Shean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 evet beyler, daha önce açtığım başlıklardan ailemin ne kadar it, soysuz olduğunu bilen bilir. cidden, zaten ayrılacağım evden. lise sonda olduğumuda biliyordur çoğu kez. paticiğin genç nesilindenim ehe. herneyse, aslında o kadar üzüldüğüm bi' konu değil ama birine anlatmam gerekli ve fazla arkadaşım yok anlatabileceğim. anlatacaklarımda tınlamaz. babamın 200 lirası kaybolmuş. ilk başta bana "sen çaldın" ayağı yaptılar. sonra sevgilim eve girip çıktığı için "kız çaldı o zaman." dediler. sonra salonun ortasında benim tamamen uyuduğum gün salonun ortasında 200 lira bulmuşlar. bırakmışsın parayı. niye çalıp bırakıyorsun falan küfürler falan tehditler falan. üstelik, annem olacak deli kadın 2 tane lc waikiki taytı(sdfogjsdfo ya of ben bile gülüyorum ya) kayboldu diye kız çaldı dedi. ya sanki ben bilmiyorum türk kızındaki takıntıları. senin -lc waikiki- taytını niye çalsın ya? o kadar kilolu sanki anasını satayım. herneyse, olay böyle ve bu akşam çok güzel kavga çıkacak. zaten az önce abim olacak şerefsiz yazın beni 3 kere bıçakladığı yetmedi şimdi de sigarayla yumruk atmaya falan çalıştı. neden bu kadar deli bir ailedeyim? of. birine anlatmam gerekiyordu. cevap yazılmasına gerek yok ya. sadece içimi dökmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Büyüyünce geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 oha lol wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 gece uyurlarken doğalgazı açık bıraksana lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 öldürmeyen şey güçlendirir olaya böyle yaklaş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 olm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 18'ine girdiğin gün bana öm at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 3. günün şafagında tuvaletin kapısına bak gibi bir mesaj oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 kardeş allah sabır versin, kurtulmaya çalış çabucak, darlarlarsa polis vs. bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 BAŞARISIZ BİR TROLL GİRİŞİMİ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 totemic aynı olay kız konularında da oldu. aynı troll girişimi dendi. siktir git lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 melih göççek bile paticiki takip ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?62,5383681,page=1#msg-5383681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 başarısız bir troll. ban ve kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 birileri liseli dedektörü gömmeli şu forumlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 geldi şimdi annem. gelmiş "sen çaldın tabi." yapıyor. ULAN BEN NİYE ÇALAYIM 200 LİRAYI? LAN. BEN. NİYE. ÇALAYIM NİYE ne ihtiyacım var 200 liraya? ihtiyacım olan herşeyi erteledim. bu yaşıma kadar harçlık almadım. paraya ilgim 0. elime 5 lira geçer kız arkadaşımla yarı yarıya yemek alırız lan. delirdim anasını satayım. o bıçaklanma olayında birşey yapmadım. annemin beni bıçaklaması olayında birşey yapmadım. ya baksanıza şaka maka. annemin bıçaklama olayına bak. 5.sınıftayım, 3.sınıftaki kız kardeşim ödev yapmıyor diye sinirleniyor. ben soru sormaya gidiyorum "anne bu soru nasıl çözülcek yardım eder misin" diye gelip benim üstüme bıçakla yürüyor karnıma götürüyor karnımı elimle koruyorum elime giriyor bıçak ve hastaneye teyzemle gidiyorum annemle değil. babam ayrı bi it. kumarbaz ve alkolik. geçen beyin damar tıkanıklığı geçirdi. 9.sınıfın ilk günü dayak yiyerek okula gittim. sırf uyımıyım diye salondaki koltukta yatar (evet odamı daha 2 gün önce alabildim) beni uyutmazdı. ben uyuduğumda da tam 1 sene boyunca "seni öldüreceğim az kaldı bekle" yapardı. 9 tane çocuktan sopalı dayak yicem diye 1 hafta okuldan kaçıyorum. beni koruyacağı yerde gidip dayağını yiceksin lan hahaha yapıyor. gittim yedim dayağımı en azından. şimdi de gelmiş abim denilecek soysuz "bundan sonra tanıma beni" OJISDIOFGJIOSDFJG ULAN NE YARARIN DOKUNDU BUGÜNE KADAR 1-2 DAL SİGARADAN BAŞKA DÜDÜK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 biraz annenden bahsetsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 garbage olsa trolleyin, kişisel burası. madalyasız corciler konuşmasın. annemde seni kızı gibi seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Madalyasız corci ne lan sadjhgdskjhdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ayda 50 bin lira kazanan adamım 200 liranıza mı kaldım lan sizin diyip vurup kapıyı cıkmıyorsun aglıyorsun hala. bak adam degilsin demiyorum, cıkartıp 20k suratlarına vurmazsan adam degilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 yok, ver 20kyı vurayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Shean said: yok, ver 20kyı vurayım. http://forum.paticik.com/read.php?62,5383681,page=1#msg-5383681 işten mi atıldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bu topikte potansiyel var. yüklenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 buralar değerlenir mi diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 applev0dka said: Shean said: yok, ver 20kyı vurayım. http://forum.paticik.com/read.php?62,5383681,page=1#msg-5383681 işten mi atıldın ? atılmadım, istifa ettim bi kere taam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar