Remus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Dworgian said: danışmanlık dediğin deneyimsiz yapılabilen bir iş mi? Sümmeyye Erdoğan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 onunki danismanlik degil. babasindan harclik aliyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 sen bide 70k tl ye düğün mü yaptın ahahaaahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Valla dugun bana bedavaya geldi o acidan sorun yok :) 400 milyon tl ciro yapan firmanın veliahti konumunda oldugumdan ... Şaka bi yana benim maaş iyi sayılır e eşimde benim kadar alıyor zorlansak aileler en kötü yardımcı olur e bu düğünde gazetede falan cıktı 10k ile yapamazdık ailelerin cevre t••sak gecerdi. Hani ben bireysel olarak fakirim ama sanırım benim dışımda herkes zengin annem eşim kayınpeder kayınvalide bi ben böyleyim sanırım ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Sende "içgüveysi sendromu" olmuş. Aş onu. Yoksa çok çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 abi senin durum kötü ya, şimdi ev düğün müğün konusunda hepsinde vuruyorum masaya elimi ben böyle böyle olcak diye sddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Valla iş durumu sıkıntılı ama ev durumu çok iyi , hani eşimden korkmam o tripler falan tamamen üzülmesini önlemek için , harbiden de beers pırlanta rezervinden değerli benim için hatun. Onun dışında ekonomik olarak eve gelir benim daha fazla onun gelire nazaran o açıdan hep bir içim rahat, nedense o benden çok kazansa sıkıntı olabilir gibi hissediyorum ki kızcağız sıkıntı olabileceğini düşündürecek bişi yapmadı ama toplumsal olarak sanki erkek daha çok kazanmalı gibi geliyor bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 nasil bir otelmis abi o telefonlari at resepsiyona falan git tuvaletine ne dertliymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 70kya nasıl düğün oldu abi dansözler falan mı oynuyor özel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 bi ara ben de hesaplamistim o evlilik olaylarini da az buz para degil ya, neresinden baksan baya para gidiyor. evlilik olayi, efektiflik - fiyat/performans olarak hic kurtarmiyor o yuzden. anca cok asik olacaksin beraber oldugun kisi kanini kaynatacak ki degsin. yoksa havaya giden para neler yapilir neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 o paraları harcamak zorunda değilsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Para harcamadan nasıl evlenmeyi düşünüyorsun Rero? Sadece düğün gecesine 70k harcamak saçma o ayrı, ama evlenirken o civarda para gidiyor illa ki. Kardeşler düğün salonunda bile yapsan nişandı düğündü eşyalardı derken 40-50k gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 nikah salonu tutacaksın bi tane yeter erkek adama düğün müğün son yıllarda şımarık kızların abarttığı bişey millet dansedecek eğlenecek diye eziyet çekeceksin. o kadar düğüne gittim eziyet çekmeyen gelin-damat görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 nikah dairesinde evlen bi tek gelinlikle damatlığa para harca ev eşyasının da al bi zahmet nerede oturcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Bizim 70k sirf dugun degildir ya tam hesabi karistirabiliorum ama evin ici + dugun seklinde herseyi katarsaniz 100k gecmez ki dugun fuat pasa yalisinda oldu yine nikah saloni degil cok sukur ahhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 valla ben askerde santralciydim. 2. haftadan sonra koğuştan bakmaya başladım telefonlara. Çok gereksiz bi yerde sabit kalman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar