Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 http://cdn.techinasia.com/wp-content/uploads/2013/12/Asia%E2%80%99s-richest-man-just-invested-in-a-startup-that%E2%80%99s-like-PayPal-for-Bitcoin-350x350.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sen hani cikmistin la adsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 first page bu topicte bitcoin hazin sonuna ulaşacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ltc 30 u devirsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 No DUMP pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 no dump only pump baby http://static.fjcdn.com/gifs/No+tears+only+dreams+now..+woop+woop_c868d7_4547977.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 hareket var baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bingildak evet 36ya yaklasiyoruz abicim, hazirlan dsf 29u zorluyo lan ltc suan keske cikmasaymisim cuma ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 32 den önce durursa adam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ohhhhhhhhhhhşşş çorba parası geldi ben çıktım hepinize afiyet olsun beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 LTC AKIYOR LTC/BTC'de aktı çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 6 saatte %10 uzeri artis sadece ltc/btc'de. crash yakindir yine, cikin bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 35 dkdır dinliyorum LTC hiç durmadı hep arttı hadi arkadaşlar hep beraber dinliyoruz http://www.youtube.com/watch?v=KMFOVSWn0mI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abi 32'e falan gelse okutucam artık o kadar nefret ettim doğrusu 30 dan bile versem para kazanıyorum da yani bu kadar hafta bekledim en azından şöyle biraz para kazanayım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bu arada 30'dan gelse kazanicam diyosunuz da, parayi nasi cekeceksiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 mtgox ltc açtı diyola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 nerden okutcaz derken btcturk var koinim var? fizban başka bişey mi biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 çekmiycem abi ben parayı 770 dolar sokmuşum totalde gtx 780ti alana kadar o para orada (ana parayla değil tabii karıyla adsasd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 btcturk'ten cekecekseniz onemli olan ltc'nin degil, ltc/btc kurunun ve btcturk'teki btc'nin yukselmesi. 30$'a geldi diyip de ona gore hesaplar yapmayin sakin. 0.032'leri gorup dusermis gibi geliyo bana. ben altcoinlerden yeterince kardan zarar ettim, bulasmayacagim artik pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bende ltc'den çıkınca btc'e dönücem abi zaten çok saçmaladı son zamanlarda sinirimi bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 btc-e den para çekmek için en karlısı şu an code satmak. 1-2 saat önce hsap yapmıştım 100 dolarlık btc alıp, btcturke yollayıp oradan satıp para çekseniz 195 liramı ne, 5 lira kesinti 190. 219 neresi 190 neresi. en temizi btc-e ye para yollamak isteyen birisini bulun. hacı bana 100 dolar eft geç 100 dolarlık kod yollayım diyin. hem o komisyonsuz para soksun hem de siz zararsız para çıkarmış olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 31.30 u kırdı ya lan YÜRÜ BE KIZIM 36 DA BEKLER BABA ASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 btc-e'ye kim niye para yollamak istesin ki? insanlar btcturk kullanarak daha ucuza yollayabilirler sonucta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ha evet doğru artık ona döndü olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bingildak said: 31.30 u kırdı ya lan YÜRÜ BE KIZIM 36 DA BEKLER BABA ASDASD 36dan soınra düşcekmi diyosun asldja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar