Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Hype #4

toggie

Öne çıkan mesajlar

santiago denen moderatör tip önce lordmuş gibi artis artis konuştu forumda boş yere ceza verdi falan. diğer playerda bana yapılan bu haksızlıga ses çıkarınca önce yalan söyleyip fakrlı analttı olayı sonrada kanıtları yok edip beni banladı. üstüne bi de yok muhatap aldıgıma şükret falan diyo. beni yalancı durumuna düşürmek için editledi falan yalan yanlış gösteriyo bide. beni savunan herkeside banladı forumdan benle beraber.

bende itemları dagıtıp santiagoya saglam küfrede küfrede banlattım tüm charları bıraktım oyunu özeti bu.

benden sonra bu haksızlığı gören moderatörlerden chronosta moderatörlüğü ve oyunu benimle beraber bıraktı.

heh oyundaki herkesin oyundaki en saygılı en kibar adam oyundaki herkese yardım ediyor ne yaptınızda delirttiniz dediği kişi olarakta patiden birinin gelip haklılarmış banlamakta demesi beni şaşırtmadı. komunütütüü fiiiling işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Lithran said:

İnsan gibi cevap ver sende ,birşey soruyoruz bana ortaokullu gibi mesajlar veriyorsun.İyi davranıp alttan felan almıcam ,iyiki banlamışlar seni ,iyide olmuş gram umrumda değilsin yani.Sen bu tavırla kesin sucsuzsundur .

o atarlı kim dersen olayı bilip bilmeden öyle cevap alırsın. ya ne düşünürsen düşün kalabalık yapma yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

santiago denen moderatör tip önce lordmuş gibi artis artis konuştu forumda boş yere ceza verdi falan. diğer playerda bana yapılan bu haksızlıga ses çıkarınca önce yalan söyleyip fakrlı analttı olayı sonrada kanıtları yok edip beni banladı. üstüne bi de yok muhatap aldıgıma şükret falan diyo. beni yalancı durumuna düşürmek için editledi falan yalan yanlış gösteriyo bide. beni savunan herkeside banladı forumdan benle beraber.

bende itemları dagıtıp santiagoya saglam küfrede küfrede banlattım tüm charları bıraktım oyunu özeti bu.

benden sonra bu haksızlığı gören moderatörlerden chronosta moderatörlüğü ve oyunu benimle beraber bıraktı.

heh oyundaki herkesin oyundaki en saygılı en kibar adam oyundaki herkese yardım ediyor ne yaptınızda delirttiniz dediği kişi olarakta patiden birinin gelip haklılarmış banlamakta demesi beni şaşırtmadı. komunütütüü fiiiling işte.

Abi kafayı takmayın böyle şeyleri, beni de forumdan banladılar gayet kibar ve usturuplu hareket eden bir adamım durduk yere sırf eleştiriyorum diye süresiz banlıyorum dedi adam ip banı çaktı mesela. Gülüp geçtim boşuna böyle rage oluyorsunuz staff ve mod kadrosu, hareketleri ve tavırları zaten belliydi (çoluk çocuk zihniyetinde vatandaşlar). Kastın dursaydı karakterlerin arada girip canın sıkılırsa oyunda trollük yapardın iki üç eğlenirdin. Harcadığınız emeğe göre o derece ciddiye alıyorsunuz almayın, kafaya takmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...