KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Fin said: sitenin ismi çok kötü arayış ne ya dul teyzeler seks arıyor gibi bu arkadaşlarla aramızdaki hukuğu bir gün yüz yüze gelirsek anlatırım ama o zamana kadar anlatmayacağım çünkü buradaki samimiyetimden dolayı çok cezalandırdınız beni. neyse.bu arkadaşlardan birisinin önerisiydi,kabul ettik. ARAYIŞ, 70li yıllarda Ecevit'in genel yayın yönetmenliğini yaptığı derginin adı.aslında bizim ruh hallerimizi de anlatıyor. zaten profil yazısında bunu anlatmaya çalıştık. küheylan said: Çeto Abi 2014 nedir abi çocuk musunuz? :) arayış ismi alınmış.mecburen yanına 2014 koyduk ama domain ad alacağımız zaman uygun bir şekilde bağlayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Editor said: ben yardımcı olabilirm size görüş ve önerilerine açığız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Editor said: ben yardımcı olabilirm size http://i.imgur.com/DLgeW4J.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 forgiver said: http://arayis2014.blogspot.com/ aga biriniz link yapmamış şunu 2 saat copy paste yaptım valla düşünemedik. sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 diaboliq said: Valla ceto abi , kutucan haric takip ederim ben blogu. Okudugum seyler hosuma gitti. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 legali said: 3 5 resim koyun full yazı aq (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Ren said: Editor said: ben yardımcı olabilirm size http://i.imgur.com/DLgeW4J.png ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 anlyn anldı fsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Abi biraz fazla kasıyosunuz bence host'a, domaine, yazılıma. Hiç gereği yok, uğraşmayın. Bi tane hazır blog sitesi vereyim ben de kullanıyorum, ayda bi bira parasına mis gibi hosting domain zart zurt her şeyi içinde, sen sadece yazmaya odaklanıyorsun. Diğer türlü osu busu derken insan yazmayı bırakıyor. KuddusiMavra said: GERGE said: Oyle domain alip diyip gectim ama benim icin bir blogun kendi adresi olmasi, sub-domain olmamasi ilk izlenimi yaratan sey. Cogu kisi icin de oyledir. Boyle sub-domain gorunce okumadan geciyorum genelde adam bir adres almaya bile zaman ayirmadiysa icinde de bir sey yoktur on yargisiyla. Domain ve blog hosting dedigin yilda 20-30TL'ye yapilan seyler. yok,çok haklısın.merak etme.para ile falan ilgisi yok ve hatta bloğun yükünü çeken arkadaşlardan birisi elektronik mühendisi,birisi bilgisayar mühendisi-doçent(bellow tanıyor ;) ),birisi uçak mühendisi ve kendi yazılım programları var en kısa zamanda web sitesi işini hazırlayacak olan arkadaşımız da yine bu bloğu hazırlayan arkadaşlarımdan birisi.bir süre yazı yazma disiplini kazanmak ve senkronize hareket yeteneklerimizi görebilmek amacı ile bu blogtan devam edeceğiz ve tabii bu süre içerisinde sizin gibi arkadaşların yapıcı eleştirilerine ihtiyacımız var.ayrıca yazdıklarımız ilgi çekiyor mu,takip ediliyor mu,başka hangi konular da yazmalıyız ve/veya blogda başka neler olmalı,neler insanların ilgisini çeker,geniş yaş kitlelerine ulaşmak için hangi yenilikler bulunmalı gibi soruların da cevaplarını araştırıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 KuddusiMavra said: Fin said: sitenin ismi çok kötü arayış ne ya dul teyzeler seks arıyor gibi bu arkadaşlarla aramızdaki hukuğu bir gün yüz yüze gelirsek anlatırım ama o zamana kadar anlatmayacağım çünkü buradaki samimiyetimden dolayı çok cezalandırdınız beni. neyse.bu arkadaşlardan birisinin önerisiydi,kabul ettik. ARAYIŞ, 70li yıllarda Ecevit'in genel yayın yönetmenliğini yaptığı derginin adı.aslında bizim ruh hallerimizi de anlatıyor. zaten profil yazısında bunu anlatmaya çalıştık. rakı içelim bigün anlat kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Domain ve hosting alirsaniz yerli almayin, yeni degisiklik onerileriyle yerli hosting olduruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 (td) (:P) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Farkli farkli insanlarin yazilarindan olusmasi guzel, tek kisinin yazdigi bloglar bir yerden sonra hepayni oluyor ve bayiyor, ozellikle bu sebepten begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 @gerge...teşekkürler,arkadaşlara ileteceğim. @doruk ve @catze...eyvallah arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 http://www.arayis2014.blogspot.com/2014/01/insanlarin-ve-cinlerin-efendisi.html arkadaşımızın son yazısı, bence çok ilginç, pek çoğunuzun bilmediğine ve ilginç bulacağınıza eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Aslında http://forum.paticik.com/read.php?5,5042639 diye bir başlık var , hepimiz açtığımız siteyi kendi başlığı ile haberdar etmiyoruz insanlara , söz konusu kuddusi olunca ona işlemiyor tabii böyle kurallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 mithat kardeşim. yine özellikle adımı yazmak için sudan bir nedenle gelip şuraya şunları yazdın,helal olsun. kişisel bölümünde blog ile ilgili görüş ve önerilerinizi öğrenmek için açtım başlığı. so what? iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Tamam işte o başlığın sebebi o , o yüzden var o başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 yine eski paticik muhtarı günlerine mi döndün mithat? yaptığım şey yanlış değil. yanlış olursa da moderatör gelir uyarır. ukalalık yapma güzel kardeşim. bu arada bir insanın ricadan anlamadığını seninle görmüş oldum bir kez daha. aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 E burada bizde bişi rica ediyoruz , daha önce de rica etmişliğim var işe yaramışmıydı? Dinlemiş miydin? Hayır. Ben burada modların yapacağı bir iş yapmıyorum , sadece bir durumu belirtiyorum , böyle yapman gerekirdi normalde diye. Daha önce de uyardığımda aynı kuddusi agresifliği ile cevap verdin 'aa pardon bak bu böyle yapılıyormuş bilmiyorum , sağol öğrenmiş oldum' diyebilme yetinden yoksun olduğun için , bende senin ricalarına pek kulak asmıyorum , al gülüm ver gülüm oluyor durum. Gün gelir sende ricaları kırmayıp yerine getirmeyi öğrenirsin , bende o zaman abimizi kırmak olmaz derim elimden geldiğince yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Adam yanlis bir sey yapmamis, herkes boyle konu aciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 O zaman komple kapatalım o 'sitelerimiz' başlığını , ne işe yarıyor? Her site açtığımızda reklamı olsun diye başlık açılmıyorsa insanların gözüne sokmadığımızdan , orada boşuna durmuyor o. He kurallara uygun olmayan bir durum olmayabilir ama her blog açan gözümüze sokacaksa güncel başlıklar kısmı komple milletin blogspot siteleriyle dolar. Kuralı değilse bile olmalıya getiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Sana ne yahu Amma rahatsız oldun adam ayrı konu açtı diye, paragraf paragraf yazılar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 sdfgs çetoyu almasınlar KUTUCUK.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar