Killer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bu twitterda falan takipçi satın alma olayı ne ayak? aktif kullanıcı falan diyo bide. nasıl işliyo sistem var mı bilen? ne kadar solid bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bot satıyolar işte 1000lerce fake. basıyosun parayı alıyosun takipçileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bir insan neden para ile takipçi alır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Twitterı dünya üzerinde en fazla kullanan 1. ülkeyiz. ve aynı zamanda en saçma şekilde kullanan da biziz. Bizlerin çoğunluk olduğu yerde şaşırılacak pek birşey yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Bak mesela şu anda World Wide #1 Trend: #DuaUfku bastım neymiş diye, çıkan içerik: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 aynı şekilde facebooktan like falan da satın alabiliyorsun. reklam işinde mi kullanılır artık nası kullanılırsa yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 sistem şöyle çalışıyor; profiline kim bakmış, seni düşünerek kim 31 çekmiş gibi uyduruk uygulamalar üretiyorsun. bunlara insanlar yetki veriyor kanıp. sen de aldığın o yetkiyle bu insanların hesapları üzerinde her şeyi yapabiliyorsun. istediğin insanı takip ettirip bıraktırabiliyor, istediğin twiti attırabiliyorsun. böyle elde edilmiş tipleri de satıyorlar işte. hesabı kullanan kişi mevzuyu çakarsa seni unfollow edebilir. mevzu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 JestersTear said: bot satıyolar işte 1000lerce fake. basıyosun parayı alıyosun takipçileri aktif muhabbeti ne?; pazarlama taktiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 aktif hesabını aktif olarak kullanan demek işte. fake olarak açılmış yumurta hesap değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 hah mantıklı bu . peki legit mi o önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 twitter pek bir yaptırım yapmıyor benim anladığım. sonuta o yetkilere izin veren de twitter. ama hesabını aldığınız adamlar açısından legit değil tabi. satan adamın hakkına giriyor. alan da bunu bile bile alıyorsa o da suçlu. ama bir şey çıkmaz yani. en fazla sövüp unfollow atar adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ha 15tl 500 takipçi diyo mesala .500 kişide unfollowu çekebilir sdf. yapcak bişey yok ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 sakfoaskfo ulan şu facebook ve twitter yokken çok daha güzeldi herşey,facebook tamam şu an öyle hardcore kullanmıyoruzda başta bokunu cıkardık,ama twitter olayı.. benim hala yok mesela neden çünkü malım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ben geçen ay twitter hesabımı kapattım. her girişimde 200-300 tanımadığım tipi takip eder şekilde buldum kendimi. şifremi vs. ne kadar değiştirirsem değiştireyim hep aynı olay oldu. twitter'da bariz güvenlik açığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Certhas said: ben geçen ay twitter hesabımı kapattım. her girişimde 200-300 tanımadığım tipi takip eder şekilde buldum kendimi. şifremi vs. ne kadar değiştirirsem değiştireyim hep aynı olay oldu. twitter'da bariz güvenlik açığı var. web twitter'dan izin verdiğin uygulamalara var. bişey çıkmazsa kulandığın tarayıcının uygulamalarına bak. ikincisi başıma gelmişti 2 gün tamamen uğraşmıştım zor bulmuştum. cizıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 rapor vs edilir de twitter facebooktan yetkili abiler inceleyecek kadar onemserse sorun cikartir bizim bir uygulamayi bir anda cok fazla bilincli takip + api kullanimi yuzunden bloke etmisti twitter inceleme geyigine, sonra sorun yok sorry lol :D diyip birakmisti reklam imkanlarimizin icine iki gun ettikten sonra ici bos cop takipci pek sorun cikarmiyor ama gordugum kadariyla, sonrasinda a herkes likelamis diye ususen normal insanlar kullanmaya baslar da dur bir bakalim derlerse o zaman sorun olabilir yukariya topic cikarmak vs icin kullanacaksan bisey olmuyor ama kabaca sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 sosyal medya uzmanlığı diye bi meslek var lan şaka gibi uzman diyince bişi sanıyodum ama bakınca yaptıkları işe, facebookta markaların facebook sayfasına post girmekl resim eklemek, twitterda reklamlı twit atmakmış. vay dedim uzmanlığa gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 aynen bizim arkadaş o baya iyi firmaların beş onk maaş alıyor tweet ataraak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 http://spor.gazetevatan.com/haber/fenerbahce-yine-sike-yapti/598203/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Somon said: aynen bizim arkadaş o baya iyi firmaların beş onk maaş alıyor tweet ataraak lol yalan söylemiş lan sana sosyal medyacılara max 1500 veriyolar şu benim dediğim işi yapanlara asdkjhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Kafa geçiyosunuz ama güzel para var bu işlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bu konularda işveren birileri varsa burada iletişime geçsin benimle o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Certhas said: bu konularda işveren birileri varsa burada iletişime geçsin benimle o halde. ~ şuraya bir bakınız http://www.plasenta.com.tr/ işveren manasında. genel olarak ise, dalga geçilmiş ama, adamlar bu işlerle şirketlerini ne kadara satmış bir öğrenin. bu küçük bir örnek. öyle ekrana babun gibi bakmayınız, güzel para var bu işlerde. http://www.wpp.com/wpp/investor/financialnews/2013/nov/20/yr-acquires-majority-stake-in-plasenta-conversation-agency/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 sosyal medya uzmanlığı adkjhasdlkjhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar