Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

komsunun kopegi kedileri parcaliyor

chrome

Öne çıkan mesajlar

chrome said:

ulan unutmusum basligi.
kopek gitti arkadaslar. bunlarin bir ciftligi varmis oraya goturelim almayin dediler. tamam dedik. gayet mutluyuz mahalle sakinleri ve kediler olarak

bu arada tam bir cani ve hayvan düşmanısın.

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/10/punch-old-woman.gif

dalın beyler
Sosyal ağlarda paylaş

ulan simdiye 1000 defa assasinate etmistim istesem. ne dusmanligi. camur atinca izi kalsin istiyorsaniz logical yerden geleceksiniz.

ama unutmayin....

asla unutmayin...

gunes balcikla sivanmaz...

plaka 35 izmirden sevgiler... buyuklere saygilar... kucukleri opuyorum.. iyi forumlar arkadaslar
Sosyal ağlarda paylaş

Cesar millan(aka dog whisperer) in videosu vardi youtube most aggresive breeds diye. Orda anlatiyordu kopeklerin davranislari tamamen sahibine ve egitimine bagli diye. Pitbull lar en sadik soz dinleyen kopeklerdendir falan diyordu.

Adamin barinaginda sayisiz kopek var. pitbull falan gibi korkulan cinslerden de bolca var. Hiç havlamiyorlar etmiyorlar hayvanlar cok sakin. Bilincli egitilirse zararsiz oluyorlar heralde ama bu sekilde yetistirebilen kac kisi var. Aksine pitbull lan bu sker adami diye sokak kopeklerinin ustune kosturtanlar biliyorum. Boyle tiplerden dolayi bende yasaklanmasi taraftariyim. Yasal yaptirimida agir olmali.

Birde soyle bir video var

Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

ciftlik hayatina daha alisik oldugu icin aslinda adamin kotu bir niyeti olmuyor ama sehir yasami bu turlere uygun degil iste.

chrome said:

ulan unutmusum basligi.
kopek gitti arkadaslar. bunlarin bir ciftligi varmis oraya goturelim almayin dediler. tamam dedik. gayet mutluyuz mahalle sakinleri ve kediler olarak

eee tahmin etmistim. genelde hep boyle cikar. cogu kangal besleyende de ayni olay var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
chrome said:

yok abi. direkt alıp barınağa götürüyorlar tamamen.

ya yok öyle bir şey abi. pitbull köpeğim var, jandarma ve belediye ayrı ayrı 5 er kez geldiler. orman içinde evim, bahçeli, en yakın komşu 100mt ileride ve en can alıcısı köpeğe evin içinde bakıyorum. yazınsa bahçede bağlı bir halde. şimdiye kadar tek bir saldırma vakası yok, hatta insana havlamışlığı yok. kaç kere geldiler, hiç bir şey olmadı. aşıları tam, kısırlaştırılmış hayvan kaç sene önce. gelip gelip gidiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...