Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 sipeyskeyk said: Ben işe başladığımda yaptığım işi bilmiyordum. Önce zorlandım. Öğrenince sevdim. Şimdi cuma işten çıkınca yarın da çalışaydım be falan diyorum bazen salak salak. Çok çalıştığımda bayıyor ama bazen. İyi gibi böyle. sen salak mısın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 vivavale said: panpa ben de çalıştım öğrenciyken. okula gittiğim gün sayılıydı. demek istediğim bu değil. sanırım öğrencilik bir kaçıştı ya da bahane oluyordu bir şekilde. ama okul bitince çıkış kapısı kilitli oluyor, arka kapıda olmayınca silkiliyosun hayat çekilmez oluyor. memlekette kültür okul, iş, evlilik sıralamasında gittiğinden -nadir de olsa sıralama değişebilir- öğrencilik bir çeşit arka kapı abi, demek istediğim o. o bahsettiğin başka abi, o biraz toplum baskısı. yani evet toplum baskısından kurtulmak için öğrencilik bir kurtuluş o konuda rahatsın tabi de, ben iş mevzusu konuşulduğundan demiştim hehe. Bu sene biticek sanırım okul, sonra bir de askerlik kalacak o dediğin eşik değeri için, daha sonra toplum baskısı geliyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Vingthor said: sipeyskeyk said: Ben işe başladığımda yaptığım işi bilmiyordum. Önce zorlandım. Öğrenince sevdim. Şimdi cuma işten çıkınca yarın da çalışaydım be falan diyorum bazen salak salak. Çok çalıştığımda bayıyor ama bazen. İyi gibi böyle. sen salak mısın lan Ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Sonuç olarak hepimiz evde oturup ayda 5000 dolar kazanmak istiyor muyuz? Teyzem uyguladı ve başarılı oldu !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mithat said: Lan amerikan kültürü ve edebiyatı bölümünde okuyodum, gazete dağıtmak ne alakaaa otelde çalışmak ne alaka , nerden buluyorum lan ben bu işleri? Veya nerden buluyo bu işler beni? o bölümde okurken iş bulabilmişsin, daha ne istion ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 amerikan kulturu ne lan asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 @mithat ingilizce öğretmeni olaydın abi mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Sevdiğim işi yapıcam oley diye girmedim ama her gün daha çok seviyorum işimi. Rahat yöneticiler, esnek iş ortamı, işini yaptktan sonra kimsenin ekstra bişey söylememesi, tecrübe kazanabilmek için çok fazla bakir alan olması vs. Şimdilik güzel. Darısı tüm iş arayanların başına, umarım herkes mutlu olacağı bi işi bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 işsizlik en sevdigim iş aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 senko said: is sevilmez arkadasim sadece az aci veren is vardir This. 11 yasinda mi ne basladim kod yazmaya. Inanilmaz zevkliydi magic gibi boyle. Sonra gittik bilgisayarci olduk. Kod yazma olayi hobi olmaktan cikip "zorunluluk" haline gelince fisss gitti o eglencesi. Oyun oynamak bile ayni bence ya. Profesyonel oyuncu olsan ondan bile bayarsin. Istedigin zaman birakma ozgurlugun olmadigi icin gidiyo o sevme hissi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 gerçek hayata hoşgeldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 işimden o kadar hoşlanmıyorum ki sanırım askerlik daha güzel gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 inan bana gelmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 işimi seviyorum kurumsal ırıspıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ama zaten bir süre sonra ben de sevmeyeceğim için sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 işteki ilk 3-4-5 ay cicim ayı olduğu için hep güzel geliyo böyle lan ben yaparım ki bunu moduna giriyo insan, sonra nedense büyüsünü kaybediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 1 sene oldu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 evet sevdigim isi yapiyorum sevdigim adamla ask yasiyorum sevdigim bir ailem var cok sansliyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 sipeyskeyk said: işimi seviyorum kurumsal ırıspıyım. olm ben seni özledim lan niye böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ben seviyom işimi. küçük dünyamda mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Senin kendi işin var hacı , 38.5 derece ateşin olsa 'bugün gitmiyom lan' deme lüksün var , kimse de seni kovamaz , en kötü ekonomik zarar edersin ama o kadar. Halk gözünde ters yaklaşılmasa seve seve manav olucam ama işte nişanlım falan çok köylü buluyor hayalimi. Online olarak bitcoin poker websitesi mi açsam? Sealswithclubs gibin şöyle olmadı nakit olanı da olur , pokerstars falan oluruz bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Vingthor said: sipeyskeyk said: işimi seviyorum kurumsal ırıspıyım. olm ben seni özledim lan niye böyle olduabi görüşelim o zaman 3. büyük köy olan izmir e gelmiyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 hem xperia z1 aldım belki verirsin bile bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar