Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ben de yengeçim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 tuttum mu bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yildiz haritani cikariyorum ridvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 one nasil oğlak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 cerebralis said: ben de yeğlerdim,bisürü bisürü son parkur maceralarımı falan anlatırdım ama yine söylüyorum foto seçimin yanlış olmuş:D parkura heveslendiydim nasıl öğrendin panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 jacabo said: yildiz haritani cikariyorum ridvan hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 öğrenmedim henüz de denedim =) disiplinlerarası zorluk yaşamadım diil ama yapmak istiyosan da süper tavsiye derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Theridone said: jacabo said: yildiz haritani cikariyorum ridvan hadi bakalim dogum tarihin yer saat anne kizlik soyadi aliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ben istanbul da değilim. duydum acrorun ı falan güzel gelişiyor valla parkur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 o zaman youtubedan tutorial izle baya çünkü hareketlerin çok ince detayları var sakatlama kendini=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 jacabo said: dogum tarihin yer saat anne kizlik soyadi aliyim oha çok uzun lan bunlar. ben direk götü yolliyim sana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 olum şu hatunu kaçırmışınız.yapmayın yüklenmeyin bağyanlara bu kaçırılır mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bu kim lan? kim kaçırdı bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 o benim fakeimdi lan sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Theridone said: jacabo said: dogum tarihin yer saat anne kizlik soyadi aliyim oha çok uzun lan bunlar. ben direk götü yolliyim sana ? o anne kizlik soyadi gelecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Soris said: 4-5 ay boşta kaldığımda yazılmayı düşündüm ben awarosa. Salonda squat rack bile yok. evet kızlar güzeldi o ayrı ama öncelik ağırlık çalışabilmekte benim için. birde hocalarının çok agresif bir steroid pazarlama politikası var 5 para etmez leş bir yer orası. 18 yaşından küçük çocuklara kür dayadıklarını arkadaşım söylüyordu bende gözümle gördüm yani. Lifegym de gidici gibi zaten. Adam gibi salon yok kodumun şehrinde. var , buda dogru ama baya güzel yer , crossfit salonu var oraya gitsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 diaboliq said: olum şu hatunu kaçırmışınız.yapmayın yüklenmeyin bağyanlara bu kaçırılır mı ya ben biliyom onu,aşağı taraf çok kötü. ölçüleri 90-130-150. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 smith machine den bahsetmiyorum. normal rack koydularsa bilemem geçen yaz yoktu çünkü. hatta mal trainer ın biri sen sporcumusun ki ne yapıcaksın rack i demişti salak ya haha osmanın salonu diyorsan onun salona hiç gitmedim faceden görüyorum bir kere de kl8 beklerken durakta muhabbet etmiştim çok iyi bir adam. salona davet etti de gitmediydim. zaten askere gidecem ya yakın zaman içinde üyeliğimde devam ediyor dönünce giderim belki ama bana çok uzak. Yinede güzel bir kitle oluşturduğu belli salonunda. Bizim evin yakınına da açıldı bir tane crossfit olduğunu iddia eden salon. iki işletmeci de sertifikalı değil. dolayısıyla 2 side offical crossfit box değil. level 1 almak hiç de zor değil ingilizce eksikleri oldukları için cesaret edemiyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 konuyu bozucam şimdi 2 dk bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 topic gg bozmyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Kitleme mod sakin haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 SeaGle said: Baba kürt anne laz herhalde. sofkasokf altıma sıçtım gülmekten askfakso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 jacabo said: Theridone said: jacabo said: dogum tarihin yer saat anne kizlik soyadi aliyim oha çok uzun lan bunlar. ben direk götü yolliyim sana ? o anne kizlik soyadi gelecek! Abi adamin annesini niye karistiriyosun simdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 KuddusiMavra said: diaboliq said: olum şu hatunu kaçırmışınız.yapmayın yüklenmeyin bağyanlara bu kaçırılır mı ya ben biliyom onu,aşağı taraf çok kötü. ölçüleri 90-130-150. B)- hanıma link vericem hep bu mesajları, kesicek asacak duvara haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 hanımları bilmem ama ben 1 ay lık sakatlıktan sonra ağırlığa başlıyom bugün tekrar. Yürüyerek gideyim salona 4 km yol hem antrenmana odaklanmam kolay olur. HADİ BEYLER İYİ FORUMLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar