di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Hic bisey olmaz. http://www.finextra.com/news/fullstory.aspx?newsitemid=26364 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 jacabo said: tim miydi fb de millete gaz veren Yaziyorum ara sira alin ayin kenara bir iki tane, zengin olursunuz 2-3 seneye diye de dinlemiyo kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 dün gaza gelip ltc alcaktım almadım gerçi ben alsam 1$ a düşerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 325 den gelenler 520 den gitti godbless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 oha zengin olmuşum 3 ltc vardı 5 dolara çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 satsatsatsatsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 la bingildak,hiç ümidi kesmicen dimi? Bu nasıl bir btc sevgisidir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Btcturk kullandım bir sorunu şimdilik yok. cloud mininge başladım tam gaz .Gec ama temiz oldu. Evde fazladan fan sesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Abi sorsan biz söylerdik btcturk'ü. Burdaki herkes parayı ordan yaptı yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=pF7HxLCFMeY paypal ekliyor entegrasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 0.0009 ve 0.0020 aralıgıdan ortalama ile 2th/s aldım bugun cex.io da .Cloud mininge tam gaz devam ediyorum kazancım iyi gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Cloud kazandiriyo mu cidden ya? Kazandiriyosa ben de gireyim. 2th/s ile ne uretiyosun mesela gunde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ohh birikenleri paypaldan çıkartırım artık bir çakılma daha olursa 780ti ı çıkartmış oluyorum kekekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 di said: Cloud kazandiriyo mu cidden ya? Kazandiriyosa ben de gireyim. 2th/s ile ne uretiyosun mesela gunde ? Bugün aldım bakayım bir gelsin :P sonra yazarım ne kazanacam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Ben AWS kullanıyorum dönem dönem ama artık ancak 100$ kredi çeklerinden bulursam, yoksa verdiğin paranın yarısını bile çıkartamıyorsun, eğer benim bildiklerim haricinde bir coin kazmıyorsan :-) Hele ki Bitcoin'in bu fiyatlarıyla mining'de yatırımını amorti etmek bile imkansız gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Sanırım 2ths ayda 170 dolar getiriyor cexio da yanılmışda olabilirim. belli olmaz şu ana kadarki ortalama o yönde nasıl devam eder bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 cloud'cular maintenance fee'yi kesince aglamayın sonra ama kazanamadım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 beyler feci düşüyoruz fareler şu taraftadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Tatil olmasa BTCTurk'e para yatıracaktım da, bakalım haftaya kadar yükselecek mi tekrar. Bu esnada elden satmak isteyen olursa takasaşalım farelerle :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 300$ altini gordu. Boylece yaptgim butun karlari sifirlayacak serecede zarar etmis oldum. Fml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 yine ölücü alışı yapmışım hahahaha bu sefer toplayabilecek mi bakalım yoksa 200 ler altına mı gidecek 350 dibin dibi diye yazmışım gelirse diye, 296 görmüş çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 doğrusu iyi olmuş ya, zaten yeni gpu için çıkarıcaktım parayı 350 çok kötü bir buy değil. en son 520'den satmışım. böylelikle btc hikayemin sonuna gelmiş oldum. 200 dolarla girmiştim btc'e ltc'den sonra 1000 dolara yakın çıktım das. btc-turk'e attım btcleri onay sayısı 1 diyor ama bakiyeye düşmedi daha btcler, kaç onay alması gerekiyor bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 bingildak said: doğrusu iyi olmuş ya, zaten yeni gpu için çıkarıcaktım parayı 350 çok kötü bir buy değil. en son 520'den satmışım. böylelikle btc hikayemin sonuna gelmiş oldum. 200 dolarla girmiştim btc'e ltc'den sonra 1000 dolara yakın çıktım das. btc-turk'e attım btcleri onay sayısı 1 diyor ama bakiyeye düşmedi daha btcler, kaç onay alması gerekiyor bunun?pm kutun dolu. Kactan satcan eheu ben alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 bitcoin 200 e geri gelirmi ? yoksa buralar almak icin uygunmu ? bir ton [DGB] DigiByte coin im oldu ve ne işe yarar bilmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 900'a koydum abi btcturk'te satışa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar