Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kürt Sorununun En Önemli Nedeni Nedir?

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Cidden Kürt sorunundan ne kast ediliyor?

Türkiye de bir kürt başbakan, cumhurbaşkanı olabiliyor. Eğitim, öğretim alması da elle tutulur bir engel yok.
Sorun doğu sorunuysa tamam orada başka sıkıntılar var ama hepsini kürt sorunu diye gösterip başka yönlere çekmem çok yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

Kürt Sorununun En Önemli Nedeni Nedir?
Kürtlerdir.
Kürtler olmasaydı, böyle bir sorun da olmazdı.
Kürtler neden sorun çıkarıyor ? Bence daha doğru bir soru.
Çünkü şunlardan dolayı diye alt alta yazsan hepsi doğru.
Ayrımcılık +
Eğitimsizlik +
Dış Güçler +
Devlet onlara bakmıyor +
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle kürtlerin yaşadığı coğrafyaya bir bakıyoruz. Bunlar yaşadıkları kaç yerde sorun çıkarmamışlar? Bu kürt sorunu sadece bizde mi var bir bakıyoruz. Sonra "Kürt sorunu" nun cevabı şak diye ortaya çıkıveriyor.

Sorsan dövlöt bunlara bakmıyordur. Devlet utanamsa bizim kıçımızdaki donu da alıcak, sanki bize çok bakıyor gibi.

Sen git 30 çocuk yap, gelen öğretmeni kaçır öldür, doktoru kaçır öldür. Sonra dövlöt çucuğuma bakmıyor, okutmuyor, tedavi etmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

AKP veya CHP'de kürt milletvekili yokmuş gibi, kürtler grafiker, sanat yönetmeni, bilgisayar mühendisi, bankacı olamıyormuş gibi, sanki kamyoncu türk, çöpçü türk hiç yokmuş gibi ne ayrımcılığı artık yav. Hangi ayrımcılık? Elektriğe para vermemek ayrımcılık diyor olabilir misiniz acep...
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

yav said:

abi inanmıyorum açıklayabileceğime
bin yıldır ayrımcılık yok diyosun yani ömründe 2 satır bişey okumadığınla eş değer bi şey bu.

ha ama bak dün "çoğunluk" diye bir film izledim, onu izlemeni tavsiye ederim eğer açıkla derken samimi isen.

O zaman gonuşmucan abisi öyle 2 film izleyip gaza gelinmekle olmaz bu işler. ABC yi bilmiyorsunuz daha gidin dota oynayın kart oyunu filan oynayın.

hacım baya moronsun senle uğraşmıyorum git film izle bari forumlarda saçma salak şeyler yazacağına diyorum onu bile ters anlıyosun
üç beş bişey okuyup gelirsen belki tartışırız

olay bundan ibaret (:D
Sosyal ağlarda paylaş

Açıklama gibi bir derdin yoksa laf da atmayacaksın laf atacak kadar rahatsız oluyorsan tutup açıklayacaksın. izlediğin 2 filmden process ettiğin verileri yazıya dökecek kadar güvenmiyorsan kendine veya bunu yapacak beyin kimyasına sahip değilsen başka topice geçeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...