Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 boştu gerçi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 lan mavi olmak için kalede afk'yim. hanginiz kesiyor lan beni çakallar. 2 dir ölüp reslenmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ben kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 la ph devam ediyormuş galiba halen, ne zman bitecek? arkadaşlar deli gibi çağırıyor, craftların değerli olduğunu söylüyorlar asdfs gelip dursun diye bir tane kasmayı düşünüyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ins her scrolla artıo sanırm dimi? bide en karlı scroll hangisi babalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 En karlisi res scroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 8. seviye scrolların hepsi aynı fiyata satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Dworgian said: Ahahahaa ahahaa herif dellenmiş lan ayrıca nasıl öyle yell geçebildi o fontla anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Red said: lan mavi olmak için kalede afk'yim. hanginiz kesiyor lan beni çakallar. 2 dir ölüp reslenmişim. oğuz yapıyor onu genelde lord olmadı hala sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 yan tarafta denizin üstünde communication küresi var onun fontuna benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Artariel said: Dworgian said: Ahahahaa ahahaa herif dellenmiş lan ayrıca nasıl öyle yell geçebildi o fontla anlamadım Abi adam remote u hacklemiş olabilir mi? O fontla yell geçemez normal kullanıcı. Zaten sonra gm alanına gate açtı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Zikko said: yan tarafta denizin üstünde communication küresi var onun fontuna benziyo green acres (a.k.a gm zone) a gate açılması tuhaf tarafı. ah ben de gidip marklayaydım iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Dworgian said: Zikko said: yan tarafta denizin üstünde communication küresi var onun fontuna benziyo green acres (a.k.a gm zone) a gate açılması tuhaf tarafı. ah ben de gidip marklayaydım iyiydi. abi adamı yeşil alanda unutmuşlardır o da girince marklamıştır bizde yapıyorduk eskiden yeşil alan birde o ateşli bir yer var ya oraların markı vardı hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bazen gmlerle konuşmak için giderdik tabi bugtan 1 hafta hapis yatardık o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 gerçi evet. orada mark büyüsünü deaktive etmeyi akıl etmediler o zaman demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Dworgian said: Artariel said: Dworgian said: Ahahahaa ahahaa herif dellenmiş lan ayrıca nasıl öyle yell geçebildi o fontla anlamadım Abi adam remote u hacklemiş olabilir mi? O fontla yell geçemez normal kullanıcı. Zaten sonra gm alanına gate açtı adam komünikasyon qıristalmiş galiba adam cidden bezmiş ama yell'e bak ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 item satma makrosu varmı ya vendora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ahaha yazdım lan super click(244,90,sol,cift) bekle(100) click(218,151,sol,cift) bekle(100) click(240,222,sol,cift) bekle(100) click(341,201,sol,tek) click(341,201,sol,tek) click(341,201,sol,tek) end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 yanında da bir hırsız stealing makrosuna bırakır artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 yok toplu satmak için bu. böle tekli itemlar 13125124131 tane olunca koşuveriyosun hemencicik bitio bu arada inscriptionun mage bonusu var dımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 selam, +9 +12 +15 mage robelarinizi ve zoslarinizi aliyorum . fiyat adet pm i atin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 magical mage robe nereden düşüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Razorla, tıkladığın bir item, çantanda ne kadar varsa hepsini satıyordu 1 sn içinde.Makroman biraz amele işi ama baya iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 gate keeper'lardan düşüyor magical mage robe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 fencer warlock pvm de çok etkisiz sanırsam ya. tam mage değil, zırhı hafif yakına gelse ağzını kırıyor lich lord bile, neyle kasacağım ben dragon daemon gatekeeper fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar