ersagun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 LTC artık ASIC'ler ile de mine edilmeye başladığı için arz çok arttı, dolayısıyla fiyatın eski seviyelere çıkması zor. Ek olarak LTC sadece adı olan bir coin, en ufak bir avantajı yok diğer coinlere kıyasla. O yüzden uzun vadede değer kaybedeceği aşikar. Bence uzak durmakta fayda var. Tüm parayı NXT'te tutuyorum ben (bir türlü elimden çıkartamadığım NMC hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mayhem said: btc 630-680 kadar çıkıp tekrar 400-460 seviyesine inecek. ona göre çıkışınızı belirleyin. demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 bitcoini alıp satabildiginiz bir site varmı Türkiye den ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Www.btcturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 fizban said: ben yuklu miktarda btc oldugu icin riske girmeyip sattim valla. son 1 hafta icinde yeterince kar etmistim. tekrar bi alim firsati kovalarim artik. 350'den ver alim emirlerini dursun oyle. 25-30 gun icinde alirsin bence o fiyattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 350 den alım yapabilmeniz icin cinde devrim falan olması lazım, yada bitcoin dup vs baska bahara erteleyin 350 fikrini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Temmuz ortasi konusalim bunu. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 en güvenli ve en az masrafla , btc leri nasıl usd'ye çevirip paypal hesabımıza alabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 btcturkten direk cash çek hesaba diicem sonra cevap gelicek cenevrede, new yorkta yaşıyorum diye göt olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 iyide bu siteye nasıl güveniyorsunuz ? aldınızmı size nasıl bitcoin geciyor kimin hesabında saklanıyor bu ? eger bu iste kendi hesabında saklıyorsa .Cekip gitseler ne olucak ? biraz işleyişi anlatırmısınız ? Bunun güvenli bir yolu yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 5 topik konuşuldu bunlar. ilk başlıklara bakarsan belki işine yaricak şeyler bulursun ama özetle güven 0. bkz mtgox ama btcturk'le çalıştım ben çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 burada batan sağlam batıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 cevap icin teşekkürler @xaty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Bu hala mevcut yerinde duruyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Ben de hiç çekmedim BTCturk'ten ama olumsuz bir yorum duymadım bugüne kadar. Güvenilir bir firma yani. Onun dışında Paypal ödeyen aşağıdaki site var, rezervi olduğu sürece takas yapabilirsin, güvenilir. https://www.alfacashier.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Ben Btcturk'ten çok çektim. Havale ediyorsun 1 gün sonra hesabında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 bazen ayni gun de geliyor. toplam islem hacmim belki 300-400 btc olmustur bir sorun yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 http://i.imgur.com/ajmNEzl.jpg Bi an heyecanlandim ama gecti sonra. Sitede nw yaziyosa burda da o yaziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Hayırdır hacı, Mt.Gox mu dava etmiştin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Yok. Yasa geregi tum creditor'lara gonderiyorlar iste ne oluyo ne bitiyo diye de creditor'lar icin odeme nasil olacak ya da creditor'lar odeme alabiecek mi sorulari cevapsiz hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Biri, birileri, whale artik ne denirse, bir anda 140K Litecoin dump'ladi. 2.2 dolara kadar dusup 8 e geri cikti Litecoin. https://bitcoinwisdom.com/markets/btce/ltcusd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 BTC-E redeem code satacak kimse var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 di said: BTC-E redeem code satacak kimse var mi ? redeem code mantığını bilmiyorum ama BTC var şu anda btc-e'de. alıp sana mı vereyim misal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 ayı : 2013 / 32 25 Kasım 2013 Son dönemde bazı basın yayın kuruluşlarında ve internette “Bitcoin” hakkında çeşitli haberlerin çıktığı görülmektedir. Bilindiği üzere, 6493 sayılı “Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun” (Kanun) 27.06.2013 tarih ve 28690 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Kanunun Geçici 1 inci maddesine göre bu Kanunda öngörülen yönetmelikler Kanunun yayımı tarihinden itibaren bir yıl içinde hazırlanarak yürürlüğe konulacaktır. Kanunun Geçici 2 nci maddesine göre ise Kanunun yürürlüğe girdiği tarih itibari ile ödeme hizmetleri sunan ya da elektronik para ihraç eden ve bu Kanun kapsamında ihdas edilen ödeme veya elektronik para kuruluşu kategorisine dahil edilebilecek olan kuruluşlar Kurumumuzca çıkarılacak ilgili yönetmeliklerin yayımı tarihinden başlayarak bir yıl içinde Kurumumuza başvurarak gerekli izinleri almak ve uygulamalarını bu düzenlemelerde yer alan hükümlere uygun hale getirmek zorundadır. Herhangi bir resmi ya da özel kuruluş tarafından ihraç edilmeyen ve karşılığı için güvence verilmeyen bir sanal para birimi olarak bilinen Bitcoin, mevcut yapısı ve işleyişi itibarıyla Kanun kapsamında elektronik para olarak değerlendirilmemekte, bu nedenle de söz konusu Kanun çerçevesinde gözetim ve denetimi mümkün görülmemektedir. Diğer taraftan, Bitcoin ve benzeri sanal paralar ile gerçekleştirilen işlemlerde tarafların kimliklerinin bilinmemesi, söz konusu sanal paraların yasadışı faaliyetlerde kullanılması için uygun bir ortam yaratmaktadır. Ayrıca Bitcoin, piyasa değerinin aşırı oynak olabilmesi, dijital cüzdanların çalınabilmesi, kaybolabilmesi veya sahiplerinin bilgileri dışında usulsüz olarak kullanılabilmesi gibi risklerin yanı sıra yapılan işlemlerin geri döndürülemez olmasından dolayı operasyonel hatalardan ya da kötü niyetli satıcıların suistimalinden kaynaklı risklere de açıktır. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına, yukarıda belirtilen hususların duyurulmasında ve bu çerçevede Bitcoin ve benzeri sanal paraların barındırdığı muhtemel risklerin kamuoyuna hatırlatılmasında fayda mülahaza edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. BDDK – Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 şu ülkede bitcoin kullanan takip eden kesim bu kamu kuruluşuna 4 yıllık iktisat eğitimi verir. oynak = stabil olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar