Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UFO Gerçeği

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Ne idüğü belirsiz şeyler

Bu yazıda U.F.O. fenomeninin ne olduğunu inceleyeceğiz. Önce U.F.O. ne demektir ona bakalım. U.F.O. gavurca "Undefined Fucking Objects" kelimelerinin baş harflerinden meydana gelmiştir. Türkçe anlamı ise "Koduğumun Uçan Şeyleri". Türkçesini kısaltırsak "K.U.Ş." Ama Türküede K.U.Ş. bildiğimiz kuş anlamına geldiğinden ve moda olmadığından biz gavurcasını, yani U.F.O.'yu kullanacağız. UFO adından da anlaşıldığı gibi ne idüğü belirsiz uçan şeyler demektir. Yani bişeyin UFO olabilmesi için once ucması ve ne idüğü belirsiz olması şarttır. Mesela uçaklar UFO değildir, çünkü ne oldukları bellidir. Bülent Ersoy da UFO değildir. Ne idüğü belirsiz olmasına rağmen uçamadığından UFO olamaz. Yani illaki ucacak ve ne olduğu belli olmayacak! Dünyada yapılan UFO ihbarlarının %95'nin kuş sürüsü, balon, uçak, bulut v.s. gibi normal şeylerdir. %5'lik kısım ise muammalarla doludur. Bizi de ilgilendiren iste bu %5lik kısımdır.

TANRILARIN ARABALARI:
UFOcuların kutsal kitaplarından biri. Erik Von Daniken adında bir uyanık tarafından yazılmıştır. Bu kitapta Erik Von Daniken (ona kısaca Erik diyebiliriz) çok eski zamanlardan beri uzaylıların dünyaya geldiğini arkeolojik buluntularla ispat etmeye çalışmaktadır. Mesela Mısırdaki piramitleri uzaylılar yapmıştır. Sadece piramitler değil Cin Seddi, Maya ve Inka şehirleri, And dağlarının tepesindeki devasa resimler, İngilteredeki Stonehenge (Peri Bacaları, Pamukkaledeki Travestiler (bazıları traventen de der), v.s. v.s. Bunların hepsini uzaylılar yapmışlardır. Uzaylıların başka işi gücü olmadığından dünyaya gelip taştan topraktan şeyler yapmaktadırlar. Şimdi Eriğin iddialarını ayrıntılı biçimde inceleyelim:

Piramitlerden Örnekler
Eriğin İddiası: Mısır piramitleri milyonlarca taş bloğun üst üste konmasıyla yapılmışlardır. Bu kadar taşı düzgünce kesip piramit yapmak insanların işi olamaz. Uzaylılar bu taşları laserle kesmişler ve üstüste dizmişlerdir.
Doğrusu: Eğer piramitleri Eriğin iddia ettiği gibi uzaylılar yapmış olsaydı, piramitin inşaati birkaç hafta ancak sürerdi, fakat ortalama 30 yıl sürmıştür. Demek ki uzaylılar çalışmak yerine dötlerini devirip yatmışlardır. Oysa bu taşları binlerce amele çok uzaklarındaki taşocaklarından anaları ağlayarak çıkarmış, yontmuş, taşımış ve üstüste koymuşlardır.

Eriğin İddiası: Piramitlerin taban alanının yüksekliğiyle toplamının 120.000.000'la çarpımı dünyanın güneşle olan uzaklığını vermektedir. Bunu o zamanın adamları nereden bilecek? Bunu ancak uzaylılar bilir.
Doğrusu: Ulaşmak istediğiniz bir sayıya çeşitli denklemler kullanarak ulaşabilirsiniz. Mesela Bülent Mersoyun'un dötünün yarıçapının karesinin memelerinin yüksekliğine bölümünün 100.000.000'la çarpımı da dünyayla güneş arasındaki mesafeyi verir. Bülent'in dötünü de mi uzaylılar yapti?

Eriğin Iddiası: Maya, Aztek, İnka gibi eski Amerikan medeniyetlerini uzaylılar kurmuşlardır. Onların da binaları piramit şeklindedir. Sirius yıldızını da biliyorlardı. Bunlar çok mükemmel takvimler yapmışlardı. Ve muazzam bir medeniyet kurmuşlardı. Uzaylılar yardım etmese NAH yaparlardı.
Doğrusu: Uzaylılarda piramit saplantısı var herhalde. O piramitlerde rahipleri tanrılara binlerce insanı kurban ediyolardı. Sirius yıldızını tabii biliyorlardi, çünkü göğe bakan herkes bilebilir (Sirius nedense UFOcuların en sevdiği yıldizdır, nerden öğrendilerse). Tarım toplumu olduklarından iyi bir takvim geliştirmişlerdi. Eski Amerikan medeniyetleri çok gelişmiş oldukları halde tekerleği bilmiyorladı. Demek ki uzaylılar da bilmiyordu. Ama uzay gemileri tekerlek şeklinde. Allah Allah!

Erigin İddiasi: And dağlarının tepesinde bulunan Nazka'daki devasa kertenkele, kuş, yılan resimleri uzaylıların yollarını bulabilmeleri için yapılmış şekillerdir. Bunlar yerden bakıldığında hiçbir anlamı yoktur. Bunların tadına varmak için havadan bakmak lazımdır. İnsanlar böyle şeyleri niye yapsınlar ki, böyle salak şeyleri ancak uzaylılar yapar.
Dogrusu: Uzaylıların radarı falan yok herhalde. Koskoca uzayda nasıl dolaşıyorlar da, dünyada kayboluyorlar. Bu resimlerin niye yapıldığını arkeologlar hala araştırıyorlar. Bulana bizden bir adet kesmeşeker.

