Mithat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Skyfire said: ihbar etsen bişi değişmicek boşuna kasma bence yo abi şu aralar çok ciddiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ihbar et bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mithat said: Hakkıdır değildir konularına girmicem , sonuçta bu devirde iş bulmuşsun , daha iyisi varsa oraya git , yok daha iyisi diyosan otur çalış bence adamın yaptığında sıkıntı yok , adamda şirketi yürütmeye çalışıyo orada. İki rakip firma düşün biri bu işi yapıyor.Diğeri dürüst çalışıyor.1.si maliyetleri bu yolla kıstığından haksız rekabet oluyor.2. firmayı dürüst çalıştığı için cezalandırmış oluyorsun haa tabi bu seferde Çin'den bir firma bu iki dürüst çalışan firmayı da batırabilir tabi Ben bööle düşünüyorum da pek anlamam tabi finanstır.....falan filan konuda çalışmış birileri varsa açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Aluriel said: Mithat said: Hakkıdır değildir konularına girmicem , sonuçta bu devirde iş bulmuşsun , daha iyisi varsa oraya git , yok daha iyisi diyosan otur çalış bence adamın yaptığında sıkıntı yok , adamda şirketi yürütmeye çalışıyo orada. He gelelim bişi olur mu sorusuna , yarın bigün bi işe girerken illa bu adamı aramazlar , verirsin bir numara 'patron vardı ama pek tanımaz beni , bu müdürümün numarası onunla çalışıyodum hergün' diye , verirsin babanın falan numarasını ya da başkasının , ben daha önce bir keresinde denemiştim işe yaramıştı yemişlerdi harbiden :D bu neyin kafası ya üçüncü dünya ülkesinin yetersiz bireyinin şark kurnazı kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Lan troll cevap yazmışım herkeste atlamış oğlum manyak mısınız azıcık şurada yazdıklarımı bilen 39.2 derece ateşle günde 13 saat çalıştırılan biri olduğumu bilir , patronunu al at polisin önüne 'bu adam hem gezi parkı destekçisi hem izmirli hem ateist' falan de geberene kadar dövsünler ondan sonra 'he bi de sigorta işi vardı' de aradan o da çıksın. Bi de inanıp yazmış hepsi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Çalışma ve sosyal güvenliğe bi dilekçe ; aynı hafta geliğ kan alırlar. Tonla ceza yer, eksiklerinizi de alırsınız. İhbar eden de gizli kalır. Yamana atma, ver dilekçeyi. Tecrübeyle sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Selam, +1 Adam sigortayı düşük yatırarak hem vergi kaçırıyor, hem de senin ileride alacağın emekli maaşından çalışıyor. Bu biraz da bizde net maaşın konuşulmasından kaynaklanıyor. Kimse kendi adına öneden vergi ve sigorta tutarını umursamıyor. Sonra da 'adam İETT'den emekli olmuş 2bin TL maaş alıyor yaaa' geyikleri dönüyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 tabi ki şikayet et. yasayla verilmiş hak lan bu. ispat için banka hesabına maaş olarak gelen bedeller ile sgk hizmet dökümündeki maaş tutarı kısmını karşılaştıran iki belge versen yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Eğer başından kabul ettiysen bu durumu şikayet etmen etik olarak doğru değil. Başından kabul etmediysen şikayet edebilirsin. Durum bu kadar basit. Başından sözlü bir anlaşma yapip tamam ben kabul ediyorum diyipte şikayet etmen ilginç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Şikayet et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Etikligi konusunu bilmem de anonim olarak sikayet ettim hak istemiyorum bi inceleyin dedim. Bastan nie asgari sigortayi kabul ediyim maasim neyse sigortam odur para kazandiriyoruz sanki hayrina calistirio beni. Zaten muhtemelen bisey olmaz dusunmustur boyle bi durumu ona gore onlrm almistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 monoscope said: Etikligi konusunu bilmem de anonim olarak sikayet ettim hak istemiyorum bi inceleyin dedim. Bastan nie asgari sigortayi kabul ediyim maasim neyse sigortam odur para kazandiriyoruz sanki hayrina calistirio beni. Zaten muhtemelen bisey olmaz dusunmustur boyle bi durumu ona gore onlrm almistir. Olm neden askere gitmeyi bekledin madem hak hukuk bu kadar zaman çalıştın problem olmadı sgk nı 1 ay once kesip sana vermediği için mi sıkıntı oldu? Bunu merak ediyorum 350 tl lik adam olmayın ya başından büyük oynayın yada sonsuza kadar küçük kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 seque sigortasiz calistiriyo beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 350tl lik adamlık ile ne ilgisi var. 1 tl de olsa o benim hakkım ve o 1 tl üstünde tasarrfuk hakkı bana ait, kavas işverene değil. Esas kavas işverenler 350 tl nin peşinde düşüp 350TL için 3 kağıt yapıyorlar. Tabi özel sektör genelleme yapacak kadar çok örneği olduğu için alayı vampir. Şikayet etmek ile iyi yapmışsın uğraşsın şimdi. Bu sürü çünkü ancak böyle yola gelecek ceza yiye yiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ihbar edersin, müfettiş gelir şirketteki birkaç kişiyle sorar. sorduğu kişilerin götü yemeyip "biz asgari ücret alıyoruz" derse (ki işten çıkarılma riski var) bi bok olmaz. yaşandı, tecrübe edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 abi sigorta asgariden yatar yani. onu hemen hemen butun şirketler yapıyo zaten. mudur falan olursan biraz yukseltiyolar. dangalaklık şu ki, emekli maaşı için tavan limit var, yani senin maaşın 10k olsa, 6k devlete sigorta yatırsalar, 50 sene sonra alacağın emekli aylığı max 1500 lira mı ne. o yuzden asgari sigorta mantıklı, üzerini de prim olarak gösteriyolardır elden verip. ha ama bankaya direk 2.500 yatırıp , sigortan 1500 gözüküyosa, işte orada sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Kontrole gelen müfettişin elinde banka hesabını kontrol. Hepsi yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Adam gibi şirketlerde sigorta asgariden fln yatmaz, ne alıyorsan onun zerinden yatar. Her ay bordron verilir zaten, görürsün. Devlete az vergi vermek + emekli maaşından yemek + bahsedildiği gibi kredi ihtiyacı olduğunda istediğin miktarı alamamak. Ultra zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Sequo said: monoscope said: Etikligi konusunu bilmem de anonim olarak sikayet ettim hak istemiyorum bi inceleyin dedim. Bastan nie asgari sigortayi kabul ediyim maasim neyse sigortam odur para kazandiriyoruz sanki hayrina calistirio beni. Zaten muhtemelen bisey olmaz dusunmustur boyle bi durumu ona gore onlrm almistir. Olm neden askere gitmeyi bekledin madem hak hukuk bu kadar zaman çalıştın problem olmadı sgk nı 1 ay once kesip sana vermediği için mi sıkıntı oldu? Bunu merak ediyorum 350 tl lik adam olmayın ya başından büyük oynayın yada sonsuza kadar küçük kalın. şikayetimi kişisel bilgilerimi gizli tutmaları yönünde yaptım, hiçbir hakkımı geri istemedim çünkü muhattap olmak istemiyorum çünkü 350 lira? için değmez. sadece bazılarının işletme sahibi olup 350tl'lik? adam olmamaları işlerini hak ve hukuka uygun bir şekilde yapmaları için şikayet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 monoscope said: Sequo said: monoscope said: Etikligi konusunu bilmem de anonim olarak sikayet ettim hak istemiyorum bi inceleyin dedim. Bastan nie asgari sigortayi kabul ediyim maasim neyse sigortam odur para kazandiriyoruz sanki hayrina calistirio beni. Zaten muhtemelen bisey olmaz dusunmustur boyle bi durumu ona gore onlrm almistir. Olm neden askere gitmeyi bekledin madem hak hukuk bu kadar zaman çalıştın problem olmadı sgk nı 1 ay once kesip sana vermediği için mi sıkıntı oldu? Bunu merak ediyorum 350 tl lik adam olmayın ya başından büyük oynayın yada sonsuza kadar küçük kalın. şikayetimi kişisel bilgilerimi gizli tutmaları yönünde yaptım, hiçbir hakkımı geri istemedim çünkü muhattap olmak istemiyorum çünkü 350 lira? için değmez. sadece bazılarının işletme sahibi olup 350tl'lik? adam olmamaları işlerini hak ve hukuka uygun bir şekilde yapmaları için şikayet ettim. Hayırlı olsun diyeyim o zaman. Madem rahatsızdın bu kadar süre neden çalıştın o zaman. Delikanlı gibi cevap ver. Kendi isteğinle çalışıp çalışıp şimdi beni kullanmaya calıştılar diye ağlamak bence çok ama çok saçma ve ahlaksızca. Başından çalışmayacaktın. Mantıklı düşününce adam sana bir iş şansı verdi, ekmek yedin şuana kadarda orada kaldığına göre mutluydun. Hani bir laf vardır yediği kaba sıçmak diye. Şuan senin yaptığın aynen budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 yediğim kaba sıçmıyorum zaten yemeyi bitirdiğim kaba sıçıyorum. genel olarak hayatında kimbilir neleri kabul etmek zorunda kalıyo ekmek parası için. benim durumum da bu şu zamana kadar etmememin sebebi bu kadar çok gözüme batmamasıydı. gene bi hazımsızlık vardı ama sineye çekiyodum ahlaki ikilemler yaşıyodum bak sana iş veriliyo bilmemne falan filan ama son olaylarla çok batmaya başladı herşey. işveren dediğin her türlü önlemini almalıdır. yani yarın bir gün gelipte birisi şikayet eder bilmemne diye yapılması gerekenleri yapmalıdır. az maaşa işçi çalıştırırsın ama sigortasını tam yaparsın böylece ilerde başının ağrıma riski olmaz. ben sadece bir bakın bakalım hesap kitap doğrumu herşey kitabına uygun mu yapılıyor diye bir görüşme yaptım. eğer herşey kitabına uygunsa zaten endişelencek bişey yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 YEdiği kaba sıçmak öyle bişey olmuyor. ADam ev alamıyomuş lan nerdeyse. Aptal aptal konuşmayın. 3 kuruş vergi kaçırıcaz diye nasıl çakallıklar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 maaşı asgariden yatıranların kabı çok temiz di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 forgiver said: maaşı asgariden yatıranların kabı çok temiz di mi Kabul etmek zorunda mısın etme? Şurada birinize sana 4000 tl maaş vercez ama sgk nı asgariden yatırcaz deseler koşa koşa gidersiniz boşveirn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar