Somon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ptt jetonu bu makinalarda çalısıyordu birde yazılmamış enteresan gerçi ptt jetonunu hatırlayan var mıdır bilmem
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 mc_lovin foto koyanları küfür edenleri falan da şikayet ediyordun dimi sen.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 http://i.imgur.com/u4oUb3l.jpg
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ne oldu kız? niye alındın şimdi?
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 http://4.bp.blogspot.com/-EZ_GovLFJO4/UVNvrckF-cI/AAAAAAAAB-8/HbFZK464_ew/s1600/002.jpg
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 o final fighttaydı. ucu ucuna yetiştim lan ben bunlara :(
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 geçiyim abici olmadım ama, 2 tane kof97 vardı bizim atari salonunda, ben birinde oynarken yanımdaki çocuklar "abi iori ile leonanın ölüsünü açsana bana" derlerdi oyuna başlarken bende açardım asdhgasd
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 beni hep yeniyodu itler. gon alıyolardı yerde yuvarlana, osura pısıra yeniyolardı. sonra sinirlenip hyworang alıyodum, tekme ata ata oyun bitiriyodum. çocukluğum da iyi değildi. :(
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Black_Hand said: "Bi cigara versene" Modunda geziyorlardir.Aynen bu şekilde. Bir kaç anesini görüyorum arada, bir baltaya sap olamamışlar.
marksman Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 HakkiYendi said: http://4.bp.blogspot.com/-EZ_GovLFJO4/UVNvrckF-cI/AAAAAAAAB-8/HbFZK464_ew/s1600/002.jpg şu oyunu benden büyük biri oynuyodu mustapha ile. 5-6 çocuk da izliyordu. 2. kol tarafında haggar seçilmiş ama alınmamıştı daha yanıp sönen ışığı görmüştüm (ulan ikinci kolda kimse yok jetonu atan unutmuş galiba diyerek) ÇAAAAT diye bastım haggar geldi. mustaphayı oynayan kolu bırakıp bana döndü. diğer çocuklarda. bi baktılar önce sessizlik oldu. o anda ben hem elemanlara bakıyorum hem haggar ölmesin diye sağa sola hareket edip vuruyorum bakmadan.adam ağzından tükürükler saçarak -hmm nhmnm ne niye bastnnnğğ dedi. -ağbi boştu dedim. -lan ben ölürsem diye o jetonu atmıştım dedi. sonra yumruklarını sıkarak küfür ederek koşarak çıktı salondan jeton boşa gitmesin diye oynadım bende. bi bölüm geçemeden bitirmiştim canları. atari salonu anım bu kadar
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 BalisticGel said: Black_Hand said: "Bi cigara versene" Modunda geziyorlardir.Aynen bu şekilde. Bir kaç anesini görüyorum arada, bir baltaya sap olamamışlar. bi boş cigara versene diyorlardı bizde neyin reklamı ise artık
guernica Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 izmir-tepecikte büyüdüm ben. geçeyim mi abi sorusuna olumsuz cevap alırlarsa, dışarıda dalarım sanaya doğru evriliyordu muhabbet. çok sakat ortamlardı atari salonları sdfsdf.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 tepecikten geçemezsin yalıda ya inemezsin...
scorch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Sparkcaster said: scorch said: Ahah tuşa bas scorchtu benim adım ya çok seri tıklardım millet böle seri tuşa basma durumu varsa hemen çağırırdı sen tuşa bas ben kolu çeviricem stili oynardık bi bok olmadım halen kli kli hızlı tıkarım fareye klavyeye gamepade hayatımda bir etkisi olmadı ama. yaman yanciymissin kardes ama önemli bişeydi seri basmak :( misal ; bonus
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 mesela noktalama işaretleri kullanmayı öğrenememişin
Öne çıkan mesajlar