Eriğin İddiası: Mağaralardaki ve tapınaklardaki astronot ve uzay gemisi resimleri ilkel insanların uzaylıları gördüğünün en kesin kanıtıdır.
Dogrusu: Bu resimler her anlama gelebilecek resimlerdir. Mesela mağara duvarındaki kocakafalı adam resmi astrontu temsil etmektedir. Buna sebep çizenin beceriksizliği degil uzaylılarin dünyaya gelmeleridir. Yine tapınaklardaki kargacık-burgacık adam resimleri de uzay gemisine binmiş uzaylı resimleridir. Resimlere dikkatli bakınca adamın uzay gemisine değil tombul bir hatuna binmiş olduğu gorülür.

Eriğin İddiasi: İnsanları uzaylılar imal etmişlerdir. Uzaylılar maymunları genetik işlemlerden geçirerek insan haline getirmişlerdir. İnsanlar aslında uzaydan gelenlerin torunlarıdır. İnsanlar gerizekalı yaratıklarken onların genlerini değiştirerek evrimlerini hızlandırmış ve modern insanı yaratmış
Sosyal ağlarda paylaş

1 yıl kadar önce de yazılmıştı, halen komik değil.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ben o kitabı okumadım etmedim ancak şu piramitler hakkında oldukça ilginç şeyler mevcut.

mesela bi firavun için yapılan anıt mezara yılda iki kere sadece güneş giriyormus. biri adamın dogdugu biri de tahta cıktıgı günmüydü neydi. yani epey ciddi hesaplamalar gereken bi iş onu yapmak:)

ayrıca piramitlerin yapıldıgı taşların o cografyada bulunmayacagı bilimsel olarak kabul edilmiş. taşlar nilin diger tarafından getiriliomus. yalnız daha 2-3 yıl öncesine kadar mı kaldırılamayan bi taş vardı orda. 120.000 ton agırlıgında tek bir gövdeden oluşan taş. hesap edin günümüz teknolojisi bile kaldıramıyordu:) en sonunda kaldırıldı ve altından gene bi mezar türü bişiler cıkmıstı. yani o taşı nasıl taşımışlar bilemicem:) nilin diger tarafından getirilmemiş olsa bile, inşa ederken bile oynatmaları gerekir ki o tası, epey kasış bişi :)

[Bu mesaj CEDAY tarafından 12 Ocak 2003 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

-abi sizin şu şey vardı neydi adı unuttum onla bi şu taşı şey etseniz çok büyük yahu hadi abi köpeen oliim
-tamam ulan ama bak bu sefer son
Xvh526xc, xvh527xc çalıştırın magnetron x-2051 i
-emredersiniz
-ulan bir daha gelmiyeceğim buraya ne tembel adamlarsınız be herşeyi bize yaptırmaya çalışıyorsunuz.böyle giderse bundan 5 bin yıl sonra anca roket yaparsınız
-ha ne dedin abi roket mi ? o nedir abi ? ben sana papirüs veriyim o da iyidir bak yeni yaptı bizim Titses...

:)[hline]project dogwaflle
Sosyal ağlarda paylaş

Piramitler zaten sekil olarakda bircok ilgincligi icinde tasiyorlarmis. Ornegin karton mukavva kutusundan yapilmis bir piramidin tam agirlik merkezine bir parca et koyarsaniz bozulma omrunu uzatirmissiniz. Bunu da nereden duydugumu hatirlamiyorum. Buyuk bir olasilikla Univ. 1. sinif ingilizce odevi sirasinda yaptigim bir arastirmada. Konusu piramitler idi.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bi yerde sütü hiç mayalamadan piramit içinde yoğurt olduğunu duymuştum.[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
Valla ufolara, dünyaya gelen uzaylılara falan inanmıyorum ama eğer varlarsa amaçları bizim kafamızı karıştırıp birbirimize düşürmekti herhalde, orda burda gözüküp sebepsiz yere yapılar, resimler, heykeller yapıp çelişki yaratmışlar çok da başarılı olmuşlar bu amaçlarında hala aynı şeyler tartışılıyor, her seferinde cevabı verilmesine rağmen.[hline]Est solarus oth mithas!
Sosyal ağlarda paylaş

Uzaylıların var olduğu kesin.
Asıl bana enteresan gelen şey ise insanlığın sadece 600.000 yıllık bir geçmişini bilmemiz.

insan oğlu bu dünyada 3 milyon yıldır kadar yaşadığı bir gerçek.
peki o koskoca 2.4 milyon yılda neler yaptı.

bence o kadar çok şey yaptıki sonunda felaketi getirdi herşey yok oldu. sonra herşey en baştan başladı taş devri / cilalı taş devri falan filan.

çünkü biz 600.000 senede bu kadar çok şey yaptıysak 2.4 milyon yılda neler yapmıştır ipnalar.

Düşünmek güzel şey aslında..
Hayal etmek.. sadece istediğini ..[hline]
[b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.|
Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Insan oğlunun 3 milyon yıldır bu dünyada yaşadığını biliyoruz ama sadece 600.000 yılında ne yaptıklarını anlıyabildik/bulabildik.

ama 3 milyon yıldır bu dünyadalar bu kanıtlanmış birşey üç gün önceki taqrih dersinde uykum kaçtığın 5dk masal için dinlemiştim[hline][b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.|
Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...