Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Bundan birkaç ay önceye kadar instagrama eklediğim taglarla saniyesinde 40-50 like alırdım. Son patchden sonra aynı taglarla artık like filan gelmiyor bir yerde hata mı yapıyorum? Syg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 gelen like'lardan para mı kazanıyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Hayır yanlış birşey mi yapıyorum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Birkaç aydır dandik fotoğraflar çekiyosun demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ahahsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 git köfte'nin pilavın fotoğrafını çek koy işte gelir 15 20 like Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ben pek popi tag eklemiyorum ama dün kitap diye attım bi tane 11 kişi mi ne beğendi :v bence piyasa durgun bu aralar. yoksa kitabın ekmeği yenmeyecek de neyin ekmeği yencek. belki umut'çuğumun karikatürlerindeki gibi menemen falan meşhurdur bu aralar. emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abi nolur yapmayın şöyle şeyler ya gidin gerçek otuz bir çekin ne gerek var nolursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yani kitap'a kitap dersin de yok instagood yok şu bu o anlamsız 10 satır tag dolduruyolar facebook'ta falan çıkıyor karşıma kusasım geliyor bende de böyle bir gariplik var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Duvarlı kedili olanlardan koy like tavan yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 valla adam bugattisinde foto paylaşsa 1-2 kişi beğenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yav said: yani kitap'a kitap dersin de yok instagood yok şu bu o anlamsız 10 satır tag dolduruyolar facebook'ta falan çıkıyor karşıma kusasım geliyor bende de böyle bir gariplik var işte. Aynen. Bi de onu otomatik yapan bi program var galiba kız fikirtepede foto çekilmiş altında #kiev #paris #eiffel falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar