pontipati Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 http://i19.servimg.com/u/f19/11/69/69/01/irkhat10.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sonra da derlerki hayvan düşmanısınız hayvn bile degilsiniz insan degilsiniz yav he he diyip geçicen o argümanlarınıda resistlicen insan ne yaparsa kendi ruhu için yapar hayvanları insanlardan daha çok seven birisiyim ben ama bu bir gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 MasterHapLo said: kopek oldurmek ve iz birakmamak icin cok yontemim var ozel msj ile cevaplarim nur topu gibi dexterımız olmuş, neden haber vermediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 pontipati said: http://i19.servimg.com/u/f19/11/69/69/01/irkhat10.jpg Derhal toplatılması gereken bir köpek cinsi bence bu, pitbulla birlikte derhal temizlenmeli heryerden. Bunları genelde hayvan gibi herifler besliyor zaten, ego datmini kasmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 50 kilo bi kız var bizim burda, bodyguardı gibi gezdiriyor köpeği. köpek bu koyduklarınızdan daha büyük ama, cidden büyük. sağlam definisyon yapmış, vücutcu köpek gibiydi bildiğin sdfsdg. neyse,aynı kızımız facebookuna kafası köpeğin ağzındayken resmini koymuş. bakın bir şey yapmıyor minvalinde. aynı köpek telefon kulübesinden adam birden önüne çıktı diye deliye döndü,(benim gördüğüm kısım böyleydi en azından) eleman zor kaçtı. kız deli gibi özür diliyordu vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ahah icler acısı yorumlar. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 pontipati said: http://i19.servimg.com/u/f19/11/69/69/01/irkhat10.jpg Abi bakışlar falan direkt sinirli, geriyor insanı. Bunların tamamı böyle meyilli mi psikopatlığa, yoksa eğitsen mesela golden gibi falan olabilirler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 zegna sen sorumlu bir hayvan yetiştiricisi olabilirsin ama o adamlar değil işte sorun orda başlıyo yoksa evde dinazor beslesin kime ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 JestersTear said: pontipati said: http://i19.servimg.com/u/f19/11/69/69/01/irkhat10.jpg Derhal toplatılması gereken bir köpek cinsi bence bu, pitbulla birlikte derhal temizlenmeli heryerden. Bunları genelde hayvan gibi herifler besliyor zaten, ego datmini kasmak için. haha zegna bi koysa şuna gelişine negüzel olur lan asdfas dur şikayet edeyim asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 önce ki msjlara bak cnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Aluriel said: haha zegna bi koysa şuna gelişine negüzel olur lan asdfas dur şikayet edeyim asdfas Neyseki admin senin kadar lamer değil. Ayrıca; welcome to the black list. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 JestersTear said: Aluriel said: haha zegna bi koysa şuna gelişine negüzel olur lan asdfas dur şikayet edeyim asdfas Neyseki admin senin kadar lamer değil. Ayrıca; welcome to the black list. http://i.imgur.com/8knRayb.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 haha osman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1511310_10152196396852518_1846454147_n.jpg azcık yumuşarsınız belki fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 hurr durr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 şıromu diri diri yer bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 evet gelişmeleri aktarayım. dün gece geç yattığım için sabah uyuyakaldım. öğlen uyandığım için iki ayağım bir papuça girdi. oradan oraya koştur, kendime geldiğimde saat 6 olmuştu. aramayı da unuttum. aslında bir ara aklıma geldi ama bir yandan ne kadar barzo insanlar da olsalar köpekle onları ayırma fikri de çok üzücü geldiği için bana geçiştirdim. keşke konuşarak anlaşabilmesi mümkün insanlar olsalardı. üzülüyorum gerçekten. köpeğin sokakta gezerken çekilmiş fotoğrafları ve ilgili kanun maddelerini içeren bir mektup yollasam diyorum aslında. şu anda suç işliyorsunuz ve bunun cezai yaptırımı budur. çözümü de hayvanınızı düzenli yürüyüşe çıkartmanız, daha sakin olması için onunla ilgilenmeniz ve bahçe kapınızı kapalı tutmanız diye. belki yasa falan görünce tırsarlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kopegin onune 2 parca sosis atmayi denedin mi? ya da sana erisemeyecegi bir yerde durup da elini koklamasina izin vermeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 onu taşındıkları hafta yaptım zaten. diğer komşuların da köpekleri var hepsiyle aram iyi. sosis de değil bildiğin bonfile götürdüm. tavuk götürdüm. pide götürdüm kuşbaşılı. abi hayvan sen gelene kadar havlıyor, gelip şşş diyorsun naber lan diyorsun tellere kafa atıyor sinirinden. eti atıyorsun yiyor tekrar deliriyor. parmağımı falan hiç uzatmadım ama tavuğu verirken kapıyordu bir defa. diğer köpekler içerisinde alman kurdu olan var o bile gördüğünde hemen abieaaa naber abieaaa falan yapıyor bana. bu sanki dolandırıcısını yolda görmüş hacı gibi tereddütsüz charge yapıyor. bir tek bana da değil garezi. bahçeye kimseyi yaklaştırmıyor. dışarıdayken de gördüğü kedi ya da insanı direkt kovalamaya başlıyor. öyle pek insan geçen bir muhitte olmadığımızdan şimdiye kadar bir iki bahçevan kazası dışında olay da olmadı. göze de batmıyor ama ayaklı tehlike abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Sen uyarını yap belediyeye yani yarın öbür gün bir çocugun canını yakarsa veya allah korusun daha kötüsü olursa ben demiştim demek birşey ifade etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Demin tvde haberlerde denk geldim, bartında bahçede bağlı bulunan bi dogo'ya el konulup yasaklı ırk diye barınağa götürülmüş. yazık tabi hayvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 turkiye de barinak sartlari iyi olsa hic cekinmeden ihbar et derdim. ancak malesef o hayvani dogduguna pisman edecekler orada. yasakli turleri sahibinin tanidigi bol degilse, direk goturuyorlar. annem mustakilde oturur, 4 yanindaki komsusunun pitbul unu baska bir komsunun sikayeti sonrasi aldilar goturduler. goturuldugu tecrube ile sabittir. yalniz memlekette genelde bu isler soyle sonuclanir. http://video.haberturk.com/haber/video/pitbull-ihbarina-meydan-dayagi/42299 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 agresif turleri besleyenler genelde kendileri de agresif oluyorlar. bu kurala istisnai durumlar da genelde cocuklugu ciftlik hayatinda gecmis, sonradan ticaretten ya da tarim uretiminden parayi vurmus aileler oluyor. cocuklarina ilk aldiklari sey de saldirgan bir kopek oluyor. ciftlik hayatina daha alisik oldugu icin aslinda adamin kotu bir niyeti olmuyor ama sehir yasami bu turlere uygun degil iste. Sonuc, altinda porsche, yaninda spike tasmali bir pitbull ile facebook fotografi doseyen ve bir kopegin dogasini degistirebilecegini zanneden cocuklari oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar