Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aile problemi

Shean

Öne çıkan mesajlar

evet beyler, daha önce açtığım başlıklardan ailemin ne kadar it, soysuz olduğunu bilen bilir. cidden, zaten ayrılacağım evden.

lise sonda olduğumuda biliyordur çoğu kez. paticiğin genç nesilindenim ehe.

herneyse, aslında o kadar üzüldüğüm bi' konu değil ama birine anlatmam gerekli ve fazla arkadaşım yok anlatabileceğim. anlatacaklarımda tınlamaz. babamın 200 lirası kaybolmuş. ilk başta bana "sen çaldın" ayağı yaptılar. sonra sevgilim eve girip çıktığı için "kız çaldı o zaman." dediler. sonra salonun ortasında benim tamamen uyuduğum gün salonun ortasında 200 lira bulmuşlar. bırakmışsın parayı. niye çalıp bırakıyorsun falan küfürler falan tehditler falan. üstelik, annem olacak deli kadın 2 tane lc waikiki taytı(sdfogjsdfo ya of ben bile gülüyorum ya) kayboldu diye kız çaldı dedi. ya sanki ben bilmiyorum türk kızındaki takıntıları. senin -lc waikiki- taytını niye çalsın ya? o kadar kilolu sanki anasını satayım. herneyse, olay böyle ve bu akşam çok güzel kavga çıkacak. zaten az önce abim olacak şerefsiz yazın beni 3 kere bıçakladığı yetmedi şimdi de sigarayla yumruk atmaya falan çalıştı. neden bu kadar deli bir ailedeyim? of.

birine anlatmam gerekiyordu. cevap yazılmasına gerek yok ya. sadece içimi dökmek istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

geldi şimdi annem. gelmiş "sen çaldın tabi." yapıyor. ULAN BEN NİYE ÇALAYIM 200 LİRAYI? LAN. BEN. NİYE. ÇALAYIM NİYE

ne ihtiyacım var 200 liraya? ihtiyacım olan herşeyi erteledim. bu yaşıma kadar harçlık almadım. paraya ilgim 0. elime 5 lira geçer kız arkadaşımla yarı yarıya yemek alırız lan. delirdim anasını satayım. o bıçaklanma olayında birşey yapmadım. annemin beni bıçaklaması olayında birşey yapmadım.

ya baksanıza şaka maka. annemin bıçaklama olayına bak. 5.sınıftayım, 3.sınıftaki kız kardeşim ödev yapmıyor diye sinirleniyor. ben soru sormaya gidiyorum "anne bu soru nasıl çözülcek yardım eder misin" diye gelip benim üstüme bıçakla yürüyor karnıma götürüyor karnımı elimle koruyorum elime giriyor bıçak ve hastaneye teyzemle gidiyorum annemle değil.

babam ayrı bi it. kumarbaz ve alkolik. geçen beyin damar tıkanıklığı geçirdi. 9.sınıfın ilk günü dayak yiyerek okula gittim. sırf uyımıyım diye salondaki koltukta yatar (evet odamı daha 2 gün önce alabildim) beni uyutmazdı. ben uyuduğumda da tam 1 sene boyunca "seni öldüreceğim az kaldı bekle" yapardı. 9 tane çocuktan sopalı dayak yicem diye 1 hafta okuldan kaçıyorum. beni koruyacağı yerde gidip dayağını yiceksin lan hahaha yapıyor. gittim yedim dayağımı en azından.

şimdi de gelmiş abim denilecek soysuz "bundan sonra tanıma beni" OJISDIOFGJIOSDFJG ULAN NE YARARIN DOKUNDU BUGÜNE KADAR 1-2 DAL SİGARADAN BAŞKA DÜDÜK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...