Dagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 BonePART Dagger karakedi Estel_Anorien Catscratch -Mandrake- BabacumMostors UrZa Disappear Kenderleme HellHound Raid3r EagleEye Death WindShade Aegean Bonecrusher[hline]Pepelek Saplar Birliği Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 anne niye buraya koydun rezil olduk[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ee 17 kişiyiz boru diil! böyle seçkin kişiler de saplığını ilan ettine göre diğerleri de bugün-yarın "SAPIM!" diyecektir.[hline]Pepelek Saplar Birliği Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ayy ben seckin mi oluyorum cok sagol ayol gel bakim ben geciyorum masa altina otur suraya ac bakiyim/// gayim ben dlfkalsdlfk[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 şımarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 benle fiz i de koy herif uyuyo kalkınca beni döwcek ama çaktırma euhea[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Höyytttttt abartmayın, tepeletmeyin kendinizi... said: WindShade, 09 Şubat 2003 07:56 tarihinde demiş ki: ayy ben seckin mi oluyorum cok sagol ayol gel bakim ben geciyorum masa altina otur suraya ac bakiyim/// gayim ben dlfkalsdlfk[hline]Hepsi Gercek...!!! [hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Sapim ulan sap var mI? Gururluyum mutluyum. En azindan 14 Subat karambolunde kimseye cicekler bocekler hediyeler almak zorunda diilim. Kendime gidip cd alicam. Ben kendimi seviyorum.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 *!sırıtır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ekle benide sapız, mutluyuz...[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Saplık sultanlıktır![hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. Her gün bir tık sağlığa iyi gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Sapım, öyleyse varım! hobaaa[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Ne mutlu sapım diyene![hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Hadi bakalım gençler börtü böcek boxer tanga almayın millete[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 okulda hergün en az iki kızla gördüğüm fizban nası sap anlamıyorum[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Sap bildirisi ve sap marşı yapmalıyız arkadaşlar... Sap kelimesinin anlamı yalnız olan değil, yalnız olduğu için gurur duyan demektir! Bu kelimenin anlamını eksik telaffuz edenler yalnızlığın zevklerini farkedememiş, yakına yalnız düşüp bize sığınacak olanlardır.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Orda, bir sap var uzakta O sap bizim sapımızdır .... sürer yada klasik şarkılar deil şöle şatafatlı bir melodi bulalım şöle hatta nu metal olsun 2 vokalist biri rap söyler dieri düz[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Dresquinin lafi: Yalnizlik en vefasiz arkadasimizdir. Unuttugunuz icin alinip darilmaz ama ona geri dondugunuz zaman size daha aci koyar gibisinden birseydi. Orjinalinin bulunup siteye konmasini talep ediyorum.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: fizban, 09 Şubat 2003 18:13 tarihinde demiş ki: said: Prawler, 09 Şubat 2003 13:56 tarihinde demiş ki: okulda hergün en az iki kızla gördüğüm fizban nası sap anlamıyorum ehe olur öle[hline]fighting for peace is like screwing for virginity ehueuh kızlar benim başımdan ayrılmıo ben de sapım :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 09 Şubat 2003 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Ulusal Saplar Düttürüsü (marşı) Sapların önde gidenleri Bir arada burada Birlikten bir güç doğar O gücü saplar anlar Sap geldim sap gidiyorum Mutluyum gururluyum Karıya kıza yedirmediğim paramla Gül gibi geçinip gidiyorum Ne hediye derdi Ne kendini beğendirme derdi Ne de buluşmalarda bekleme derdi Bunlarsız çok mutluyum Sap geldim sap gidiyorum Her 15 Şubat'ta Saplar gününü kutluyorum[hline][i]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 millet sokaklara spreyle SAP yazalımmı eylem olarak. NARO gibi. Düşünsenize bir sokakdan geçiyorsunuz ve sokakda anlı şanlı SAP yazısını görüyorsunuz ve yanlız olmadığınızı anlıyorsunuz. Sİzin gibi bir başka SAP daha buradan geçmiş. Bence yapabiliriz[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 sen darbeciydin değil mi :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Ehehe evet darbeci sap olmuşuz :-))))[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 BonePART Dagger karakedi Estel_Anorien Catscratch -Mandrake- BabacumMostors UrZa Disappear Kenderleme HellHound Raid3r EagleEye Death WindShade Aegean Bonecrusher Volfied Dralnu WaNTeD stirner fedaykin Souldrinker Odune Mortis Wolfshade wastiee Cristian costher fixmen Setroth Sly-One Demon_of_Hell 33 kişiyiz :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 sup ım[hline]barbie'nin apış-arası için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar