fenn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 47 Resim var. Sabredek baktığınıza değecek https://www.facebook.com/photo.php?fbid=771508699530124&set=a.771508649530129.1073741845.273354499345549&type=1&theater Bu arada forumda herkes 18 den büyük diye tahmin ediyorum. Gene de yazayım +18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 çok güzel bir iş başarmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ah bunu yapan orospu evladını verickeler. sabaha kadar yalvarta ağlata döveceksin. bi de şöyle bir ibne var yorum yapmış. bonus olarak bunu da yanına koyucan. yahu arkadaş afrikada insanlar açlıktan ölüyor kimsenin umrunda değil bombalar yağıyor herkes wahh wahh diyor allah dıyor başkada bi halt yemiyor olması gereken neyse ınsan olan onu yapmış niye bu kadar büyütülüyor bu tür şeyler vicdan mı uyandırdı sizde birden ne aptalca ne tutarsızsınız helal abime. ağlatıyor lan böyle hikayeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 En son öyle sevindim ki anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 supermis. ispanyami neresi orasi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 helal olsun. vall çok duygulandırdı. sonunda da bildiğin köpekteki mutluluğu görünce ben de mutlu oldum. acaba ne olmuştu. yazmıyor bir yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ağladım resmen bugün bunu gördüğümde.sonunda adamla birlikte küvetteki o mussmutlu anlar harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 sonu mutlu olsa da fotoğraflar herkese göre değil bakmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 @red onu yazan öküzün boku sokak hayvanlarına eminim bi tas su bile bilmiyodur. hayvanoğlu hayvan diyecem de hayvanlar daha 'insancıl' bunların yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Zavallı hayvanın gözlerindeki korku ve çaresizliğin zamanla güçlenip cesurlaşması... http://2.bp.blogspot.com/-cYmorYKIvJs/UPoTl502V0I/AAAAAAAAAEU/b568BqZ_t98/s1600/why-cant-i-hold-all-these-feels.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 kavurma said: çok güzel bir iş başarmış :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 helal olsun çok güzel iş yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar