için forumdaki konuyu silen adamlara gidip vızdıklamak istemiyorum "leather dye gitti" diye. Şu son iki günde beni bu kafaya sokan kişilere katkılarından dolayı teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 abi boyayı niye eve sabitliyosunuz anlamam. dursun bankada. kaybetmek istemedigim herhangi bir item'ı evde strongbox'ta bile tutmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 aga sende bir sakininle la oyun yahu bu yaş olmuş bilmem kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Abi haklısın ne diyeyim. Eve ortak yoktu zaten, dost olan çocuklar gelsin kullansın diye bıraktım oraya, kaçan bana kaçtı. - Abi sinirden değil de işte kafa yapıları değişmiyor insanların hiç ona kıl oluyorum. UO'da staff içerisinde yer almak nasıl bir ego patlaması yaşatıyor insanlarda onu anlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Redalhonor'a zorla VIP üyelik satmak için dış mihraklar oyunlar oynuyor asfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Beyler britain bankada birinin zos tameden çıktı, acil biri gelsin alsın şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 archer-sw kasıom sıkıldım sdfs sw tact parry arc heal anat lumber olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 kal ort icin mage lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Bence nebula'da oynamaya baslamadan once herkesin once siteye girip markette ilk sırada gercek para ile satılan hizmeti gormesi lazım. Bunu gordukten sonra baslayın oyuna ve ne kadar ciddiye alacagınıza ondan sonra karar verin. http://www.nebula.web.tr/?page_id=385 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 cıddıye almaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 adam vatan hayini dedi ya la bana : ) zosuna impor attık diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 pis hain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 çok değişik kafalar çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 abi şu satılan şeyler ergen tuzağı resmen sdf ve hani öyle avantaj sağlayan şeyler de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 destard'daki madenlerden granite vs. taşları cıkarıyorsun onları bilete ceviriyorsun tanesi 84 bilet veriyor. trine'leri 5 tanesini saksı yapıyorsun, iron'ları da satıyorsun eğer boşsa maden kimse kazmıyorsa 1 seferde yaklasık 3k bilet yapıyorsun ki bu da 15 dk falan sürüyor. ben o şekilde aldım siyah boyayı alırken yanında güzel para da yapıyorsun :) Llama said: biilet nasıl kasıyorlar oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 abı adamı scamlemişler hakkımı helal etmıorm falan dıe gezıodu britte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Zikko said: destard'daki madenlerden granite vs. taşları cıkarıyorsun onları bilete ceviriyorsun tanesi 84 bilet veriyor. trine'leri 5 tanesini saksı yapıyorsun, iron'ları da satıyorsun eğer boşsa maden kimse kazmıyorsa 1 seferde yaklasık 3k bilet yapıyorsun ki bu da 15 dk falan sürüyor. ben o şekilde aldım siyah boyayı alırken yanında güzel para da yapıyorsun :) Llama said: biilet nasıl kasıyorlar oyunda O madenlerin markları lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 destard'a markın yoksa gate iste ilk maden sol tarafında biraz yukarıda, digerleri de destardın girişinden sağa dogru dag kenarından gittikçe buluyorsun. toplam 5 adet var, soldan itibaren 1-2-3 diye bilinir herkes tarafından, akşama kadar bulamam dersen aksam veririm kitabı marklarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 baya vardı granit yahu attım şimdi çöpe güzel geldi evet server düzelsinde kasayım biraz bilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Zikko said: destard'a markın yoksa gate iste ilk maden sol tarafında biraz yukarıda, digerleri de destardın girişinden sağa dogru dag kenarından gittikçe buluyorsun. toplam 5 adet var, soldan itibaren 1-2-3 diye bilinir herkes tarafından, akşama kadar bulamam dersen aksam veririm kitabı marklarsın. akşama kadar zaten yokum iş güç spor vs anca 22 sonrası gelirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ph hala açıkken kassaydınız keşke 1 saatte parry tact sw 100 oldu. şimdi bowcraft gm liyorum. sonra archery kasıcam. ne kadar sıkıntıları da olsa nebula'nın piyasası ölmüyor aga. karakterler dursun köşede.canımız uo çektiği zaman açar oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ph açık hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Bugune kadar hic clientim çökmedi vendorlarda dahil, dün akşam gardzone dışında ormanlık yerde ekrana şebnem diye bi eleman girdi client çöktü, girdim kesmiş tabi. Page attım bilginiz olsun böyle oldu diye, ee ne demek istiyosun diye cevap verdi adam (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 "injection olabilir diyorum" deseydin :D zira bihaber olabilirler injection fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 neden bu kadar kritize ediyorsunuz ki abi nebulayı? internet kafe tayfası bunlar, ilk hype dönerken konuştuk ettik. üzmeyin/sinir yapmayın sebepsiz yere. malzeme bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar