Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 7 maks mıydı? seerler de invul olabiliyor ya misal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 toggie said: abi local server kurdum da binek cıkaramıyorum lan bi turlu. fizzle diyor deliricem. pru sen anlarsın bu islerden, anlat bize localde sphere icin napıcaz. hp ni doldur. .gm yap bunlardan olabılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 .gm ney lan oyle bi komut mu varmıs sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 elmtoh'a da saldırı olmuş, onlar da sunucu değiştiriyorlar. lol şaka gibi la türkiye'de uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Bence zamanında Uo'yu pek becerememiş birinin yaptığı saldırılar bunlar, adam intikam mı almaya çalışıyor ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 açmışlar nebulayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 bende hala güncelleme yapamıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Facebook'tan... Sunucu aktifdir. Güncelleme sorunu yaşayanlar SetUOFolder ı indirerek sorunu çözebilirler. http://s3.dosya.tc/server15/vvfPIS/Download.rar.html DNS ayarlarını da kontrol edin lütfen. Herkes de farklı çözümler olabiliyor. ... 1 : Servera Baglanamayan Arkadaşlar. Acıklayıcı Şekilde ben yardımcı Olayım Resimle anlatmaya calışıcam İlk öncelikle DNS ayarlarınızı Otomatik ayarlara cekiyoruz Bu oyarlardan oynamayan arkadaşlar Hic Kurcalamasın genellikle O ayarları Yasaklı sitelere girmek icin yapıyoruz. 2: http://s3.dosya.tc/server15/vvfPIS/Download.rar.html Burda yazan Ling indirip Nebulayı Ultimanın icine mi kurduysanız veya ayrı Bur dosya ya mı kurduysanız onun icine atıyoruz ama dikkat edin indirdiginiz rarın icinde bir tane daha rar var onun acıp icindekini atıyoruz. ve clnt tıklıyarak guncelleme yapıyoruz tekrar anlamayan lar icin DNs ayar resimlerini paylaştım alt kısım da sıkıntı yaşarsanız yazın yardımcı olayım elimden geldigincer yardımcı olurum Arkadaşlar. Burada sarı olan alan eyer rakamlarla yazılıysa o kısmı otamatik yapıp tamm diyoruz.. 1 : Servera Baglanamayan Arkadaşlar. Acıklayıcı Şekilde ben yardımcı Olayım Resimle anlatmaya calışıcam İlk öncelikle DNS ayarlarınızı Otomatik ayarlara cekiyoruz Bu oyarlardan oynamayan arkadaşlar Hic Kurcalamasın genellikle O ayarları Yasaklı sitelere girmek icin yapıyoruz. 2: http://s3.dosya.tc/server15/vvfPIS/Download.rar.html Burda yazan Ling indirip Nebulayı Ultimanın icine mi kurduysanız veya ayrı Bur dosya ya mı kurduysanız onun icine atıyoruz ama dikkat edin indirdiginiz rarın icinde bir tane daha rar var onun acıp icindekini atıyoruz. ve clnt tıklıyarak guncelleme yapıyoruz tekrar anlamayan lar icin DNs ayar resimlerini paylaştım alt kısım da sıkıntı yaşarsanız yazın yardımcı olayım elimden geldigincer yardımcı olurum Arkadaşlar. Burada sarı olan alan eyer rakamlarla yazılıysa o kısmı otamatik yapıp tamm diyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 abi bu yazıları nerede okudun acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 AthleT said: elmtoh'a da saldırı olmuş, onlar da sunucu değiştiriyorlar. lol şaka gibi la türkiye'de uo TNS'teki bebeler saldırıyor ya, US forumlarında hatta açık açık itiraf etti. Burak isimli biri soyadı da belliydi de asdfasd işin daha acısı bu eleman sphere forumda falan da yardımcı oluyor millete, soruları vs. cevaplıyor. Bir yandan da başka serverlar ayakta durmasın da kendi boktan serverlarına gelsin diye sağa sola saldırıyor. Bu tip kişiliksizler olduğu sürece iyi iş yapmak çok zor bu ülkede asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Facebook'ta nebula diye aratsana orada 1000+ kişilik bir topluluk var. https://www.facebook.com/NebulaUOShard aha attım hatta linkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 yok abi. oto dns, sonrasında flush dns, yeni dll vs tık yok asdjhsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 şu an yine çöktü zaten. oyundaydım demin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 abi ben client ı açamıyorum ki güncelleme de kalıo sağolsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 hala inatla bir oynamaya çalışmanız takdir topluyor göz dolduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 o kadar hırsız karakter kastık girmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 server yok dı mı? ben gıremıyor degılım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Black_Lupin said: hala inatla bir oynamaya çalışmanız takdir topluyor göz dolduruyor. çok sıkılıyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Voys said: server yok dı mı? ben gıremıyor degılım sadece Server var ama yeni dosya dns ayari var diyorlar. Ama sunucu kapandi diyenler var. Oyle sacma sapan bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ben oyundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 akşam host dosyasına yeni ip giricem en olmadı. belki düzelmiştir dün akşamdan beri, hiç gerek kalmaz o zamn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 hacklendim evimi mevimi her şeyimi silmiş adam. tek başıma evden oynuyorum bilgisayarın hacklenmesi imkansız. daha da gelmem. sikerler böyle serverı kısaca :D edit: char isteyen olursa vereyim tamer hariç hepsi var anasını satim. iki pm üç warlock iki warrior hırsız hazineci şu bu edit2: tamamen alakasız bi şekilde aynı anda arkadaşımın da hacklenmesi lol http://forum.nebula.web.tr/index.php?topic=14011.msg43401 çözebilen varsa buyursun çözsün lan delircem. nasıl ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 abi bişi dicem, 2 niz de hacklendiyseniz ve siz birbirinizin acc ları kullandıysanız sende ya da onda bişey vardır bence. charları alırız ya ayrıca char güzeldir iyidir sadsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Bir de o kernel olayını ben de denedimdi, bakalım bende de vendor vs giderse anlarız anyayı konyayı jsadsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 kernel olayını nebula kendisi paylaştı ondan değildir. kullanmadık bu arada birbirimizin acclarını. neyse bulduk adamı saçmalıyo şu an. siz verdiniz bana falan diyo runebookuma üzüldüm en zoru oydu dsf. ev bi de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar