olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kat.ph kickass.to acılmıyor bende de 1-2 saat önce dl yapmıstım ama konuyu okuyunca girmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 hubda kapanırsa benim için internet bitmiş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 olorin84 said: kat.ph kickass.to acılmıyor bende de 1-2 saat önce dl yapmıstım ama konuyu okuyunca girmedi :( polonya'dayım ben bendede açılmıyor kat.ph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 neyse ozaman sitenin kendi problemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Twitterda "SansürcüDeğil KişiselKoruma" trending topicine girdim, ömrümden ömür gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bazı isplerden giriliyor, bazılarından girilmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 NolaxThensbane said: kat.ph patlattılar mı yoksa ilk günden? http://kickmirror.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Chastor said: NolaxThensbane said: kat.ph patlattılar mı yoksa ilk günden? http://kickmirror.com/ http://kickass.to/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bende açılmıyor kickass.to Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bakayım brezırsa girebiliyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 208.67.222.222 208.67.220.220 bu dnsle giriyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=O6HO-EX-Ol0 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 pontipati said: bakayım brezırsa girebiliyo muyum evet hiçbi sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Stealthy ile girince açtı VPN yoksa tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=3DHX_cgfNww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Kaldırmışlar galiba TIB iş başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 vpn akıyor durduraksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 gazetelerde "artık dns ve vpn işe yaramayacak" yazıyor da, vpn in işe yaramaması için direk tek tek vpn şirketlerinin iplerinin hepsini blocklamaları gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 VPN'nin ise yaramamasi pek mumkun degil. VPN'nin bir suru kullanim alani var, Cin ve Iran bile engellemedi onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 maksat göz korkutmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 işin kötü tarafı şu: bazı vpn şirketleri (hepsi değil tabi) gizli servisler tarafından kurdurulup işlettiriliyor. yani, devlet eliyle yabancı gizli servislerin kucağına itiliyoruz bu yasayla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Nedanko vpn kursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Somon said: anarşiyi ülke çapında degilde dünyaya yaymak lazım avrupaasya birleşip gövde gösterisi yapacak seçtigi bir ülkede mesela bütün herkey yunanistanda toplanıp özgürlük istiyoruz yoksa buradan başlarız fransa almanya avusturya çek cumhuriyeti türkiye tek tek silkeriz hükümetleri dicek valla 50 yıl ileri gideriz guzel fikirde bu sefer ulke giris cikislar gg olur cok kan dokulur vesayre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 sanki isteseler devletler anarşiyi kökünden halledemiycek ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Dworgian said: gazetelerde "artık dns ve vpn işe yaramayacak" yazıyor da, vpn in işe yaramaması için direk tek tek vpn şirketlerinin iplerinin hepsini blocklamaları gerekmiyor mu? Oyle bisey yapsalar bile 3 5 kisi birlesip bir VPS e girsen, VPN kurmak cok kolay. Butun hosting firmalarini da yasaklayamayacaklari icin oyle bisey olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar