Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 guilde geliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 PARA VERMEK İÇİN ADAM BEKLİYORUZ ARKADAŞ OLAYA BAK LDSJASL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ahahha onu bırakın da kaç kill olduğunu nasıl öğreniyorduk. mavi olmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 tailor kasmak için kaç k cloth gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Dworgian said: PARA VERMEK İÇİN ADAM BEKLİYORUZ ARKADAŞ OLAYA BAK LDSJASL Hacito bankdamısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 abi bankadayım. nickini söyle. bu arada macrocu kes lootla olayına dahil olacak varsa gelsin. an lor ve kal ort olabişmesi yeterlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Red said: ahahha onu bırakın da kaç kill olduğunu nasıl öğreniyorduk. mavi olmam lazım .murderdecay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 inanılmaz laglı lan bu server. oynanacak gibi değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 brit bankaya gelin şu guildi devredeyim kaç gündür ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 abi zorlama işte olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ph bitmeyecek galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Lan valla 1 hafta daha uzasa negzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 imamizer said: sorsan bilkentli. büyükelçilerin zenci kızlarını götürüyor falan. insan gerçekten hayret ediyor. bu işin sırrı bu beyler. yaşamak için 24 saatimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 toggie said: Zikko said: siyah boya satılır :) fiyat? :) 900 normalde size 850 yaparım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Dün brit bankada muhabbet dönüyordu, işte forumda modlar oyuncuymuş, gıcık olduğu guildin açtığı topic i kapamış fln. Ben de, eşyayı parayla satan, "oyuncudan forum modu yapan yerde edit te vardır, eğer yoksa ben hiç bir şey bilmiyorum" dedim, havalı bir seer (kırmızı seer galiba) "hiç bir şey bilmiyorsun" dedi ve kayboldu skdjsaldjka tonla laf ettim invisde izliyor eminim çünkü, gel dedim konuşalım öyle laf edip kaçmak olmaz fln dedim tınlamadı sdsdsa evde banka açma hakkını bile "kiralık" ve "tl ile satılır" yapan adam edit yok dediğinde komikten öte duruyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Bu arada, tinker ı "gear" ile kasanlara "yapma!" demek lazım. gidin mortar ile kasın. Yarı yarıya ingot kullanın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 lock pick ile kasın yaptıgınızı satın 100 lock pick 15-20k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 lock pick kaç ingot? edit: bunu dün diyeydin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 sormadın ki :) yeni gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Bende bi kismini lockpick ile kastim lazim olan varsa vereyim aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 sehirler marklı runebook 100k cok demisiz ya. 75'e bile satamadım. sonra vendorları gezerken gordum 65k'ya koyan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Zikko said: toggie said: Zikko said: siyah boya satılır :) fiyat? :) 900 normalde size 850 yaparım :) pahalıymıs ya. benim o kadar param yok. dwogrian'a boyatırım artık ne var ne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 dsakljksaj bana patladı yani? ben de satayım boyayı hep eş dost geliyor boyatmaya. veresiye veren esnaf gibi oldum edit; toggie sen akşam gel boyayalım da ne var ne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 http://aktuelresim.com/resim/veresiye_veresiye_veren-pe%C5%9Fin_satan!!!_gittigidiyorda_60363661.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ph bitti mi durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar