Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bizim kızlarımız neden spor yapmıyor ya

barbu

Öne çıkan mesajlar

Soris said:

4-5 ay boşta kaldığımda yazılmayı düşündüm ben awarosa. Salonda squat rack bile yok. evet kızlar güzeldi o ayrı ama öncelik ağırlık çalışabilmekte benim için. birde hocalarının çok agresif bir steroid pazarlama politikası var 5 para etmez leş bir yer orası. 18 yaşından küçük çocuklara kür dayadıklarını arkadaşım söylüyordu bende gözümle gördüm yani.
Lifegym de gidici gibi zaten. Adam gibi salon yok kodumun şehrinde.

var , buda dogru ama baya güzel yer , crossfit salonu var oraya gitsene
Sosyal ağlarda paylaş

smith machine den bahsetmiyorum. normal rack koydularsa bilemem geçen yaz yoktu çünkü. hatta mal trainer ın biri sen sporcumusun ki ne yapıcaksın rack i demişti salak ya haha

osmanın salonu diyorsan onun salona hiç gitmedim faceden görüyorum bir kere de kl8 beklerken durakta muhabbet etmiştim çok iyi bir adam. salona davet etti de gitmediydim. zaten askere gidecem ya yakın zaman içinde üyeliğimde devam ediyor dönünce giderim belki ama bana çok uzak. Yinede güzel bir kitle oluşturduğu belli salonunda. Bizim evin yakınına da açıldı bir tane crossfit olduğunu iddia eden salon. iki işletmeci de sertifikalı değil. dolayısıyla 2 side offical crossfit box değil. level 1 almak hiç de zor değil ingilizce eksikleri oldukları için cesaret edemiyorlar sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...