moncici Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 domestos ultra yoğun çamaşır suyu evet 2 saat ev temizledim çamaşır suyu soludum hiçbir şeyim kalmadı. virüsler böyle dışarı çıkmamız lazııım edasıyla çıkıyor burnumdan sümük olarak bence denenebilir.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 olsun sonuçta gribin caresini bulmuş adam
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 barnacle said: grip olunca antibiyotik içenler var o bagisiklik sistemin gg oldugu icin alakasi bile yok bu durumla
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 biber gazı benim sinüsleri iyi temizlemişti resist zamanı. 1 hafta rahat nefes almıştım bademcikler şiş benim de inmiyo. var mı önerisi olan zencefil dışında
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 moncici said: domestos ultra yoğun çamaşır suyu evet 2 saat ev temizledim çamaşır suyu soludum hiçbir şeyim kalmadı. virüsler böyle dışarı çıkmamız lazııım edasıyla çıkıyor burnumdan sümük olarak bence denenebilir. 100den fazla denemişliğim vardır. bi de kafası var baya gitmiyor. ertesi gün falan hala burnuma bi çamaşır suyu kokusu geliyor. Biraz mala bağlıyorsun ama sinüsler iyi çözülüyor sdfs
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ayrıca 12749619 yıllık bahar temizliğini gribe çare diye ittirmişsin dsfsd
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Kimyasal zehirlenmeyi burun akıntısına tercih etmek.
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 hemen hemen her türk kadının kafası domestosla kanseri bile yenebilecekleri yönünde.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 salak mısınız lan burnunuza bişey çekmek istiyosanız düşük konsantrasyonlu amonyak falan çekin. heyallam.
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 burnum tıkalıydı nane yağı sürdüm içine ferah resmen açıldı. felaket yakıyo ama tahriş olan yerleri. tavsiye ederim, burna çekmeyin tabi burnu karıştırıyomuş gibi sondajsız sürün içnie
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 fenn said: cif ilave etseydin Şaka lan şaka eger camasir suyu ile cif karistirdiginizda olumcul bir gaz ciktigini bilmeyeniniz varsa ogrenmis olsun bu vesile ile
moncici Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Harbi mi? Cif camasir suyu beraber takiliyorum ben kuveti temizlerken
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 havuza girin deli gibi yüzün ya da spor yapın. çivi çiviyi sökertir.
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 yiyorsa öpücük hastalığına bulun lan. ne çektiğimi bir ben bilirim yanlış teşhisten.
Öne çıkan mesajlar