Mehanix Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Platin marka 3 top masa Isıtmalı Yanında verilecek malzemeler: 1 Numaretör 2set toplar 2ıstaka 1adet fenerbahce işlemeli ıstaka Zamanında heves edip almıştık fazla oynanmadı öyle duruyor talep gelirse satabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ıstakaları ayrı satar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Somon said: ıstakaları ayrı satar mısın sadece masa almak isteyen olursa neden olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Kac para birde resimlerini gorebilirniyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 kargo dahil değilse bedavaya vermen gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Ankara'da masa nakliye dahil deil tabiki :) fiyatı özel msjdan konusalım ilgilenenlerle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 boyutları kaça kaç oluyor? birde en azından yaklaşık fiyat söyleyeydin. istanbuldayım gerçi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Fiyat yazmazsan teklif zor. 300TL civarında oluyor bunlar genelde. sdfşg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 foto yok, fiyat yok ohooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 snooker masasi olsa dusunurdum de 3 topmus meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 3 top oynayamaz herkes zor oyundur :) neyse ıstakaları düşünürsen alabilirim hepsini sağlamsa 3 bant çeviriyorum ben gün aşırı ıstakaları muz ettim artık falsodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 valla netet bıraz bakındım aynı ayarda ısıtmasız olanlar 2000 den baslıo bende 1500 - 2000 arası fln dusunuyorum... ama varsa aynı emsalı daha ucuza es deger fiyata veririm masa ciftlik evimde gitmiyorum bu arada gidersem cekip koyarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 isitma ne ise yariyo? kar yaginca birkmesin diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 çok basit düşünüyorsun. sevişmek için tabi. bilardo masası fantezisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 aquila said: isitma ne ise yariyo? kar yaginca birkmesin diye mi? mermeri ısıttığı için sürtünmeyi azaltıyor daha uzaklara daha iyi falso ve ivmelenme ile gitmesini sağlıyorr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 vay anasini demek ki bilardonun steroidi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mehanix said: valla netet bıraz bakındım aynı ayarda ısıtmasız olanlar 2000 den baslıo bende 1500 - 2000 arası fln dusunuyorum... ama varsa aynı emsalı daha ucuza es deger fiyata veririm masa ciftlik evimde gitmiyorum bu arada gidersem cekip koyarım... ankarada çiftlik evi nerede var ya? pursaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 gölbaşında villası var atıyor havasını... yaşlanınca görecen bilardo masasını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Somon said: aquila said: isitma ne ise yariyo? kar yaginca birkmesin diye mi? mermeri ısıttığı için sürtünmeyi azaltıyor daha uzaklara daha iyi falso ve ivmelenme ile gitmesini sağlıyorr. http://i.imgur.com/FZIpGCw.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar