RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Karakteri, Skype üzerinden Goa'uld ile konuşarak çıkartabildim. Şu an için bir problem yok fakat bundan sonra ne zaman aksiyona çıksam o yayın açık olacak. twitch.tv/drachensteine adresinden canlı yayına ulaşabilirsiniz (şu an için kapalı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 aw yis adlşskasşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Bu yew dante nickli atarlı bizim forumdanmıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 benim, sorun mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Niye bu kadar atarlandın merak ettim sadece, ne oldu böyle oldu hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 benim de sana hesap mı vericem lithran hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 o sadece bana hesap verir dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Hesap soran olmadıki merakımdan sordum .Hep böyle atarlımısındır.Kızınca çok şirin oluyorsun dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Lithran said: Hesap soran olmadıki merakımdan sordum .Hep böyle atarlımısındır.Kızınca çok şirin oluyorsun dfsf http://inciswf.com/1304375737.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Demekki boşuna adam banlamıyorlar geçerli bir sebebi varmış heriflerin.Tiplemeye bak gif koyuyor birde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ya lithran kes bilip bilmeden hasta etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 elime geçsen şirin şirin ne yapacağımı göreceksin ama işte ordan konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Evet keselim ,senin gibi bir madamla neyin tartışmasına giricemki doğru diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 santiago denen moderatör tip önce lordmuş gibi artis artis konuştu forumda boş yere ceza verdi falan. diğer playerda bana yapılan bu haksızlıga ses çıkarınca önce yalan söyleyip fakrlı analttı olayı sonrada kanıtları yok edip beni banladı. üstüne bi de yok muhatap aldıgıma şükret falan diyo. beni yalancı durumuna düşürmek için editledi falan yalan yanlış gösteriyo bide. beni savunan herkeside banladı forumdan benle beraber. bende itemları dagıtıp santiagoya saglam küfrede küfrede banlattım tüm charları bıraktım oyunu özeti bu. benden sonra bu haksızlığı gören moderatörlerden chronosta moderatörlüğü ve oyunu benimle beraber bıraktı. heh oyundaki herkesin oyundaki en saygılı en kibar adam oyundaki herkese yardım ediyor ne yaptınızda delirttiniz dediği kişi olarakta patiden birinin gelip haklılarmış banlamakta demesi beni şaşırtmadı. komunütütüü fiiiling işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Lithran said: Evet keselim ,senin gibi bir madamla neyin tartışmasına giricemki doğru diyosun. seni şişeye oturtup madam diye kabarelerde dansettirim habeirn olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 itemları bana vereydin bari sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 moonglowdaki vendorda 10 bloodrock 10 blackrock 20 verite set 20 valorite set falan yatıyo heralde o vendoru banlanmamış olsam verirdim sana da artık devredemem vendoru zatne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Drama is coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 drama gelmez abi merak etme. oyunu oynayanlar beni savunurken niye bu adama bunu yaptınız derken patiden adam gelip iyi ki banlamışlar diyosa diyecek bişey yok. hadi size kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Keske bile bile kendinizi bu kadar kaptirmasaydiniz, ilk gunden belliydi adamlarin tribi, kendinizi yormayin yane artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 İnsan gibi cevap ver sende ,birşey soruyoruz bana ortaokullu gibi mesajlar veriyorsun.İyi davranıp alttan felan almıcam ,iyiki banlamışlar seni ,iyide olmuş gram umrumda değilsin yani.Sen bu tavırla kesin sucsuzsundur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 mori hızlı yasadı genc öldü resmen :) itemlara yazık oldu ya, ben vendor'a uzuldum ama daha cok. o vendor'u bana devretseydin ne kadar sevaba girerdin :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Lithran said: İnsan gibi cevap ver sende ,birşey soruyoruz bana ortaokullu gibi mesajlar veriyorsun.İyi davranıp alttan felan almıcam ,iyiki banlamışlar seni ,iyide olmuş gram umrumda değilsin yani.Sen bu tavırla kesin sucsuzsundur . o atarlı kim dersen olayı bilip bilmeden öyle cevap alırsın. ya ne düşünürsen düşün kalabalık yapma yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 moriarty said: santiago denen moderatör tip önce lordmuş gibi artis artis konuştu forumda boş yere ceza verdi falan. diğer playerda bana yapılan bu haksızlıga ses çıkarınca önce yalan söyleyip fakrlı analttı olayı sonrada kanıtları yok edip beni banladı. üstüne bi de yok muhatap aldıgıma şükret falan diyo. beni yalancı durumuna düşürmek için editledi falan yalan yanlış gösteriyo bide. beni savunan herkeside banladı forumdan benle beraber. bende itemları dagıtıp santiagoya saglam küfrede küfrede banlattım tüm charları bıraktım oyunu özeti bu. benden sonra bu haksızlığı gören moderatörlerden chronosta moderatörlüğü ve oyunu benimle beraber bıraktı. heh oyundaki herkesin oyundaki en saygılı en kibar adam oyundaki herkese yardım ediyor ne yaptınızda delirttiniz dediği kişi olarakta patiden birinin gelip haklılarmış banlamakta demesi beni şaşırtmadı. komunütütüü fiiiling işte. Abi kafayı takmayın böyle şeyleri, beni de forumdan banladılar gayet kibar ve usturuplu hareket eden bir adamım durduk yere sırf eleştiriyorum diye süresiz banlıyorum dedi adam ip banı çaktı mesela. Gülüp geçtim boşuna böyle rage oluyorsunuz staff ve mod kadrosu, hareketleri ve tavırları zaten belliydi (çoluk çocuk zihniyetinde vatandaşlar). Kastın dursaydı karakterlerin arada girip canın sıkılırsa oyunda trollük yapardın iki üç eğlenirdin. Harcadığınız emeğe göre o derece ciddiye alıyorsunuz almayın, kafaya takmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar